merhaba kızlarr ben de kahvaltıda çok az ekmek bikaç tane zeytin çok az bal ve kaymak yedim..bikaç gündür midem bulanıyo inşallah hasta falan olmam bu ara salgın var..oğlum çok geç uyuyor uykusunu bi düzene sokamadım gitti..çocuğunda böyle sorun yaşayan varsa tavsiyede bulunun nolur..
Ama biraz olsun katkisi var bu kesin canim degilse buhaftaki yediklerimden sonra hic verememem gerekiyordu
Yanliz dgilsin canim bosver negatif dusunceleri ancak kendine zarar verir hic kendini strese sokma sen,yeni ev yeni esyalarla mutlu mesut olun insallah
Kız sen beni geçicektin ya.Yeme tatlıları.Zencefil iç şekeri yaksın.
Ah canim nerdee yarin 68lileri gorsem sukredecem ,zencefil in bu ozelligini bilmiyordum evde yok simdi alinca iceyim
Geçmiş olsun canım.
Ay canim sevindim senin adina benimde hicbir pantalonum olmuyordud gorupte giyemeyince moralim bozuluyordu kaldirmistim hepsini ama dun biraz daha bol olani denedim tam oldu cok sevindim
iyi günler kızlar sonunda spora başladım bugün ama hastalıktı ara vermeydi derken baya bi kilo almışım ama bugün başladım
Anlamadimki canım 76.1 i gördüm tartida sonra 77lere çıktım tekrar tartida.ama kendimi incelmiş hissediyorum anlam veremedim bi türlü bakalım yarın ki sonuç ne olacak.bende biraz çikolatayi abarttim sanırım ama ondan mi bilemiyorum
Ne güzel çok sevindim adına.Bende bugun cok mutlu oldum.Kızlar bugun iş görüşmesine gittim.Dolaba ne giyerken diye bakınırken hiç ama hiç olmayan bir elbisem vardı.Kalçamdan bile çekiştirirek giydigim.... DENEDİM rahatça giydim.Ne pörtleyen göbegimden,ne yan simitlerden,nede kalçadan eser kalmamış.Çok güzel oldu.... :))) Tabi çok şişmanken denemişim fermuarını patlatmışım.Onu yaptırıp giyecegim artık.
iyi günler kızlar sonunda spora başladım bugün ama hastalıktı ara vermeydi derken baya bi kilo almışım ama bugün başladım
Kızlar spor yapıyorsunuz.Sıkılaşıyorsunuz.Kilo aynıda olsa vücut toplanıyor.
Toz zencefili 1 cay kasıgı atıyorum.1 cay bardagı sıcak suya.içiyorum.
iyigünler canım. geçmiş olsun verirsin kilolarını çabucak hele ki spor yapıyorsan daha çabuk gider merak etme
Aman saglık iyi olsunda verirsin canım...
Bende iciyim canım malum tatlı canavariyim kendimi tutucam tutamazsam hemen zencefil süpermişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?