• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

bende ara verdim diye kilo aldım hemen 62 2ydi 64.4 oldum ya 62 ye ne kadar zor düşmüştüm ya şimdi tekrar 64:14:

Gunaydin kizlar sukur girebildim kizla ilgileniyorum,
Gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.3
1300 gitmis

Selam kızlar nasılsınız?Ben yarın kilo bildirimi yapamıycam.Bütün gün dısardayım.Fırsat bulursAm ugrarım.Bugun yapayım...70 kg.Gecen hafta 68 kg....Gülcan benim annem dm hastası.Ben anneme zencefil,mahlep,üzüm çekirdegi,tarcın,çörek otundan bir karışım yaptırdım.Hergün yogurtla yiyor.Cok şükür insülüne baslamadık.Sekeri normale döndü.Dr bir daha ki kontrolde böyle cıkarsa ilac kullanmasına gerek yok dedi.Tip 2 dm var annemde..Senin annene acil şifa versin.
Cok güzel kilo vermişsin...

800gr. Sabah daha az cikardin canim sende guzel vermissin,valla canim terzi kendi sokugunu dikemez derlerya o hesap benimkisi sozde saglikciyim annem birkac ay once belirtilerden suphelendim bi bakiyim dedim 350tokluk ks hemen gittik dr ilac basladi senin karisimi aktardami yaptirdin olculeri ne kadar kimden aldin tarifi banada soylesen hemen yaptirayim.

merhaba kızlar misafir vardı yine şimdi gitt,ler geç kaldım kusuruma bakmayın

kilom 73.0:52:
su kaybı fazla olabilir ben bu kiloya çok güvenmiyorum hasta oldugum için bakalım haftaya salı belli olur inşallah vermişimdir

Ben yaptırmadım.Halam yaptırmıştı 12 seans gitti.Cok vardı onun çenede,bildigin erkek sakalına yakındı.Bitti ama şimdi.Hiç yok....
Hastalıkta misafir cok zor oluyor :( Yerindende hiç kalmayan misafirse oo dahada zor :)

dün ve bugünde misafirle geçti:36::36:
12 seans çokmuş yya ben çabuk biter inşallah

Canim bende yaptirmak istiyorum arastirma yapip ise baslayinca gidecem insallah,4seansda cok iyi hemencik bitmis
beyaz tenli ve tüğler siyah oldugu için çabuk diyor yaptırdıgım klinik birde bronz laşmamak lazım ben zaten güneşe alerjim var asla güneşlenemem bunlar avantaj oldu benim için

Selam kızlar annemleri bekliyorum birazdan cikicaz kilo bildirimi 76.9 öpüyorum hepinizi:16:
geçen hafta kaçtı canım çok vermişsin herhalhe

bende ara verdim diye kilo aldım hemen 62 2ydi 64.4 oldum ya 62 ye ne kadar zor düşmüştüm ya şimdi tekrar 64:14:
ara verme canım hemen mide büyüyor diyet bıraksanda yine dikkat et :54:

Gunaydin kizlar sukur girebildim kizla ilgileniyorum,
Gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.3
1300 gitmis
:46::46::46::46::nazar::nazar:

800gr. senin karisimi aktardami yaptirdin olculeri ne kadar kimden aldin tarifi banada soylesen hemen yaptirayim.
benim annem de şeker hastası bende merak ettim karışımı

Selamun Aleyküm kızlarr benim de kilom 61,5..ya ben belli bi diyet listesine bağlı kalamıyorum yok 2 dilim ekmek kibrit kutusu peynir vs..ben sabah kahvaltıda ( bizim kahvaltılarımız 11 buçuk 12 arası oluyor ) doyana kadar sınırsız yiyom.sonra pek bişey yemiyorum bi de günde 1 defa atıştırmalık hakkım var ( bu hakkı da ben verdim kendime:) böyle işte bu şekilde 3 ayda 68 den 61,5 a düştüm..

Kızlar bende 68,9 kiloyum.
Çok ağır ilerliyorum.
Bilmiyorum ne olacak.
Ağzıma 1 haftadır tatlı sokmadım:2:

Selamun Aleyküm kızlarr benim de kilom 61,5..ya ben belli bi diyet listesine bağlı kalamıyorum yok 2 dilim ekmek kibrit kutusu peynir vs..ben sabah kahvaltıda ( bizim kahvaltılarımız 11 buçuk 12 arası oluyor ) doyana kadar sınırsız yiyom.sonra pek bişey yemiyorum bi de günde 1 defa atıştırmalık hakkım var ( bu hakkı da ben verdim kendime:) böyle işte bu şekilde 3 ayda 68 den 61,5 a düştüm..

ekmeğidemi sınırsız yiyosun hani kahvaltıda patates kızartması falan hepsi mi sınırsız eğer öyleyse gayet çok iyi kilo vermişsin:46: demektir bide canım spor olarak neler yapıyosun :8:

Selam kızlar yoğun bir gün geçirdim sabah kahvalti hazirla evi topladım oğlumun beslenmesini hazirladim derken annemle babam geldi biraz yürüyüş yaptık sonra market alışverişi sonra pazar derken eve geldim bi baktım karşı komşu. Morali bozuk hemen kahveye çağırdım.oturduk biraz.sonra oğlumu okuldan aldım eve yeni geldim daha alışveriş posetleri duruyo yemekte yok simdi hazirlicam bişeyler yoruldum ya bu yorgunluk bi de tartida oynama yapsa ne güzel olurdu :25:

800gr. Sabah daha az cikardin canim sende guzel vermissin,valla canim terzi kendi sokugunu dikemez derlerya o hesap benimkisi sozde saglikciyim annem birkac ay once belirtilerden suphelendim bi bakiyim dedim 350tokluk ks hemen gittik dr ilac basladi senin karisimi aktardami yaptirdin olculeri ne kadar kimden aldin tarifi banada soylesen hemen yaptirayim.

Selam kızlar nasılsınız bakalım?Tüm yazılanları okuyamadım.Kilo verenleri tebrik ediyorum.Alanlarda takmayın kızlar birlikte hallederiiz.Ben bugun 6 da cıktım evden,yeni girdim daha.Hastahane,banka,iş görüşmesi derken bu saat oldu.Perşembe işe baslıyorum kızlar 15 günlük deneme sürem var.
...........
Gülcan canım bende hastahanede calıştım uzun yıllar.Ordaki dr ve tv çıkan dr.Ferudun kunakta bu karısımı vermişti.İnsülin mi kullanıyor annen bilmiyorum(insülin kullananlarda kullanmayın demişti çalıştıgım yerdeki dr)
bütün malzemelerden 50 gr.çektiriyorsun.Hepsi toz halde oluyor.Sabahlar annem 1 cay kasıgı yogurtla yiyor.Annemin akş 170 tokluk 450 idi Hga1c1 çok yüksekti ilk aylarda kullanmadık sadece ilac kullandı hep kötüydü,halsiz ve yorgun...Çok çekti annecigim.Sonra bu karısımı yaptırdım.Şimdi çok çok iyi.3 gün önce aylık kontrolü vardı normalin biraz üstünde dedi.Bir dahaki gelişinde ilaç bıraktırabilirim dedi.Netten araştır bak birçok şeye faydası var zaten....Allah razı olsun eski çalıştıgım dr.

ekmeğidemi sınırsız yiyosun hani kahvaltıda patates kızartması falan hepsi mi sınırsız eğer öyleyse gayet çok iyi kilo vermişsin:46: demektir bide canım spor olarak neler yapıyosun :8:

evet canım ekmeği de kızartmayı da doyana kadr yiyorum..kahvaltıdan sonra ekmek yok ama yemiyorum..spor da pek düzenli yapamıyorum açıkcası yapabilirsem de kalça ve basen eritme hareketlerinden yapıyorum.ha bide günde 20-30 mekik çekiyorum.

Aleyküm selam canim 3 ayda gayet iyi kilo vermişsin canım tebrikler

Back