Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar nasılsınız?Ben yarın kilo bildirimi yapamıycam.Bütün gün dısardayım.Fırsat bulursAm ugrarım.Bugun yapayım...70 kg.Gecen hafta 68 kg....Gülcan benim annem dm hastası.Ben anneme zencefil,mahlep,üzüm çekirdegi,tarcın,çörek otundan bir karışım yaptırdım.Hergün yogurtla yiyor.Cok şükür insülüne baslamadık.Sekeri normale döndü.Dr bir daha ki kontrolde böyle cıkarsa ilac kullanmasına gerek yok dedi.Tip 2 dm var annemde..Senin annene acil şifa versin.
Cok güzel kilo vermişsin...
bende ara verdim diye kilo aldım hemen 62 2ydi 64.4 oldum ya 62 ye ne kadar zor düşmüştüm ya şimdi tekrar 64
Olsun canim gene dusersin oda guzel ah bende 64 olsam
Verirsin canim hedefini ayda 4olarak belirle gerisi gelir
Ben yaptırmadım.Halam yaptırmıştı 12 seans gitti.Cok vardı onun çenede,bildigin erkek sakalına yakındı.Bitti ama şimdi.Hiç yok....
Hastalıkta misafir cok zor oluyor Yerindende hiç kalmayan misafirse oo dahada zor :)
beyaz tenli ve tüğler siyah oldugu için çabuk diyor yaptırdıgım klinik birde bronz laşmamak lazım ben zaten güneşe alerjim var asla güneşlenemem bunlar avantaj oldu benim içinCanim bende yaptirmak istiyorum arastirma yapip ise baslayinca gidecem insallah,4seansda cok iyi hemencik bitmis
geçen hafta kaçtı canım çok vermişsin herhalheSelam kızlar annemleri bekliyorum birazdan cikicaz kilo bildirimi 76.9 öpüyorum hepinizi
ara verme canım hemen mide büyüyor diyet bıraksanda yine dikkat etbende ara verdim diye kilo aldım hemen 62 2ydi 64.4 oldum ya 62 ye ne kadar zor düşmüştüm ya şimdi tekrar 64
Gunaydin kizlar sukur girebildim kizla ilgileniyorum,
Gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.3
1300 gitmis
benim annem de şeker hastası bende merak ettim karışımı800gr. senin karisimi aktardami yaptirdin olculeri ne kadar kimden aldin tarifi banada soylesen hemen yaptirayim.
Gunaydin kizlar sukur girebildim kizla ilgileniyorum,
Gecen hafta 69.6
Bu hafta 68.3
1300 gitmis
Selamun Aleyküm kızlarr benim de kilom 61,5..ya ben belli bi diyet listesine bağlı kalamıyorum yok 2 dilim ekmek kibrit kutusu peynir vs..ben sabah kahvaltıda ( bizim kahvaltılarımız 11 buçuk 12 arası oluyor ) doyana kadar sınırsız yiyom.sonra pek bişey yemiyorum bi de günde 1 defa atıştırmalık hakkım var ( bu hakkı da ben verdim kendime:) böyle işte bu şekilde 3 ayda 68 den 61,5 a düştüm..
800gr. Sabah daha az cikardin canim sende guzel vermissin,valla canim terzi kendi sokugunu dikemez derlerya o hesap benimkisi sozde saglikciyim annem birkac ay once belirtilerden suphelendim bi bakiyim dedim 350tokluk ks hemen gittik dr ilac basladi senin karisimi aktardami yaptirdin olculeri ne kadar kimden aldin tarifi banada soylesen hemen yaptirayim.
800gr. Sabah daha az cikardin canim sende guzel vermissin,valla canim terzi kendi sokugunu dikemez derlerya o hesap benimkisi sozde saglikciyim annem birkac ay once belirtilerden suphelendim bi bakiyim dedim 350tokluk ks hemen gittik dr ilac basladi senin karisimi aktardami yaptirdin olculeri ne kadar kimden aldin tarifi banada soylesen hemen yaptirayim.
ekmeğidemi sınırsız yiyosun hani kahvaltıda patates kızartması falan hepsi mi sınırsız eğer öyleyse gayet çok iyi kilo vermişsin demektir bide canım spor olarak neler yapıyosun
Selamun Aleyküm kızlarr benim de kilom 61,5..ya ben belli bi diyet listesine bağlı kalamıyorum yok 2 dilim ekmek kibrit kutusu peynir vs..ben sabah kahvaltıda ( bizim kahvaltılarımız 11 buçuk 12 arası oluyor ) doyana kadar sınırsız yiyom.sonra pek bişey yemiyorum bi de günde 1 defa atıştırmalık hakkım var ( bu hakkı da ben verdim kendime:) böyle işte bu şekilde 3 ayda 68 den 61,5 a düştüm..
Aleyküm selam canim 3 ayda gayet iyi kilo vermişsin canım tebrikler