• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

merhaba kızlarr ben de kahvaltıda çok az ekmek bikaç tane zeytin çok az bal ve kaymak yedim..bikaç gündür midem bulanıyo inşallah hasta falan olmam bu ara salgın var..oğlum çok geç uyuyor uykusunu bi düzene sokamadım gitti..çocuğunda böyle sorun yaşayan varsa tavsiyede bulunun nolur..

Geçmiş olsun canım.

Ama biraz olsun katkisi var bu kesin canim degilse buhaftaki yediklerimden sonra hic verememem gerekiyordu

Anlamadimki canım 76.1 i gördüm tartida sonra 77lere çıktım tekrar tartida.ama kendimi incelmiş hissediyorum anlam veremedim bi türlü bakalım yarın ki sonuç ne olacak.bende biraz çikolatayi abarttim sanırım ama ondan mi bilemiyorum

iyi günler kızlar sonunda spora başladım bugün ama hastalıktı ara vermeydi derken baya bi kilo almışım ama bugün başladım

Yanliz dgilsin canim bosver negatif dusunceleri ancak kendine zarar verir hic kendini strese sokma sen,yeni ev yeni esyalarla mutlu mesut olun insallah

Saol canım ya bugün topladim kendimi baya moralim bozulmuştu saolsun guzelimm burdaydi bana baya moral verdi. Yeni heyecan yaşıyorum su an yeni bi başlangıç mutluyum yani ama olumsuz fikirleri duymak insanın hosuna gitmiyo

Ah canim nerdee yarin 68lileri gorsem sukredecem ,zencefil in bu ozelligini bilmiyordum evde yok simdi alinca iceyim

Tatlı yedim mi zencefil içerim ben.Çok kaçırdıysam tabi.Şekeri yakma düşürme özelligi varmış eski calıştıgım yerdeki dr.ögrenmiştim...Sabah gebelik testi yaptım bişey çıkmadı.Çok şiskinim adette olmadım.Bakalım tartıda ne olcak?Adacayı falanda içmedim bişey varsa düşmesin diye.Ödemim çok.

Ay canim sevindim senin adina benimde hicbir pantalonum olmuyordud gorupte giyemeyince moralim bozuluyordu kaldirmistim hepsini ama dun biraz daha bol olani denedim tam oldu cok sevindim

Insan mutlu oluyo üstüne bol gelince bi seviniyo.dusunsene dar diye giyemiyosun simdi bol geliyo süper bir duygu. Arkadaaim gecen gün kahveye gelmişti sen biraz daha mi kilo verdin dedi :)

Anlamadimki canım 76.1 i gördüm tartida sonra 77lere çıktım tekrar tartida.ama kendimi incelmiş hissediyorum anlam veremedim bi türlü bakalım yarın ki sonuç ne olacak.bende biraz çikolatayi abarttim sanırım ama ondan mi bilemiyorum

Kızlar spor yapıyorsunuz.Sıkılaşıyorsunuz.Kilo aynıda olsa vücut toplanıyor.
Toz zencefili 1 cay kasıgı atıyorum.1 cay bardagı sıcak suya.içiyorum.

sabah kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği 2dilim peynir 5 tane zeytin biraz pekmez ara öğün 3 tane diyet bisküvi 1 tane greyfurt öğle yemeği içinde 5 yk mantı 2yk yoğurt yedim mantı çokmu geldiki acaba onon dışında başka bişey yemedimm ekmek falan zaten ekmek yerine geçiyoya :50:

Ne güzel çok sevindim adına.Bende bugun cok mutlu oldum.Kızlar bugun iş görüşmesine gittim.Dolaba ne giyerken diye bakınırken hiç ama hiç olmayan bir elbisem vardı.Kalçamdan bile çekiştirirek giydigim.... DENEDİM rahatça giydim.Ne pörtleyen göbegimden,ne yan simitlerden,nede kalçadan eser kalmamış.Çok güzel oldu.... :))) Tabi çok şişmanken denemişim fermuarını patlatmışım.Onu yaptırıp giyecegim artık.:21:

Gerçekten zayiflamak super bi duyguymus devam edelim hiç bırakmayalım

sabah kahvaltıdan sonra 20 dk bisiklet sürdüm birden bire herşeyi kesip sporada iyice yüklenince kilo vermem zorlaşıyo:50:

Kızlar spor yapıyorsunuz.Sıkılaşıyorsunuz.Kilo aynıda olsa vücut toplanıyor.
Toz zencefili 1 cay kasıgı atıyorum.1 cay bardagı sıcak suya.içiyorum.

Bende iciyim canım malum tatlı canavariyim kendimi tutucam tutamazsam hemen zencefil süpermişş

Bende iciyim canım malum tatlı canavariyim kendimi tutucam tutamazsam hemen zencefil süpermişş

İç canım.Ben normalde adet önceleri deli gibi şokella yerdim kasık kasık.Haftanın 3 günü zencefil içiyorum.Bu krizim yok artık.İstemiyorum çikolata.İsteginide bastırıyor dene bak.

Kızlar aranızda hipoglisemi olan (şeker düşüklügü) zencefili içmeyin.Sıkıntı olmasın sonra.Çünkü kan şekerini düşürücü özelligi var...Gündede sadece 1 fincan içilmeli.

Canlarım ben çıkıyorum.1 saate gelirim.Evime süpürge yapayım.Malum dün pazardı her yer battı :) sabahtan yemegimi yaptım.İş görüşmesine gittim,geldim.Evi süpüremedim.İşin sonucu çarşamba belli olcak.21 kişiyle daha görüklermiş.Çarşamba-persembe sonucu bildiririz dediler.Hakkımda hayırlısını diliyorum.

Back