Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Kızlar aranızda hipoglisemi olan (şeker düşüklügü) zencefili içmeyin.Sıkıntı olmasın sonra.Çünkü kan şekerini düşürücü özelligi var...Gündede sadece 1 fincan içilmeli.

Hergün bir fincan iciyo musun yoksa canın tatlı istediğinde mi iciyosun?

iyi akşamlar kızlar nerelerdesiniz kimse yazmıyo artık doğru düzgün ya güzelim seçil gülcanda olmasa napcaz artık diymi ama

akşam yemeğimi yiyorum şimdi 1 dilim tam buğday ekmeği 5 yk kabak kavurması 2 yk yoğurt yarın herkesi bekliyoruuuuuzzzzzzzz kilo bildirimineee inşallah:126:

Evet akşam yemeği vakti. Köfte tavada yağsız ve 1 yemek kasigi yagla kizartilmis patates. Kofteden yicem ama patatesten az yicem.bi de yaninda yoğurt. Daha nolsun.sonra bi yesil cay super olur kim tutar beni.ama yarin icin korkuyorum hemde çok

Evet kizlar 40dk tempolu yuruyus yaptim ardindan uc kat merdiven ciktim geldim 4kasik tavuklu pilav,4kasik kuru fasulye ,bi kase yogurt ve sogan yedim kizimida doyurdum beraber oturduk tv izliyoruz

benimki 1e 2 ye kadar uyumuyor.ve saatlerce ayağımda sallıyorum 14 aylık canım..yok bebiş değildir eminim.senin bebiş kaç aylık?

Ne zamandir boyle uykusu canim benim kiz 9aylik bikac aydan degisiyo uyku saati, ben karanlik sessiz ortamda emzirirken uyuyor bazen sarki falan soyluyorum sakinlesiyor

Ay kiz bizde cok fenayiz valla yiyoruz cikolata tatlilari sonra geri geldi diyoruz kilolar kim suclu acep :) yarin gorecez artik guzel sonuclar alalim..dedigin gibi yeni hayat mutluluguna bak canim bende ve evi. Olmayanlar ayni heyecani mutlulugu yasar insallah

Kan testi net sonuc verir canim,, zencefil i soyledign iyi oldu annem hiperglisemi hastasi hemen alayim annecime

Aynen löp löp ye sonrada suçlu ara :))) aksam akşam guldum valla halimize
Yemek sonrası mayıştım iyice sofra bile duruyo kaldircak halim yok bi kahve iciyimde kendime geliyim bari.yarin arti ciksakta suçlu belli hep ayran detoksu yaptı :)) yoksa yedigimiz tatli ve çikolatalar değil )) darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah canım
Allah nasib etsin inşallah hayallerinizdeki gibi bi ev

Ne zamandir boyle uykusu canim benim kiz 9aylik bikac aydan degisiyo uyku saati, ben karanlik sessiz ortamda emzirirken uyuyor bazen sarki falan soyluyorum sakinlesiyor

doğduğundan beri böyle canım gece uykularımız çok kötü.karanlıkta uyuması gerek biliyorum ama bizimki karanlıkta yatmaz illaki gece lambası olucak..inşallah en kısa zamanda düzelir..

2 ayda 9 kilo veren arkadaşım maşallah ya çok iyi gidiyorsun.ben taş çatlasa 3 kilo verebilirim ayda..

Aynen oyle canim bizde hata yok ayranlar sorunlu:) bakalim az kaldi sabaha benim kiz uyumadi daha gene gec kalkacaz,.amin canim insallah bi uc sene sonra bi evim olur, 9kilo gercekten guzel vermisim tebrik ediyorum kendimi sende verirsin canim merak etme iste sadece

Selam kızlar nasılsınız?Ben yarın kilo bildirimi yapamıycam.Bütün gün dısardayım.Fırsat bulursAm ugrarım.Bugun yapayım...70 kg.Gecen hafta 68 kg....Gülcan benim annem dm hastası.Ben anneme zencefil,mahlep,üzüm çekirdegi,tarcın,çörek otundan bir karışım yaptırdım.Hergün yogurtla yiyor.Cok şükür insülüne baslamadık.Sekeri normale döndü.Dr bir daha ki kontrolde böyle cıkarsa ilac kullanmasına gerek yok dedi.Tip 2 dm var annemde..Senin annene acil şifa versin.
Cok güzel kilo vermişsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…