- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Kızlar aranızda hipoglisemi olan (şeker düşüklügü) zencefili içmeyin.Sıkıntı olmasın sonra.Çünkü kan şekerini düşürücü özelligi var...Gündede sadece 1 fincan içilmeli.
Hergün bir fincan iciyo musun yoksa canın tatlı istediğinde mi iciyosun?
akşam yemeğimi yiyorum şimdi 1 dilim tam buğday ekmeği 5 yk kabak kavurması 2 yk yoğurt yarın herkesi bekliyoruuuuuzzzzzzzz kilo bildirimineee inşallah:126:
benimki 1e 2 ye kadar uyumuyor.ve saatlerce ayağımda sallıyorum14 aylık canım..yok bebiş değildir eminim.senin bebiş kaç aylık?
Anlamadimki canım 76.1 i gördüm tartida sonra 77lere çıktım tekrar tartida.ama kendimi incelmiş hissediyorum anlam veremedim bi türlü bakalım yarın ki sonuç ne olacak.bende biraz çikolatayi abarttim sanırım ama ondan mi bilemiyorum
Tatlı yedim mi zencefil içerim ben.Çok kaçırdıysam tabi.Şekeri yakma düşürme özelligi varmış eski calıştıgım yerdeki dr.ögrenmiştim...Sabah gebelik testi yaptım bişey çıkmadı.Çok şiskinim adette olmadım.Bakalım tartıda ne olcak?Adacayı falanda içmedim bişey varsa düşmesin diye.Ödemim çok.
Insan mutlu oluyo üstüne bol gelince bi seviniyo.dusunsene dar diye giyemiyosun simdi bol geliyo süper bir duygu. Arkadaaim gecen gün kahveye gelmişti sen biraz daha mi kilo verdin dedi :)[/QUOTE
Bu cevrenin yorumlari mutlu ediyor benim diyete baslayali 2ay oldt 9kilo vermisim toplamda
Insan mutlu oluyo üstüne bol gelince bi seviniyo.dusunsene dar diye giyemiyosun simdi bol geliyo süper bir duygu. Arkadaaim gecen gün kahveye gelmişti sen biraz daha mi kilo verdin dedi :)[/QUOTE
Bu cevrenin yorumlari mutlu ediyor benim diyete baslayali 2ay oldt 9kilo vermisim toplamda
Maşallah canım ya ne güzel kilo vermişsin bendw bi 9kilo versem ne güzel olur ay kendimi 9kilo vermiş hayal ettim şimdi hayal aleminde yaşıyorum ben ya :))))
Ay kiz bizde cok fenayiz valla yiyoruz cikolata tatlilari sonra geri geldi diyoruz kilolar kim suclu acep :) yarin gorecez artik guzel sonuclar alalim..dedigin gibi yeni hayat mutluluguna bak canim bende ve evi. Olmayanlar ayni heyecani mutlulugu yasar insallah
Ne zamandir boyle uykusu canim benim kiz 9aylik bikac aydan degisiyo uyku saati, ben karanlik sessiz ortamda emzirirken uyuyor bazen sarki falan soyluyorum sakinlesiyor
Aynen löp löp ye sonrada suçlu ara :))) aksam akşam guldum valla halimize
Yemek sonrası mayıştım iyice sofra bile duruyo kaldircak halim yok bi kahve iciyimde kendime geliyim bari.yarin arti ciksakta suçlu belli hep ayran detoksu yaptı :)) yoksa yedigimiz tatli ve çikolatalar değil)) darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallah canım
Allah nasib etsin inşallah hayallerinizdeki gibi bi ev
doğduğundan beri böyle canım gece uykularımız çok kötü.karanlıkta uyuması gerek biliyorum ama bizimki karanlıkta yatmaz illaki gece lambası olucak..inşallah en kısa zamanda düzelir..
2 ayda 9 kilo veren arkadaşım maşallah ya çok iyi gidiyorsun.ben taş çatlasa 3 kilo verebilirim ayda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?