- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
çok agır bir grip geçirdim bugün iyiyim allaha şükür çok uzun sürdü hemçok hastaydım hem 1 haftadır hergün misafir vardı müsaitmisin sana gelecegiz diyorlar çok hastayım ölüyorum diyorum yinede geliyorlar misafir çok severim ama hem hasta iken zor oluyor neyse bugün çok iyiyim sizler nasılsınız bakalım geçmişi fazla okuyamadım malum kaç gündür ykum çok uzun
evet yarın büyük gün
seçilcim nasıl gidiyor canım ben verdiysem eger hastalıktan vermişimdir çok azimli idim ama napalım :2:
kızlar lazer epilasyon yaptıran varmı aranızda ben çene bıyık ve koltuk altı için gidiyorum koltuk altı 4 seansta bitti ama bıyık ve çene hala duruyortabi tüğler cansızlaştı ama bir an önce kurtulmak istiyorum:44:
kızlar lazer epilasyon yaptıran varmı aranızda ben çene bıyık ve koltuk altı için gidiyorum koltuk altı 4 seansta bitti ama bıyık ve çene hala duruyortabi tüğler cansızlaştı ama bir an önce kurtulmak istiyorum:44:
Kolay gelsin canım.Ayran detoksu o zaman yagdan degil,su kaybettiriyor.1 günde verilen kilonun geri alınması normal degil...Azda yiyorsun.GÜLLAC HIC AMA HIC OLMAMIS!!!Sişkinliktir belki.
Bilmiyorumki canim yagmi sumu ,evet buhafta tatlilari cok kacirdim bu hafta yemiycem insallah
Bende anlamadım canim yag mi sumu acaba galiba bazi şeylerden mucize beklememek gerekiyo bana ders oldu
Eşim kirmiyo beni.oturdugumuz evi satarsak yada kiraya verirsek istediğimizi aliriz diyo.bende ona göre hareket ediyorum. Eğer satamaz yada kiraya veremezsek bays sıkışıcaz bende ona göre az harcama yapıyorum.kiloluydum dönem dönem aldım verdim en fazla 75 e kadar düştüm.ama bu sefer vucudum daha bi sıkılaşti sanki daha zayif görünüyorum.bi de giyinmeyi biliyorum ben.oyle kilolu gostercek kiyafetler falan giymem.mesela bugun siyah bi elbise giydim biraz diz üstü. Bide desenli coraplardan giydim çok hoş surdu hem şık hemde zayif gosterdi.ama olsun bu sefer pes etmicem daha da vericem.bazen versemde bazen alsamda pes etmicem. 65e kadar dusucem.beni yalnız birakmayin.sanalda olsa sizinle paylasiyorum destek oluyosunuz bana
Bilmiyorumki canim yagmi sumu ,evet buhafta tatlilari cok kacirdim bu hafta yemiycem insallah
Kızlar oglumu okula bıraktım alışveriş yaptim şimdi eve geldim.ustume tam oturan pantalonum baya bollasmis.kemerde takmamisim cekistirip durdum.ay insan mutlu oluyo gobis yaglarimda gitmiş bide yarın tartida düşük cikarsam demeyin keyfime.birazdan bişeyler yicem.sonra evdeki işleri halledip ya evde ya disarda yürüyüş yapicam malum yarin tarti günü
Kız sen beni geçicektin ya.Yeme tatlıları.Zencefil iç şekeri yaksın.
Kızlar oglumu okula bıraktım alışveriş yaptim şimdi eve geldim.ustume tam oturan pantalonum baya bollasmis.kemerde takmamisim cekistirip durdum.ay insan mutlu oluyo gobis yaglarimda gitmiş bide yarın tartida düşük cikarsam demeyin keyfime.birazdan bişeyler yicem.sonra evdeki işleri halledip ya evde ya disarda yürüyüş yapicam malum yarin tarti günü
merhaba kızlarr ben de kahvaltıda çok az ekmek bikaç tane zeytin çok az bal ve kaymak yedim..bikaç gündür midem bulanıyo inşallah hasta falan olmam bu ara salgın var..oğlum çok geç uyuyor uykusunu bi düzene sokamadım gitti..çocuğunda böyle sorun yaşayan varsa tavsiyede bulunun nolur..
Az yemissin canim guzel,,,basinda donuyormu?bebis olmasin...benim kizda 12ye dogru ancak uyuyor ama daha kucuk ancak alisacak,seninki kaca aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?