• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

çok agır bir grip geçirdim bugün iyiyim allaha şükür çok uzun sürdü hemçok hastaydım hem 1 haftadır hergün misafir vardı müsaitmisin sana gelecegiz diyorlar çok hastayım ölüyorum diyorum yinede geliyorlar misafir çok severim ama hem hasta iken zor oluyor neyse bugün çok iyiyim sizler nasılsınız bakalım geçmişi fazla okuyamadım malum kaç gündür ykum çok uzun

evet yarın büyük gün
seçilcim nasıl gidiyor canım ben verdiysem eger hastalıktan vermişimdir çok azimli idim ama napalım :2:

kızlar lazer epilasyon yaptıran varmı aranızda ben çene bıyık ve koltuk altı için gidiyorum koltuk altı 4 seansta bitti ama bıyık ve çene hala duruyor :50: tabi tüğler cansızlaştı ama bir an önce kurtulmak istiyorum:44:

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

çok agır bir grip geçirdim bugün iyiyim allaha şükür çok uzun sürdü hemçok hastaydım hem 1 haftadır hergün misafir vardı müsaitmisin sana gelecegiz diyorlar çok hastayım ölüyorum diyorum yinede geliyorlar misafir çok severim ama hem hasta iken zor oluyor neyse bugün çok iyiyim sizler nasılsınız bakalım geçmişi fazla okuyamadım malum kaç gündür ykum çok uzun

evet yarın büyük gün
seçilcim nasıl gidiyor canım ben verdiysem eger hastalıktan vermişimdir çok azimli idim ama napalım :2:

Bilmiyorum canım çok iyi gidiyodu aslinda tartida 76.1 i falan görmedim ama ayran detoksu yaptigimda galiba geri geldi kilolar.nasil olsa veriyorum yesemde gidiyo mantığıyla birazda cikolatayi abarttim sanırım ondanda geri geldi birazda.bakalim yarina sonuç ne olacak

kızlar lazer epilasyon yaptıran varmı aranızda ben çene bıyık ve koltuk altı için gidiyorum koltuk altı 4 seansta bitti ama bıyık ve çene hala duruyor :50: tabi tüğler cansızlaştı ama bir an önce kurtulmak istiyorum:44:

Hiç yaptirmadim canım ben biyiklarimi bile aldirmadim gic beni rahatsız etmiyodu ama artik rahatsız oluyorum bugun gidip aldırıcam ama lazerli epilasyonla değil

Ben yaptırmadım.Halam yaptırmıştı 12 seans gitti.Cok vardı onun çenede,bildigin erkek sakalına yakındı.Bitti ama şimdi.Hiç yok....
Hastalıkta misafir cok zor oluyor :( Yerindende hiç kalmayan misafirse oo dahada zor :)

Merhaba kizlar nasilsiniz dun pek giremedim yorulmusum bugun zor kalktim , aksam cok tatli yedim kendimi kiniyorumm.bugun ceza bana az once yarim dilim ekmekle biraz yogurt yedim. Yuruyurus yapdayi planliyorum aksamada az yiyecem ..

Kolay gelsin canım.Ayran detoksu o zaman yagdan degil,su kaybettiriyor.1 günde verilen kilonun geri alınması normal degil...Azda yiyorsun.GÜLLAC HIC AMA HIC OLMAMIS!!!Sişkinliktir belki.

Bilmiyorumki canim yagmi sumu ,evet buhafta tatlilari cok kacirdim bu hafta yemiycem insallah

Kızlar oglumu okula bıraktım alışveriş yaptim şimdi eve geldim.ustume tam oturan pantalonum baya bollasmis.kemerde takmamisim cekistirip durdum.ay insan mutlu oluyo gobis yaglarimda gitmiş bide yarın tartida düşük cikarsam demeyin keyfime.birazdan bişeyler yicem.sonra evdeki işleri halledip ya evde ya disarda yürüyüş yapicam malum yarin tarti günü

Eşim kirmiyo beni.oturdugumuz evi satarsak yada kiraya verirsek istediğimizi aliriz diyo.bende ona göre hareket ediyorum. Eğer satamaz yada kiraya veremezsek bays sıkışıcaz bende ona göre az harcama yapıyorum.kiloluydum dönem dönem aldım verdim en fazla 75 e kadar düştüm.ama bu sefer vucudum daha bi sıkılaşti sanki daha zayif görünüyorum.bi de giyinmeyi biliyorum ben.oyle kilolu gostercek kiyafetler falan giymem.mesela bugun siyah bi elbise giydim biraz diz üstü. Bide desenli coraplardan giydim çok hoş surdu hem şık hemde zayif gosterdi.ama olsun bu sefer pes etmicem daha da vericem.bazen versemde bazen alsamda pes etmicem. 65e kadar dusucem.beni yalnız birakmayin.sanalda olsa sizinle paylasiyorum destek oluyosunuz bana

Yanliz dgilsin canim bosver negatif dusunceleri ancak kendine zarar verir hic kendini strese sokma sen,yeni ev yeni esyalarla mutlu mesut olun insallah

Canim bende yaptirmak istiyorum arastirma yapip ise baslayinca gidecem insallah,4seansda cok iyi hemencik bitmis

merhaba kızlarr ben de kahvaltıda çok az ekmek bikaç tane zeytin çok az bal ve kaymak yedim..bikaç gündür midem bulanıyo inşallah hasta falan olmam bu ara salgın var..oğlum çok geç uyuyor uykusunu bi düzene sokamadım gitti..çocuğunda böyle sorun yaşayan varsa tavsiyede bulunun nolur..

Kızlar oglumu okula bıraktım alışveriş yaptim şimdi eve geldim.ustume tam oturan pantalonum baya bollasmis.kemerde takmamisim cekistirip durdum.ay insan mutlu oluyo gobis yaglarimda gitmiş bide yarın tartida düşük cikarsam demeyin keyfime.birazdan bişeyler yicem.sonra evdeki işleri halledip ya evde ya disarda yürüyüş yapicam malum yarin tarti günü

Ay canim sevindim senin adina benimde hicbir pantalonum olmuyordud gorupte giyemeyince moralim bozuluyordu kaldirmistim hepsini ama dun biraz daha bol olani denedim tam oldu cok sevindim

Ne güzel çok sevindim adına.Bende bugun cok mutlu oldum.Kızlar bugun iş görüşmesine gittim.Dolaba ne giyerken diye bakınırken hiç ama hiç olmayan bir elbisem vardı.Kalçamdan bile çekiştirirek giydigim.... DENEDİM rahatça giydim.Ne pörtleyen göbegimden,ne yan simitlerden,nede kalçadan eser kalmamış.Çok güzel oldu.... :))) Tabi çok şişmanken denemişim fermuarını patlatmışım.Onu yaptırıp giyecegim artık.:21:

Son düzenleme:
merhaba kızlarr ben de kahvaltıda çok az ekmek bikaç tane zeytin çok az bal ve kaymak yedim..bikaç gündür midem bulanıyo inşallah hasta falan olmam bu ara salgın var..oğlum çok geç uyuyor uykusunu bi düzene sokamadım gitti..çocuğunda böyle sorun yaşayan varsa tavsiyede bulunun nolur..

Az yemissin canim guzel,,,basinda donuyormu?bebis olmasin...benim kizda 12ye dogru ancak uyuyor ama daha kucuk ancak alisacak,seninki kaca aylik

Az yemissin canim guzel,,,basinda donuyormu?bebis olmasin...benim kizda 12ye dogru ancak uyuyor ama daha kucuk ancak alisacak,seninki kaca aylik

benimki 1e 2 ye kadar uyumuyor.ve saatlerce ayağımda sallıyorum:( 14 aylık canım..yok bebiş değildir eminim.senin bebiş kaç aylık?

Back