Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aldım cano gelecek ay başlarıM takibe diye düşünüyordum ama bu zımbırtıları alıncada gaza geliyorsun
kocayı yakalayamıyorumki başlayım
Tam şu sıralar başlamam gerek ama bilemedim yahu
Kız yeni adet oldun demi. Ben tarihleri karıştırıyorum. Adet bittiği gibi başlaman lazım. 2 saat bişey içmeden yapmak birde öğlen 12 ile 18 saatleri arasında daha doğru sonuç alınıyor. Mesela sabah uyanır uyanmaz aç karnına yapılan test su içince saati dolmadan yapılınca falan yanlış sonuç çıkıyor.. ben ilk gebeliğimden evvel kullandım ama benim ilkti ve çok gereksiz stresé soktu beni..adet oldum ve o aydan sonra bıraktım. Bana göre değildi o zaman. Ama şimdi almayı düşünüyorum en azından anlarım tarihi bileyim varmı yokmu yumurtlama dönemim merak ediyorum.

Aldım cano gelecek ay başlarıM takibe diye düşünüyordum ama bu zımbırtıları alıncada gaza geliyorsun
kocayı yakalayamıyorumki başlayım
Tam şu sıralar başlamam gerek ama bilemedim yahu
Ya hu kocayı bulmak ne demek kız..hayatın anlamı başka nedir evliler için

Yaaaaa ben senin adına çok çok mutlu oldummm. Rabbime duam sağ salim kucağına almanı nasip etsin. Korusun sizi.

Kaç dk da çıktı çizgiler Canım
Yani kaç dk geçerli gebelik testi gibi ilk 5 dkkamı Önemli?
Ustamız sensin
Canım direk cıkıyo kız 3 damla idrar tamam 5 dk içinde koyu oluyo mesela kuruyunca biraz siliniyor sanki silikleşiyo o yüzden ilk 5 dk diyorlar sana sırrımı da vereyim o halde.
İdrar kabı olarak plastik kaşıklar yok mu markette 100 lü olan onun içine azcık idrar yapıyorum kap olarak damlanın içine alınca hemen çöpe çok iyi oluyo. Yada plastik bardak cünkü hergün gerekli sende al

Regli biteli 7 gün oldu canım
Ve şu yumurta akı gibi olan akıntı geliyor iki gündür elimde ovü testi var ama koca yok
Gece geç geliyor pert bir şekilde

Ooo üstad mantıklıymış hee üzerine fıydırmaya çalışmaktan iyidir

Bem hala ağlıyorum baktıkça ağlıyorum çok şükür.. Allah razı olsun Rabbim sizlere de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşAllah hep duamdasınız
Tatlım öğrenince tüylerim diken diken diken oldu. Çok sevindim. Ya Varis çekerken içimden okadar güçlü hissetmiştim ve okunurken ki gayretinden İnşaAllah hamile haberini alırım dedim . MaşaAllah. Rabbim sağlıklı hayırlı bir hamilelik geçirip evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin İnşaAllah

Allah razı olsun Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin

Bende ikinciyi yapalim dedigimizden beri butun belirtileri yasiyorum 37 lerde ateş göğüs hassasiyeti ve ağrısı amma velakin tam gününde kırmızılar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…