- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.701
Allah Allah ateşte psikolojik oluyormuymuş kız. İnşallah bidahakine gelemez kırmızılar gelsin bebeğin.Bende ikinciyi yapalim dedigimizden beri butun belirtileri yasiyorum 37 lerde ateş göğüs hassasiyeti ve ağrısı amma velakin tam gününde kırmızılar geliyor
kahvecibaby durumlar nasıl eşin eve nasıl geldi anlat hele... sen nasılsın oku kendine bolbol Allah korusun . Darısı diğer kızlara inşallah
Ya sen ne kendini iyice soyutladın beakahvecibaby durumlar nasıl eşin eve nasıl geldi anlat hele... sen nasılsın oku kendine bolbol Allah korusun . Darısı diğer kızlara inşallah
Amin amin tatlım. Ayyy çok hoşsunuzeşim eve girerken yüzünde şapşik bir gülümseme ile geldi yüzüme dikkatli dikkatli bakıyor şükrediyorgerçekmi diyor tekrar test yaptık nasıl olduğunu gördü bir daha
Amin canım amin Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Ayyy maşallah arkadaşımeşim eve girerken yüzünde şapşik bir gülümseme ile geldi yüzüme dikkatli dikkatli bakıyor şükrediyorgerçekmi diyor tekrar test yaptık nasıl olduğunu gördü bir daha
Ayyy bayıldım yorumuna hala gülüyorumYa sen ne kendini iyice soyutladın bea
Sensiz olmaz bu gruba giren tek girer 2 kişi çıkar arkeedeşş o kadar
Aynen benimkide öyle geliyor yaaa reglim bitiyor yarın benimde.Öyle yorgun geliyor ki yaklaşmaz diye korkuyorumRegli biteli 7 gün oldu canım
Ve şu yumurta akı gibi olan akıntı geliyor iki gündür elimde ovü testi var ama koca yok
Gece geç geliyor pert bir şekilde
Ay ben çok gıcık oldum he . Anam ne demek yaklaşmaz , umurlarında değilmi be ya. Bebek isteyen çalışacakAynen benimkide öyle geliyor yaaa reglim bitiyor yarın benimde.Öyle yorgun geliyor ki yaklaşmaz diye korkuyorum
Tabiii ne sandııııın
Bu ay biz freeyiz desene bacım Allah büyükAynen benimkide öyle geliyor yaaa reglim bitiyor yarın benimde.Öyle yorgun geliyor ki yaklaşmaz diye korkuyorum
Okurken gözümde canlandı haliniz maşallah subhanallah☺eşim eve girerken yüzünde şapşik bir gülümseme ile geldi yüzüme dikkatli dikkatli bakıyor şükrediyorgerçekmi diyor tekrar test yaptık nasıl olduğunu gördü bir daha
Ama ne dedik FREE yok. Sorumluluk sahibisiniz artık. Bat tarihlerini boşunamı yazdırdınızBu ay biz freeyiz desene bacım Allah büyük
Tenbihledim sakın yorgunum deme dedim bebek kendiliğinden gelmez çalışmak lazım dedimBu ay biz freeyiz desene bacım Allah büyük
Ahaa bendeAhahaha bende dedim ama kendim dedim kendim dinledim bence
Popoları döndük yatıyoz
Canım az tesvik et şıkır şıkır giyin yatak odasına da mumlar tütsüler hazırla gündüzden kapat kapıyı gelince görsün Oo bir hazırlık var diyeAynen benimkide öyle geliyor yaaa reglim bitiyor yarın benimde.Öyle yorgun geliyor ki yaklaşmaz diye korkuyorum
Bizim kızlarda tembel bacısıCanım az tesvik et şıkır şıkır giyin yatak odasına da mumlar tütsüler hazırla gündüzden kapat kapıyı gelince görsün Oo bir hazırlık var diye