Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Screenshot_20200629_222316.jpg
N nursewhite

Canım benim bu ayy güzel haber verirsin insllah hakkında hayırlısı olsun.Ayyy bende çok heyecanlanıyorum. Bu bekleyiş zor ama bir o kadar da heyecanlı bir süreç karmaşık duygular.Çok şükür 2 tane evladım var iki hamilelik yaşadım hiç bilmem regl oldum mu olmadım mı demedim.İlk hamile kaldığımda istiyorduk fakat hiç birşey takip etmedim heyecan yapmadım bu ay oldumu olmadimi demedim eşimde öyle 😄taaki hamileligimi öğrenene kadar çalışıyordum herhalde ondan dolayı ikinciyi siz biliyorsunuz süpriz oldu zaten.3. Çocuk fikrine çok zor karar verdim endişelendim hemde aşırı heyecan var anlamadım anlayan biri varsa söylesin arkadaşlar :KK39:
Canım sevgileri anne için değişmez ya hani 5 cocuğun da olsa hepsini ayrı ayrı seversin heyecanda aynı bence hiç eksilmiyor hatta yasımız da daha büyüdüğü için artıyor bence. Daha bir bilinçli mi desem o kelimeyi bulamadım ama
Mesela ilk doğuma gittim hiçbirsey bilmiyordum çıkınca bilsem asla doğuramazdım ddim
Bir dha aman aman dedim. Ee noldu 3. Çabalıyoruz ve bile isteye doğuma da zorluklara da razıyız.
Rabbim hayırlısını versin sağlıklı olsun duam hepimiz için. Ve bu heyecanımız eksilmez umarım zaman geçtikçe

Eki Görüntüle 2655997 kızlar bugünki ovulasyon testim iyice silikleşti dün çatlama olmuştu artık köşeme çekilip bekleyecem öldüm daha 🤪
Ay ben diycektim sana ayıp olmasın diye diyememiştim :KK70:
hergün herhün gına gelmiştir😁
Artık beklemeye geldi sıra hadi bakalım
Bu kadar profesyonel bir çalışmanın neticesi bir ustalık eserini hak eder artık😂

Ay ben diycektim sana ayıp olmasın diye diyememiştim :KK70:
hergün herhün gına gelmiştir😁
Artık beklemeye geldi sıra hadi bakalım
Bu kadar profesyonel bir çalışmanın neticesi bir ustalık eserini hak eder artık😂
Ayy bende onu düşündüm 🤣🤣🤣.Benim kocayı bulabilirsem bu ay diye düşünüyorum.Önümüzdeki hafta gececi gece çalışır gündüz uyur ohhhh bu ay biz yatiştayiz gibi görünüyor :mad:

Benim hamileliklerimde hep kasık ağrısı olur.Ama canım sen yine de çok umitlenme gününü bekle ne olur ne olmaz inşallah vardır biliyorum beklemek çok zor ne yapalım elden birşey de gelmiyor bol bol dua edelim inşallah
Amin canım insallah hepimiz iyi haber alalim canim bir giriyor iste oluyorum diyorum sonra geciyor sanki idrarim gelir gibi oluyor agzimin tadida bugun cok degisti ben yinede umitlenmiyecegim tabiki belki bi yanlışlık vardır

X