- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.541
Kızz inşallah kardeşi gelir çocuk uğraşacak büyük bir iş bulmuş olur. Hadi ya çok istiyorum seni adına.ki ben hiçbir hayvana asla yaklaşamamsitenin bahçesine bir kedi yavrulamış yazık güçsüz düşmüş baya belli eşimle su yiyecek gönderdim ben yaklaşamam onlarda nasıl bakıyorlar boncuk boncuk yaa..
oğlum hayvanları çok seviyor çok şükürgeçen gün siteye giren tavuğu kolunun altına alıp eve getirmiş evde besleyecekmiş koca tavuk yani civciv değil o derece sırada aşağıdaki kediler var onları getirmeye çalışırsa şaşmam
Kızz inşallah kardeşi gelir çocuk uğraşacak büyük bir iş bulmuş olur. Hadi ya çok istiyorum seni adına.
ev aldık onun kredi borcu var belki ondan istemiyor bazen benim kendime bakacak halim yok çocuğa nasıl bakıyım diyor bilmiyorum ya bir türlü ikna olmuyorAyyy şu bebek istemeyen adamlar yokmu
Sebebi neymiş peki. Neden istemiyor doğumdanmı korkuyor
Yeni bir düzenden sorumluluktan korkuyor olabilir . Kesinlikle Allah onun rızkını veriyor. Sende üzülme onu güzelce ikna etmeye bak. İnşallah hayrılısıyla ikna olur.ev aldık onun kredi borcu var belki ondan istemiyor bazen benim kendime bakacak halim yok çocuğa nasıl bakıyım diyor bilmiyorum ya bir türlü ikna olmuyor
Gebelik tesyapınca atarım kuzum
tabiki ne yaparsak yapalım Allah İn dilediği olur canım hakkımıza oylesi hayırlıdır diye düşünmek lazım ben çok istiyorum evet ama erkek olursa da basımın tacı. Aslında sırf sadece bir kızım olur mu umuduyla değil de çok kardeş olsunlar diye doğurmak istiyorum. E olmaya oluyo kız olsa cok mutlu olurum yine de nasip
benim ikinci tek ilişkide oldu canım birinci tedaviyle bu da hemen olur sandım ama zamanı var demekki. Benimde 6 ay oldu. Sen neler yapıyorsun kür fln yaptın mı ya da doktora gittin mi daha erken gerci de
tamam kuzum ama yani elimde 5 tane gebelik testi varken dayanamam kızovulasyona devam edicem ya seninki gibi koyulaşırsa gebelik testi yaparım
Oh ohhh maşallah tatlım e sonuç ne oldu kızz
yapınca atarım kuzum
tabiki ne yaparsak yapalım Allah İn dilediği olur canım hakkımıza oylesi hayırlıdır diye düşünmek lazım ben çok istiyorum evet ama erkek olursa da basımın tacı. Aslında sırf sadece bir kızım olur mu umuduyla değil de çok kardeş olsunlar diye doğurmak istiyorum. E olmaya oluyo kız olsa cok mutlu olurum yine de nasip
benim ikinci tek ilişkide oldu canım birinci tedaviyle bu da hemen olur sandım ama zamanı var demekki. Benimde 6 ay oldu. Sen neler yapıyorsun kür fln yaptın mı ya da doktora gittin mi daha erken gerci de
tamam kuzum ama yani elimde 5 tane gebelik testi varken dayanamam kızovulasyona devam edicem ya seninki gibi koyulaşırsa gebelik testi yaparım
Tamam canim deniyorum şuan
Cevapla dedikten sonra mesaj yazarken
Dosya ekle diyor Sol tarafta. Dosta boyutu byükse eklemiyo bazen.
Gebelik tes
testi kesinlikle yükleyemiyorum sinir oldum dsha regl ile gelen giden bisey yok arada olacakmışım gibiağrılarım oluyor geciyor carsamba yine test yapacağım yine silik olursa kanmi versem yoksa adet gununumu beklesem bilemedimyapınca atarım kuzum
testi kesinlikle yükleyemiyorum sinir oldum dsha regl ile gelen giden bisey yok arada olacakmışım gibiağrılarım oluyor geciyor carsamba yine test yapacağım yine silik olursa kanmi versem yoksa adet gununumu beklesem bilemedim
Bence kan verme canım testi yeniletesti kesinlikle yükleyemiyorum sinir oldum dsha regl ile gelen giden bisey yok arada olacakmışım gibiağrılarım oluyor geciyor carsamba yine test yapacağım yine silik olursa kanmi versem yoksa adet gununumu beklesem bilemedim
Bende senden foto bekliyordum :)Eki Görüntüle 2655997 kızlar bugünki ovulasyon testim iyice silikleşti dün çatlama olmuştu artık köşeme çekilip bekleyecem öldüm daha
Ateş işi kafa kurcalayıcı hiç uğraşamam.Regl 1. Gün 36.2
Regl 2. Gün 36.4
Regl 5. Gün 36.3
Regl 6. Gün 36.5
Regl 7. Gün 36.5
Regl 9. Gün 36.5 silik ❤
Regl 10. Gün 36.5 pik ❤
Regl 11. Gün 36.4 pik ❤
Regl 12. Gün 36.2 çatlama ❤
Regl 13. Gün 36.4 silik
Regl 14. Gün
Kızlar bakın yumurta çatladığı gün vücut ısım düştü bundan sonra regl gününe kadar yükselir hiç düşmezse gebelik olabilir
Canım benim aldığım test 30 ov. 5 gebelik kargo dahil 43 tl n11 de cok uygun gecen ay ben 4 gebelik testine sırf 25 - 30 vermiştim. Düşünüyorsan al bence boyle kafam daha rahat oldu sanki. Artık batı beklicem işime gücüme bakayımBende senden foto bekliyordum :)
Ay alemsininşallah emeklerinin karşılığını alırsın dolu bir göbüşle.
Ben daha olmadım. Netten test baktım merak ediyorum yumurtlama dönemimerhaba ne zaman..10 ov 10 gebelik testi kargo dahil 30 liraydı. Eşime diyorum alalım... kız biraz daha büyüsün sonra dedi. Bunu ruymak bile harika :) maşallah diyeyim.
Canım ben yapim iyi olursa size de tavsiye edicemAteş işi kafa kurcalayıcı hiç uğraşamam.
Insallah bu ay bebegin seninledir canim guzel haberler alirsinRegl 1. Gün 36.2
Regl 2. Gün 36.4
Regl 5. Gün 36.3
Regl 6. Gün 36.5
Regl 7. Gün 36.5
Regl 9. Gün 36.5 silik ❤
Regl 10. Gün 36.5 pik ❤
Regl 11. Gün 36.4 pik ❤
Regl 12. Gün 36.2 çatlama ❤
Regl 13. Gün 36.4 silik
Regl 14. Gün
Kızlar bakın yumurta çatladığı gün vücut ısım düştü bundan sonra regl gününe kadar yükselir hiç düşmezse gebelik olabilir
İnşallah canım hepimizde bu ay güzel haber alalım. Oo seninki yüksek gerçektenInsallah bu ay bebegin seninledir canim guzel haberler alirsinBen yumurtladiktan sonra 37.0 lerde oluyor atesim el ayak yanması bir de extra korunmayı bıraktıktan sonra oldu bu ateşlenme olayı yanarak dolasiyorum evde resmen
Bence kan verme canım testi yenile
Evet telefon ile ama dosya ekle basıyorum hicbir sekilde çalışmıyor inanki bugun cok denedim canimcanım telefonla giriyorsan ekran görüntüsünü al çektiğin resmin bide öyle dene istersen
Canım benim bu ayy güzel haber verirsin insllah hakkında hayırlısı olsun.Ayyy bende çok heyecanlanıyorum. Bu bekleyiş zor ama bir o kadar da heyecanlı bir süreç karmaşık duygular.Çok şükür 2 tane evladım var iki hamilelik yaşadım hiç bilmem regl oldum mu olmadım mı demedim.İlk hamile kaldığımda istiyorduk fakat hiç birşey takip etmedim heyecan yapmadım bu ay oldumu olmadimi demedim eşimde öyleKızlar bir de hemen hemen telefondaki uygulamalarla aynı tarihte yymurtladım hani hep 14 gün derler bata tam 14 gün var. Vay be ne kuralcıyım vücut bile ne yazarsa onu yapıyor
Canım uygulamadan giriyosun sanirim öyle acilmiyor google den kadinlar kulübü ne girip ordan dosya ekle demen gerekEvet telefon ile ama dosya ekle basıyorum hicbir sekilde çalışmıyor inanki bugun cok denedim canim