Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızz inşallah kardeşi gelir çocuk uğraşacak büyük bir iş bulmuş olur. Hadi ya çok istiyorum seni adına.

ev aldık onun kredi borcu var belki ondan istemiyor bazen benim kendime bakacak halim yok çocuğa nasıl bakıyım diyor bilmiyorum ya bir türlü ikna olmuyor
Yeni bir düzenden sorumluluktan korkuyor olabilir . Kesinlikle Allah onun rızkını veriyor. Sende üzülme onu güzelce ikna etmeye bak. İnşallah hayrılısıyla ikna olur.

Gebelik tes
Tamam canim deniyorum şuan
Cevapla dedikten sonra mesaj yazarken
Dosya ekle diyor Sol tarafta. Dosta boyutu byükse eklemiyo bazen.

testi kesinlikle yükleyemiyorum sinir oldum dsha regl ile gelen giden bisey yok arada olacakmışım gibiağrılarım oluyor geciyor carsamba yine test yapacağım yine silik olursa kanmi versem yoksa adet gununumu beklesem bilemedim

canım telefonla giriyorsan ekran görüntüsünü al çektiğin resmin bide öyle dene istersen

Regl 1. Gün 36.2
Regl 2. Gün 36.4
Regl 5. Gün 36.3
Regl 6. Gün 36.5
Regl 7. Gün 36.5
Regl 9. Gün 36.5 silik
Regl 10. Gün 36.5 pik
Regl 11. Gün 36.4 pik
Regl 12. Gün 36.2 çatlama
Regl 13. Gün 36.4 silik
Regl 14. Gün
Kızlar bakın yumurta çatladığı gün vücut ısım düştü bundan sonra regl gününe kadar yükselir hiç düşmezse gebelik olabilir

Eki Görüntüle 2655997 kızlar bugünki ovulasyon testim iyice silikleşti dün çatlama olmuştu artık köşeme çekilip bekleyecem öldüm daha
Bende senden foto bekliyordum :)
Ay alemsin inşallah emeklerinin karşılığını alırsın dolu bir göbüşle.
Ben daha olmadım. Netten test baktım merak ediyorum yumurtlama dönemimerhaba ne zaman..10 ov 10 gebelik testi kargo dahil 30 liraydı. Eşime diyorum alalım... kız biraz daha büyüsün sonra dedi. Bunu ruymak bile harika :) maşallah diyeyim.

Ateş işi kafa kurcalayıcı hiç uğraşamam.

Canım benim aldığım test 30 ov. 5 gebelik kargo dahil 43 tl n11 de cok uygun gecen ay ben 4 gebelik testine sırf 25 - 30 vermiştim. Düşünüyorsan al bence boyle kafam daha rahat oldu sanki. Artık batı beklicem işime gücüme bakayım
Ovulasyon yapıcam ama meraktan bakalım nasıl ilerlicek ve sabah uyanınca ates ölçümü yapıyorum yakında profesör çıkarım

Insallah bu ay bebegin seninledir canim guzel haberler alirsin Ben yumurtladiktan sonra 37.0 lerde oluyor atesim el ayak yanması bir de extra korunmayı bıraktıktan sonra oldu bu ateşlenme olayı yanarak dolasiyorum evde resmen

Insallah bu ay bebegin seninledir canim guzel haberler alirsin Ben yumurtladiktan sonra 37.0 lerde oluyor atesim el ayak yanması bir de extra korunmayı bıraktıktan sonra oldu bu ateşlenme olayı yanarak dolasiyorum evde resmen
İnşallah canım hepimizde bu ay güzel haber alalım. Oo seninki yüksek gerçekten

Kızlar bir de hemen hemen telefondaki uygulamalarla aynı tarihte yymurtladım hani hep 14 gün derler bata tam 14 gün var. Vay be ne kuralcıyım vücut bile ne yazarsa onu yapıyor
Canım benim bu ayy güzel haber verirsin insllah hakkında hayırlısı olsun.Ayyy bende çok heyecanlanıyorum. Bu bekleyiş zor ama bir o kadar da heyecanlı bir süreç karmaşık duygular.Çok şükür 2 tane evladım var iki hamilelik yaşadım hiç bilmem regl oldum mu olmadım mı demedim.İlk hamile kaldığımda istiyorduk fakat hiç birşey takip etmedim heyecan yapmadım bu ay oldumu olmadimi demedim eşimde öyle taaki hamileligimi öğrenene kadar çalışıyordum herhalde ondan dolayı ikinciyi siz biliyorsunuz süpriz oldu zaten.3. Çocuk fikrine çok zor karar verdim endişelendim hemde aşırı heyecan var anlamadım anlayan biri varsa söylesin arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…