- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.461
Üzülme kuzum , daha bismillah birinci deneme. İnşallah bi dahaki ay. Demekki test bi dahaki ay için bekleyecek...Testi tam yapıyordum bir baktım iç çamaşırımda kırmızılıklar şok geçirdim ne bir belirti ne bir ağrı var dedimki tutunma kanaması mı acaba ama yok baktım regl olmuşumçok üzüldüm.Kısmet değilmiş.Sabah uyandım hâlâ başım dönüyor ve mide bulantısı da var dedimki kesin hamileyim.Eşime söyledim diyor ki olsun sen pazartesi git kan ver neden gidiyim dedim olsun yinede kan ver dedi iyice üzüldüm .Kızlar elendim bende Çok üzgünüm
Benim annem koskoca On yıl önce beni bırakıp gittibenim annemde öyle der
Benim annem koskoca On yıl önce beni bırakıp gitti
Bende kendimden umutluyum sizlere de umut olurum inşallah kuzum hepimiz 2021 e hamile girelimBu ay çok umutluyuz senden hadi bakalım..çalışana ekmek var
Yaa üzüldüm kuzum hala bir umut bekliyordum ben senden güzel haber. Hayırlısı canım en azından belirsizlik kalktı canını skma gecikme kötü oluyo yaTesti tam yapıyordum bir baktım iç çamaşırımda kırmızılıklar şok geçirdim ne bir belirti ne bir ağrı var dedimki tutunma kanaması mı acaba ama yok baktım regl olmuşumçok üzüldüm.Kısmet değilmiş.Sabah uyandım hâlâ başım dönüyor ve mide bulantısı da var dedimki kesin hamileyim.Eşime söyledim diyor ki olsun sen pazartesi git kan ver neden gidiyim dedim olsun yinede kan ver dedi iyice üzüldüm .Kızlar elendim bende Çok üzgünüm
Mekanı cennet olsun kuzumBenim annem koskoca On yıl önce beni bırakıp gitti
Başın sağolsun canımBenim annem koskoca On yıl önce beni bırakıp gitti
Bende çok ümitlenmiştim birde ağrı filan olmayıncaYaa üzüldüm kuzum hala bir umut bekliyordum ben senden güzel haber. Hayırlısı canım en azından belirsizlik kalktı canını skma gecikme kötü oluyo ya
Bende çok ümitlenmiştim birde ağrı filan olmayıncaBat 21 temmuz canım eklersin beni bu ayy ne olacak bakalım
Yani bir işi sallama kalk yap anlamındaHangi konular için söylüyor kız merak ettim.
Ahaja hadi yabenim annemde öyle der
Hayırlısı minnoşumTesti tam yapıyordum bir baktım iç çamaşırımda kırmızılıklar şok geçirdim ne bir belirti ne bir ağrı var dedimki tutunma kanaması mı acaba ama yok baktım regl olmuşumçok üzüldüm.Kısmet değilmiş.Sabah uyandım hâlâ başım dönüyor ve mide bulantısı da var dedimki kesin hamileyim.Eşime söyledim diyor ki olsun sen pazartesi git kan ver neden gidiyim dedim olsun yinede kan ver dedi iyice üzüldüm .Kızlar elendim bende Çok üzgünüm
Temmuza olur inşallah canımBende çok ümitlenmiştim birde ağrı filan olmayıncaBat 21 temmuz canım eklersin beni bu ayy ne olacak bakalım
Ooo değerlendirdin mi kızHuu kızlar yumurtam çatlamışBende niye çift çizgiyi görmüş gibi mutlu oluyorsam artık Eki Görüntüle 2655450
Canım bende iyice yıkamaya çalışıyorum ama yapacak birsey y ok napalım duştan cıkınca namaz kılıyorumKızlar bu arada bişey sorcam biraz özel bir konu affınıza sığınarak
Şimdi birliktelik olduktan sonra abdest alınıyorya
Ertesi gün bile İçinden malum şey gelebikiyor bazen
abdest bozuluyormudur merak ettim
ne kadar aksın diye beklesen temizlesende çıkmayabiliyor
3 gündür pik ya canım değerlendirdik valla gecen aylar hep gün aşırı oluyor Du olmadı bu ay yumurtlama zamanı üstüste oldu sonucu hep beraber görücez artık beklemeye çekilirim bugünden sonraOoo değerlendirdin mi kız
Gelecek ay rehberimsin