- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.441
Ayyy hadi bakalım heyecanla bakacağım sabah. Sonucu hemen paylaş bizimle.Kızlar baş dönmesi vardı sabah çok önemsemedim akşama doğru iyice çoğaldı başım çok dönüyor sabah test yapacağım pazartesi kan vereceğim insllah hayırlısı olur.Yine de çok ümitlenmek istemiyorum Rabbim hayırlı versin inşallah
Canım benim testin gayet güzel. Hadi inşallah tutunsun meleğinEki Görüntüle 2655080 kızlar bugün hala pik görünüyor sanki çatlama olmamış bugünü de değerlendirem mi
Bu konsantrasyonla Bu organizasyonla senin iş garanti Allahın izniyle o iş tamamdırAaa kız ben bu konularda hiç bişey bilmiyordum ya da unuttum biz bazen içiyoz ama 10 dk önce falan
Cano sen hamilesin demişti dersinKızlar baş dönmesi vardı sabah çok önemsemedim akşama doğru iyice çoğaldı başım çok dönüyor sabah test yapacağım pazartesi kan vereceğim insllah hayırlısı olur.Yine de çok ümitlenmek istemiyorum Rabbim hayırlı versin inşallah
Canım sana ne dicem benim gebeliklerim bas dönmesiyle belirti verir sen oyle deyince heyecanlandım yeniden takmamaya çalış desemde biliyorum aklından çıkmıyor. Ya sabır diyelim kuzum inşallah vardır minik kuzucukKızlar baş dönmesi vardı sabah çok önemsemedim akşama doğru iyice çoğaldı başım çok dönüyor sabah test yapacağım pazartesi kan vereceğim insllah hayırlısı olur.Yine de çok ümitlenmek istemiyorum Rabbim hayırlı versin inşallah
Ohh aminnnCanım benim testin gayet güzel. Hadi inşallah tutunsun meleğin
bizim topik organize işler gibi aldığım taktiklerle bu ay beni hamiş olarak göreceksiniz sonunda galibaBu konsantrasyonla Bu organizasyonla senin iş garanti Allahın izniyle o iş tamamdır
Ayy bence deCano sen hamilesin demişti dersin
Canım bende seni merak etmiştim.Ayyy bilmiyorum ki spiral çıktıktan sonra bu değişiklikler olabilirde.Sabah test yapacağım yazarım inşallah.Cano sen hamilesin demişti dersin
Baş dönmesi Spiral çıktığı için değildir yavrum ya.Canım bende seni merak etmiştim.Ayyy bilmiyorum ki spiral çıktıktan sonra bu değişiklikler olabilirde.Sabah test yapacağım yazarım inşallah.
aklımda kuzum
Bende bilmiyordum canım tam değerlendirmiyordum tabi bu günleri normalde.
bekleyenler silikleşti dediğin gibi ama yan yana koyunca diğer günlere nazaran koyulaştığı belli. Sen nasılsın canım
Ben bu ayı saldım kızlar malum sebeplerden dolayı yoğunluk yorgunluk falan falan öteki ay inşallah sadehayatt06 gibi dönücem sahnelereCanım bende seni merak etmiştim.Ayyy bilmiyorum ki spiral çıktıktan sonra bu değişiklikler olabilirde.Sabah test yapacağım yazarım inşallah.
Bir kerede gebe kalan çokkİ... ama biraz sirkelen kendine gel yavrum ya. Çalış çalışmayanà ekmek yokYalnız öyle bir anlattımki sanki geçen ay her gün ekşınnn varmış gibi geçen ayda 1 kere korunmasız oldu
Ben bu tembellikle siz çocukları okula gönderirken anca tutturum
amin canımHamdolsun canım yine bir umutla bekliyoruz Rabbim muradımıza erdirsin
Gel tabi sahnelere beni yalnız bırakmayınBen bu ayı saldım kızlar malum sebeplerden dolayı yoğunluk yorgunluk falan falan öteki ay inşallah sadehayatt06 gibi dönücem sahnelere
Bu ay çok umutluyuz senden hadi bakalım..çalışana ekmek varamin canım
Gel tabi sahnelere beni yalnız bırakmayın
Hangi konular için söylüyor kız merak ettim.Annemin bir lafı var
Üşenenin oğlu kızı olmaz
Tabi o başka konular için söyler ama şu an ki durum için cuk
Annemin bir lafı var
Üşenenin oğlu kızı olmaz
Tabi o başka konular için söyler ama şu an ki durum için cuk
Testi tam yapıyordum bir baktım iç çamaşırımda kırmızılıklar şok geçirdim ne bir belirti ne bir ağrı var dedimki tutunma kanaması mı acaba ama yok baktım regl olmuşumN Nazlim0634 kuzum naptın testi.
Testi tam yapıyordum bir baktım iç çamaşırımda kırmızılıklar şok geçirdim ne bir belirti ne bir ağrı var dedimki tutunma kanaması mı acaba ama yok baktım regl olmuşumçok üzüldüm.Kısmet değilmiş.Sabah uyandım hâlâ başım dönüyor ve mide bulantısı da var dedimki kesin hamileyim.Eşime söyledim diyor ki olsun sen pazartesi git kan ver neden gidiyim dedim olsun yinede kan ver dedi iyice üzüldüm .Kızlar elendim bende Çok üzgünüm