Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar baş dönmesi vardı sabah çok önemsemedim akşama doğru iyice çoğaldı başım çok dönüyor sabah test yapacağım pazartesi kan vereceğim insllah hayırlısı olur.Yine de çok ümitlenmek istemiyorum Rabbim hayırlı versin inşallah
Ayyy hadi bakalım heyecanla bakacağım sabah. Sonucu hemen paylaş bizimle.

Kızlar baş dönmesi vardı sabah çok önemsemedim akşama doğru iyice çoğaldı başım çok dönüyor sabah test yapacağım pazartesi kan vereceğim insllah hayırlısı olur.Yine de çok ümitlenmek istemiyorum Rabbim hayırlı versin inşallah
Canım sana ne dicem benim gebeliklerim bas dönmesiyle belirti verir sen oyle deyince heyecanlandım yeniden takmamaya çalış desemde biliyorum aklından çıkmıyor. Ya sabır diyelim kuzum inşallah vardır minik kuzucuk

Canım benim testin gayet güzel. Hadi inşallah tutunsun meleğin 😍
Ohh aminnn 🤲🏻🤲🏻
Bu konsantrasyonla Bu organizasyonla senin iş garanti Allahın izniyle o iş tamamdır👍
bizim topik organize işler gibi aldığım taktiklerle bu ay beni hamiş olarak göreceksiniz sonunda galiba 😂😂Tabi en başta Allah ın da izniyle. Cok kişi duama katıldı hepsinden Allah razı olsun 🥰 Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş koymasın 🤲🏻🤲🏻
Cano sen hamilesin demişti dersin
Ayy bence de 🥰

aklımda kuzum 😉😉😉

Bende bilmiyordum canım tam değerlendirmiyordum tabi bu günleri normalde.
bekleyenler silikleşti dediğin gibi ama yan yana koyunca diğer günlere nazaran koyulaştığı belli. Sen nasılsın canım

Hamdolsun canım yine bir umutla bekliyoruz Rabbim muradımıza erdirsin 🤲

Yalnız öyle bir anlattımki sanki geçen ay her gün ekşınnn varmış gibi geçen ayda 1 kere korunmasız oldu :KK70:
Ben bu tembellikle siz çocukları okula gönderirken anca tutturum 😂
Bir kerede gebe kalan çokkİ... ama biraz sirkelen kendine gel yavrum ya. Çalış çalışmayanà ekmek yok :KK70:

Testi tam yapıyordum bir baktım iç çamaşırımda kırmızılıklar şok geçirdim ne bir belirti ne bir ağrı var dedimki tutunma kanaması mı acaba ama yok baktım regl olmuşum😔çok üzüldüm.Kısmet değilmiş.Sabah uyandım hâlâ başım dönüyor ve mide bulantısı da var dedimki kesin hamileyim.Eşime söyledim diyor ki olsun sen pazartesi git kan ver neden gidiyim dedim olsun yinede kan ver dedi iyice üzüldüm .Kızlar elendim bende Çok üzgünüm 😔😔

Testi tam yapıyordum bir baktım iç çamaşırımda kırmızılıklar şok geçirdim ne bir belirti ne bir ağrı var dedimki tutunma kanaması mı acaba ama yok baktım regl olmuşum😔çok üzüldüm.Kısmet değilmiş.Sabah uyandım hâlâ başım dönüyor ve mide bulantısı da var dedimki kesin hamileyim.Eşime söyledim diyor ki olsun sen pazartesi git kan ver neden gidiyim dedim olsun yinede kan ver dedi iyice üzüldüm .Kızlar elendim bende Çok üzgünüm 😔😔

beklentiye giripte kırmızıları görünce şok oluyoruz gerçekten :KK43: vakti gelmemiş demekki canım daha.. üzülme diyemem ister istemez üzülüyor insan 😔

X