- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.421
Hiiç belirti arama canım regl belirtisi De hamilelik oluyo bazen kırmızılar gelene dek umudumuzu kaybetmeyelim daha erkenYok bu ayda cunku cok yogun bir kasik agrisi var yanar tarzda yuzde 90 olacak bu ay cok umut etmistim Allah nasip ederse olur ama birebir regl belirtileri
Haklisin canim moral verdiğin için teşekkür ederimHiiç belirti arama canım regl belirtisi De hamilelik oluyo bazen kırmızılar gelene dek umudumuzu kaybetmeyelim daha erken
Canim siliklesiyo benim yumurtlamadan sonra siliklesti 7 gün sonrasna kadar ikinci çizgi görünmüyordu ama 10.gün yaptim bi baktim pike yakin ardından gebelik yaptim silik cikti yani yumurtlamadan sonra silinirse umutsuzluğa kapılmaYaa geri silikleşmezse anlarmıyız diyorsun e iyiymiş bu bakalım ne zaman catlicak gıt gıt gıdaak
Hmm anladım canım gebelik varsa adete yakın belirgin oluyo zaten ilk kez yaptığım için adete kadar yaparım diye düşünüyorum. Bugün yine pik görünüyor çatlama olmadı sence bugünü de mi değerlendirelim. Dünü değerlendirdim ama kahve içmedi eşimCanim siliklesiyo benim yumurtlamadan sonra siliklesti 7 gün sonrasna kadar ikinci çizgi görünmüyordu ama 10.gün yaptim bi baktim pike yakin ardından gebelik yaptim silik cikti yani yumurtlamadan sonra silinirse umutsuzluğa kapılma
Bu arada her deneme oncesi eşine sert kahve ve bitter çikolata yedir sende her birleşme sonrasi yüzüstü yatip bi ayagini karnına cek oyle uyuinşallah nasip olsun bu ay sana ve isteyen bekleyen herkese
Evet canım bugün de pik, yarın büyük ihtimalle çatlar, bugün ve yarını da değerlendirmeye çalış yineEki Görüntüle 2655080 kızlar bugün hala pik görünüyor sanki çatlama olmamış bugünü de değerlendirem mi
Tmm cnm tesekkür ederim yorumun içinEvet canım bugün de pik, yarın büyük ihtimalle çatlar, bugün ve yarını da değerlendirmeye çalış yine
Mavi Boncugumm M momteacher kızlar bugün regl 9. Gün ovulasyon testi yaptım 1 gibi nasıl sizce 10da kahvaltı yaptım birdaha yiyp içmedim Eki Görüntüle 2654303
Evet canim degerlendir bugünü kahve çikolata onemli 2 saat öncesinde için ki spermler canlansin hizlansinHmm anladım canım gebelik varsa adete yakın belirgin oluyo zaten ilk kez yaptığım için adete kadar yaparım diye düşünüyorum. Bugün yine pik görünüyor çatlama olmadı sence bugünü de mi değerlendirelim. Dünü değerlendirdim ama kahve içmedi eşimcok yorgunmuş diye . Amin inşallah kuzum yaa Sanada sağlıkla mutlulukla kucağına alıp büyütmek nasip etsin Rabbim
Cnm son sayfada son hali var bugünkü. Daha koyu oldu. Aynen dediğin gibi yaptım kuzumCanım ben bu aralar giremiyorum
Çok silik değil teste devam et şuan ne alemde bilmiyorum ama test öncesi en az 2 saat yiyip içme 12:00-18:00 saatler arası uygun
Baktın T çizgisi hafif koyulaşmaya başladı pik muhtemelen yakındır o zaman pik olunca yumurta çatlamış olmuyor tabi ama çatlamaya yakın oluyor kişiye göre çatlama süresi değişiyor pik sonrasındaki 3-4 gün önemli kimisinin pikin ertesi günü çatlar kimilerinin 2 gün sonra , bazılarının 3 gün sonra bile olabilir... Pikten sonra T çizgisi silikleşmeye başlayacak tam silikleşince çatlamış oluyor ama ne zaman çatladığını bilemeyiz
Aaa kız ben bu konularda hiç bişey bilmiyordum ya da unuttum biz bazen içiyoz ama 10 dk önce falanEvet canim degerlendir bugünü kahve çikolata onemli 2 saat öncesinde için ki spermler canlansin hizlansin
1 buçuk 2 saat öncesinden icmek gerekiyo ki etki etsin canimAaa kız ben bu konularda hiç bişey bilmiyordum ya da unuttum biz bazen içiyoz ama 10 dk önce falan
Eki Görüntüle 2655080 kızlar bugün hala pik görünüyor sanki çatlama olmamış bugünü de değerlendirem mi
Canım regl olsam hemen yazarım size.Olmadım bekliyorum belirtide yok.Kırmızılık yerine süt beyazı akıntım var bildiğin süt gibi ıslaklık akıntı var.Sağ kasığımda kramlar var.Bacagimda da kramplar var.Tekrar test aldım ama yapmadım pazartesiye kadar bekleyim regl olmazsam yapiyim erkenden gider kan veririm pazartesi size yazarım gelişmeleri.İnanki bende merak içerisindeyim ilk aydan oldumu yaa filan diyorum
aklımda kuzum1 buçuk 2 saat öncesinden icmek gerekiyo ki etki etsin canim
Bende bilmiyordum canım tam değerlendirmiyordum tabi bu günleri normalde.Evet olmuş canım testten sonraki 10 dk'yı baz al maksimum 15 , bekledikçe silikleşiyor çünkü o sürede resim çekmek lazım
Hadi gözün aydın maşallah erken yumurtluyosun
Hadi inşallah kuzum bu ay ikimizde aynı tarihlerde yumurtladık demekki adete yakın test yaparız kısmet dediğin gibi artık bırak akışa. Ben ilk kez denediğim için regle kadar yaparım belki ara arasadehayatt06 ve kizlar merhaba
Ben iki gün önce yani adetimin 13.gunu ovulasyon testi yaptım Koyuya yakın ama.yine de silik çıktı Dün yani 14.gun yaptım iyice silikti Ve yapmayı bıraktım sinir oldum tabi çünkü yumurtlamam ağrı ve akıntıdan anladığım kadarıyla hep bu aralar oluyor daha erken değil Neyse ovulasyon testi yapmayı bıraktım iki gündür ilişki oluyor denemeye devam.hayirlisi bakalım
Canım inşallah vardır yaa ama spiral de değişiklik oluyo benim 6 ayı buldu hala leke bir iki gün oynama vs oluyoCanım regl olsam hemen yazarım size.Olmadım bekliyorum belirtide yok.Kırmızılık yerine süt beyazı akıntım var bildiğin süt gibi ıslaklık akıntı var.Sağ kasığımda kramlar var.Bacagimda da kramplar var.Tekrar test aldım ama yapmadım pazartesiye kadar bekleyim regl olmazsam yapiyim erkenden gider kan veririm pazartesi size yazarım gelişmeleri.İnanki bende merak içerisindeyim ilk aydan oldumu yaa filan diyorumbir yandan da spiral yeni çıktı belki ondandir bu değişiklikler beklemek zor yaaa
Inşallah canım bende çok merak ediyorum.Test sonucunu kan sonucunu hemen yazarım.Canım inşallah vardır yaa ama spiral de değişiklik oluyo benim 6 ayı buldu hala leke bir iki gün oynama vs oluyo
Testi merakla bekliyorum hadi hayırlısı olsun canım