Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa geri silikleşmezse anlarmıyız diyorsun e iyiymiş bu bakalım ne zaman catlicak gıt gıt gıdaak
Canim siliklesiyo benim yumurtlamadan sonra siliklesti 7 gün sonrasna kadar ikinci çizgi görünmüyordu ama 10.gün yaptim bi baktim pike yakin ardından gebelik yaptim silik cikti yani yumurtlamadan sonra silinirse umutsuzluğa kapılma
Bu arada her deneme oncesi eşine sert kahve ve bitter çikolata yedir sende her birleşme sonrasi yüzüstü yatip bi ayagini karnına cek oyle uyu inşallah nasip olsun bu ay sana ve isteyen bekleyen herkese

Hmm anladım canım gebelik varsa adete yakın belirgin oluyo zaten ilk kez yaptığım için adete kadar yaparım diye düşünüyorum. Bugün yine pik görünüyor çatlama olmadı sence bugünü de mi değerlendirelim. Dünü değerlendirdim ama kahve içmedi eşim cok yorgunmuş diye . Amin inşallah kuzum yaa Sanada sağlıkla mutlulukla kucağına alıp büyütmek nasip etsin Rabbim

Mavi Boncugumm M momteacher kızlar bugün regl 9. Gün ovulasyon testi yaptım 1 gibi nasıl sizce 10da kahvaltı yaptım birdaha yiyp içmedim Eki Görüntüle 2654303

Canım ben bu aralar giremiyorum
Çok silik değil teste devam et şuan ne alemde bilmiyorum ama test öncesi en az 2 saat yiyip içme 12:00-18:00 saatler arası uygun
Baktın T çizgisi hafif koyulaşmaya başladı pik muhtemelen yakındır o zaman pik olunca yumurta çatlamış olmuyor tabi ama çatlamaya yakın oluyor kişiye göre çatlama süresi değişiyor pik sonrasındaki 3-4 gün önemli kimisinin pikin ertesi günü çatlar kimilerinin 2 gün sonra , bazılarının 3 gün sonra bile olabilir... Pikten sonra T çizgisi silikleşmeye başlayacak tam silikleşince çatlamış oluyor ama ne zaman çatladığını bilemeyiz

Evet canim degerlendir bugünü kahve çikolata onemli 2 saat öncesinde için ki spermler canlansin hizlansin

Cnm son sayfada son hali var bugünkü. Daha koyu oldu. Aynen dediğin gibi yaptım kuzum

Eki Görüntüle 2655080 kızlar bugün hala pik görünüyor sanki çatlama olmamış bugünü de değerlendirem mi

Evet olmuş canım testten sonraki 10 dk'yı baz al maksimum 15 , bekledikçe silikleşiyor çünkü o sürede resim çekmek lazım
Hadi gözün aydın maşallah erken yumurtluyosun

sadehayatt06 ve kizlar merhaba
Ben iki gün önce yani adetimin 13.gunu ovulasyon testi yaptım Koyuya yakın ama.yine de silik çıktı Dün yani 14.gun yaptım iyice silikti Ve yapmayı bıraktım sinir oldum tabi çünkü yumurtlamam ağrı ve akıntıdan anladığım kadarıyla hep bu aralar oluyor daha erken değil Neyse ovulasyon testi yapmayı bıraktım iki gündür ilişki oluyor denemeye devam.hayirlisi bakalım

N Nazlim0634 canım regl oldun mu ya da test yaptın mı tekrar günün geçiyo sayılır artık
Canım regl olsam hemen yazarım size.Olmadım bekliyorum belirtide yok.Kırmızılık yerine süt beyazı akıntım var bildiğin süt gibi ıslaklık akıntı var.Sağ kasığımda kramlar var.Bacagimda da kramplar var.Tekrar test aldım ama yapmadım pazartesiye kadar bekleyim regl olmazsam yapiyim erkenden gider kan veririm pazartesi size yazarım gelişmeleri.İnanki bende merak içerisindeyim ilk aydan oldumu yaa filan diyorum bir yandan da spiral yeni çıktı belki ondandir bu değişiklikler beklemek zor yaaa

1 buçuk 2 saat öncesinden icmek gerekiyo ki etki etsin canim
aklımda kuzum
Evet olmuş canım testten sonraki 10 dk'yı baz al maksimum 15 , bekledikçe silikleşiyor çünkü o sürede resim çekmek lazım
Hadi gözün aydın maşallah erken yumurtluyosun
Bende bilmiyordum canım tam değerlendirmiyordum tabi bu günleri normalde.
bekleyenler silikleşti dediğin gibi ama yan yana koyunca diğer günlere nazaran koyulaştığı belli. Sen nasılsın canım

Hadi inşallah kuzum bu ay ikimizde aynı tarihlerde yumurtladık demekki adete yakın test yaparız kısmet dediğin gibi artık bırak akışa. Ben ilk kez denediğim için regle kadar yaparım belki ara ara

Canım inşallah vardır yaa ama spiral de değişiklik oluyo benim 6 ayı buldu hala leke bir iki gün oynama vs oluyo
Testi merakla bekliyorum hadi hayırlısı olsun canım

Kızlar baş dönmesi vardı sabah çok önemsemedim akşama doğru iyice çoğaldı başım çok dönüyor sabah test yapacağım pazartesi kan vereceğim insllah hayırlısı olur.Yine de çok ümitlenmek istemiyorum Rabbim hayırlı versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…