Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gündür pik ya canım değerlendirdik valla gecen aylar hep gün aşırı oluyor Du olmadı bu ay yumurtlama zamanı üstüste oldu sonucu hep beraber görücez artık beklemeye çekilirim bugünden sonra 😅😅
Senden umutluyum demeyi yasaklıyorum
Uğursuz geldi bu laf
Maşallah dediğimiz üç gün yaşıyor 😂
Hadi hayırlısıyla inşallaaaaaaaah

Senden umutluyum demeyi yasaklıyorum
Uğursuz geldi bu laf
Maşallah dediğimiz üç gün yaşıyor 😂
Hadi hayırlısıyla inşallaaaaaaaah
Kızzz amaan hayırlısı canım bu ay olmazsa gelecek ay doktora giderim napim 😉 olmuyor artık deyip herseye bir baktırırım. Kür falan yapmaya korkuyorum yaa

İlk ikinci üçüncü burada yazacağın günler olsun inşallah
İnşallah canım ben çocukları çok seviyorum kendi cocugm olsun istyrm bir sene iki aylık evlym mol gebelik geçirdim bir sene önce doktor bir sene korunun dedi biz korunduk şimdide denyrz adetime 8 gün var bel ağrısı var karın ağrısı var mide bulantısı hafif var uyku isteği yorgunluk var umutlanmak istemyrm

Hayırlısı minnoşum😔
üzülme bende ilk üzülmüştüm azcık şuan sallamıyorum
Zaten hayırlısını istemiyor muyuz hadi reglinin tadını çıkar beni müthiş rahatlatır Gevşemeye bak canım
Harikasın yaaa 🤗🤗evet bende öyle dedim Rabbimden hayirlisini istiyoruz ilk ay daha ama çok ümitlenmiştim inanırmısın hala baş dönmesi ve mide bulantısı var dememki üşütmüşüm 🤣🤣🤣

sadehayatt06 sadehayatt06 çatlamış kız valla
Hele yarında yap bi bakalım
N neyb bu konuda burun akıntısı gibi sayılır abdest bozulmaz dendi. Bende yeni öğrendim canım..günlük akıntıda öyle.

Harikasın yaaa 🤗🤗evet bende öyle dedim Rabbimden hayirlisini istiyoruz ilk ay daha ama çok ümitlenmiştim inanırmısın hala baş dönmesi ve mide bulantısı var dememki üşütmüşüm 🤣🤣🤣
Kuuzuummm seni çok yi anlıyorum.
Üzülme bak olan var olamayan var :KK70:
Ben hala bekliyorum önü açık nolur nolmaz belki olmamda... hay ben bu işin :KK70:

İnşallah canım ben çocukları çok seviyorum kendi cocugm olsun istyrm bir sene iki aylık evlym mol gebelik geçirdim bir sene önce doktor bir sene korunun dedi biz korunduk şimdide denyrz adetime 8 gün var bel ağrısı var karın ağrısı var mide bulantısı hafif var uyku isteği yorgunluk var umutlanmak istemyrm
Hoşgeldin 🤗
Yaaaa belirtiler için çok erken yavrum. Hele az daha sabır. Regle 2 gün kala test yaparsın. Ovulasyon testi kullandunmı bu ay?

Hoşgeldin 🤗
Yaaaa belirtiler için çok erken yavrum. Hele az daha sabır. Regle 2 gün kala test yaparsın. Ovulasyon testi kullandunmı bu ay?
Yok canım kullanmdm 5 kez oldu bu ay yumurtlama günleri oldu bazısı akrabnin yanına gittik bide olma ihtimali olablr Allah'ın işi mide yanmam da var bir hafta beklycgm ama sabretmek zor ya

X