- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.481
Ay evet ya bende kıldımCanım bende iyice yıkamaya çalışıyorum ama yapacak birsey y ok napalım duştan cıkınca namaz kılıyorum
Sabah şangur şungur altıma işemişim gibi bişeyler geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet ya bende kıldımCanım bende iyice yıkamaya çalışıyorum ama yapacak birsey y ok napalım duştan cıkınca namaz kılıyorum
Senden umutluyum demeyi yasaklıyorum3 gündür pik ya canım değerlendirdik valla gecen aylar hep gün aşırı oluyor Du olmadı bu ay yumurtlama zamanı üstüste oldu sonucu hep beraber görücez artık beklemeye çekilirim bugünden sonra
Bir de gecen ay ben hep kalkıp duş alıyordum ya da bıraz bekleyip duş alıyordum bu ay ilk kez sabah uyanınca duş alıyorum kaç saat beklemiş oluyorum bakalım etkisi olacak mıAy evet ya bende kıldım
Sabah şangur şungur altıma işemişim gibi bişeyler geldi
Kızzz amaan hayırlısı canım bu ay olmazsa gelecek ay doktora giderim napim olmuyor artık deyip herseye bir baktırırım. Kür falan yapmaya korkuyorum yaaSenden umutluyum demeyi yasaklıyorum
Uğursuz geldi bu laf
Maşallah dediğimiz üç gün yaşıyor
Hadi hayırlısıyla inşallaaaaaaaah
Maşallah ikinciyi dusnyrmsnz ben de ilkim olsun diye bekliyorumBende 2.düşünüyorum daha ilk deneme. Normalde 29 mayıs bat tarihi. Heyecanla bekliyorum günüm gelsin diye
Gerek kalmaz umarım yaKızzz amaan hayırlısı canım bu ay olmazsa gelecek ay doktora giderim napim olmuyor artık deyip herseye bir baktırırım. Kür falan yapmaya korkuyorum yaa
İlk ikinci üçüncü burada yazacağın günler olsun inşallahMaşallah ikinciyi dusnyrmsnz ben de ilkim olsun diye bekliyorum ☹
İnşallah canım temmuz da 2.3.4.5. Bekliyorum bir patlama hepimizinde olsunGerek kalmaz umarım ya
gurubumuzun 2.bebeği geliyor inşallah
Benimde ilk olsun istyrm daha adetime 8 gün var bel ağrısı hafif mide bulantısı hafif karın ağrısı yorgunluk uyku isteği var bilmyrm ama umutlanmak istemyrmGünüm geçmeden yapmıcam ya geriliyorum cok erken yaptım zaten
Umutsuzluğa düşme canım ilk bebeğimde bende senin gibi üzülürdüm tedavi ameliyat vs derken su an 3. Düşünüyorum Allah İn izniyle sen de anne olursun inşallahMaşallah ikinciyi dusnyrmsnz ben de ilkim olsun diye bekliyorum ☹
İnşallah canım ben çocukları çok seviyorum kendi cocugm olsun istyrm bir sene iki aylık evlym mol gebelik geçirdim bir sene önce doktor bir sene korunun dedi biz korunduk şimdide denyrz adetime 8 gün var bel ağrısı var karın ağrısı var mide bulantısı hafif var uyku isteği yorgunluk var umutlanmak istemyrmİlk ikinci üçüncü burada yazacağın günler olsun inşallah
Maşallah bende çocuklarım olsun istyrmUmutsuzluğa düşme canım ilk bebeğimde bende senin gibi üzülürdüm tedavi ameliyat vs derken su an 3. Düşünüyorum Allah İn izniyle sen de anne olursun inşallah
Teşekkür ederim Aminnn.Burda sizlerden güç alıyorum sizlerle konuşmak birşeyler paylaşmak bana iyi geliyor hepinizden Allah razı olsun.Olsun sen ümidini yitirme. Daha yeni başladın , kısa zamanda olur inşallah.
Harikasın yaaa evet bende öyle dedim Rabbimden hayirlisini istiyoruz ilk ay daha ama çok ümitlenmiştim inanırmısın hala baş dönmesi ve mide bulantısı var dememki üşütmüşümHayırlısı minnoşum
üzülme bende ilk üzülmüştüm azcık şuan sallamıyorum
Zaten hayırlısını istemiyor muyuz hadi reglinin tadını çıkar beni müthiş rahatlatır Gevşemeye bak canım
Evet bekleme sürecinde hepimiz psikolojik hamilelik geçiriyoruz resmenHarikasın yaaa evet bende öyle dedim Rabbimden hayirlisini istiyoruz ilk ay daha ama çok ümitlenmiştim inanırmısın hala baş dönmesi ve mide bulantısı var dememki üşütmüşüm
Kuuzuummm seni çok yi anlıyorum.Harikasın yaaa evet bende öyle dedim Rabbimden hayirlisini istiyoruz ilk ay daha ama çok ümitlenmiştim inanırmısın hala baş dönmesi ve mide bulantısı var dememki üşütmüşüm
Hoşgeldinİnşallah canım ben çocukları çok seviyorum kendi cocugm olsun istyrm bir sene iki aylık evlym mol gebelik geçirdim bir sene önce doktor bir sene korunun dedi biz korunduk şimdide denyrz adetime 8 gün var bel ağrısı var karın ağrısı var mide bulantısı hafif var uyku isteği yorgunluk var umutlanmak istemyrm
Yok canım kullanmdm 5 kez oldu bu ay yumurtlama günleri oldu bazısı akrabnin yanına gittik bide olma ihtimali olablr Allah'ın işi mide yanmam da var bir hafta beklycgm ama sabretmek zor yaHoşgeldin
Yaaaa belirtiler için çok erken yavrum. Hele az daha sabır. Regle 2 gün kala test yaparsın. Ovulasyon testi kullandunmı bu ay?