Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 2 oğlum var cnm Çin takvimine pek güvenmem ama bu yıl çoğunlukla kız gösteriyor yine de Rabbim hayırlısını versin Meryem suresi okuyanlar var denemedim de cok isterim iki de kızım olsun
Benim de iki oğlum var canım. Şimdi 3.ye hamileyim. Çin takvimine dikkat etmiştim. 41Yasin okudum,41 Fetih okuttum. Bir hatim okudum hamile olduğumu öğrenince. Neredeyse bütün ramazan Hacet namazı kıldım, Meryem süreleri okudum. O kadar çok istedim ve dua ettim ki.Cok umutluydum. Rüyalarımda hep kız ve kıza işaret eden rüyalar gördüm. Çevremde hamile olduğumu bilen ya da bilmeyen birçok kişi bebeğimin kız olduğunu gördü. Nasip etmedi kızı Rabbım. Erkek evladı daha uygun gördü bana. İkinci oğluma doktor 5.aya kadar kız dedi 5.ayda erkek olduğunu öğrenmiştim. İçimdeki istek içimde kaldı. Rabbım hayırla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. 4.yu düşünmüyorum çalışıyorum. Çalışan için çok zor oluyor evladını bırakıp ise gitmek. Allah isteyenlere versin hayırla inşallah

Bizi ancak bizim gibiler anlıyo tabi sende Hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum seni de yas kaç bu arada
Evet aynen öyle ben 29 yaşındayım oglum 5.5 yaşında şimdiye kadar istememistik oglum istediğimiz ilk ay nasip olmuştu 2. Fe öyle olacak sandık ama yanılmışız 4 ay bitti bekliyoruz bakalim

Biz 4 ay ovulasyon ile takip ettik pik günlerini değerlendirdik hep ama nasip olmadı malesef bu ay ben inofolic şase kullanmaya başladım esimede promotil men ile keçi boynuzu özü iciriyorum inşallah rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder

M momteacher @Mavi Boncugumm canlar yukarıda bugünki testimi attım yumurtam çatladı bugün de ilişki olacak yeter mi. Bir de test yapmak için pikten mi sayıcam çatlamadan itibaren mi
EVET çatlama olmuş canım bu akşamı değerlendir, sonra gün aşırı devam hadi inşallah hayırlısıolsun, yumurtlama günün kaçıncı günse not et, gerçi düzenli foto çekiyorsan ordan da aklındadır.
Canım test yapma geçmeden ya

Bugun bat 6 az aldi gittim bu sıcakta test aldim geldim yaptim silik cikti sonra gittim erken gebelik testi aldim oda negatif cikti sonra elimde test kalmayinca çamaşır auyu karbonat testleri yaptimyaparkende sesli güldüm vallahi bi kriz geldi tövbe yarabbim neymiş bu psikoloji perşembeye kadar elimi surmem artik testlere falan hepsinden tatmin oldum yeter baya kalori ve idrar harcadım....

maşallah azmine baktım diyorsun

Silik çıkan testini yüklesene bakalım.

yapınca atarım kuzum
tabiki ne yaparsak yapalım Allah İn dilediği olur canım hakkımıza oylesi hayırlıdır diye düşünmek lazım ben çok istiyorum evet ama erkek olursa da basımın tacı. Aslında sırf sadece bir kızım olur mu umuduyla değil de çok kardeş olsunlar diye doğurmak istiyorum. E olmaya oluyo kız olsa cok mutlu olurum yine de nasip
Evet aynen öyle ben 29 yaşındayım oglum 5.5 yaşında şimdiye kadar istememistik oglum istediğimiz ilk ay nasip olmuştu 2. Fe öyle olacak sandık ama yanılmışız 4 ay bitti bekliyoruz bakalim
benim ikinci tek ilişkide oldu canım birinci tedaviyle bu da hemen olur sandım ama zamanı var demekki. Benimde 6 ay oldu. Sen neler yapıyorsun kür fln yaptın mı ya da doktora gittin mi daha erken gerci de
tamam kuzum ama yani elimde 5 tane gebelik testi varken dayanamam kız ovulasyona devam edicem ya seninki gibi koyulaşırsa gebelik testi yaparım
Oh ohhh maşallah tatlım e sonuç ne oldu kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…