Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba tatlımmm az kalmış sana da nasılsın benim reglim bu gece biter yarın ovulasyona başlicam heyecanlıyım sen nasılsın peki nasıl hissediyorsun var mı değişiklik kuzum 5 gün kalmış

regl gelecek canım sinirrlilik halimden anlıyorum en çok ben tüp bebek merkezi aramaya başlasam olacak sanırım

Bu olayımızda aynıymış
ilkinde şak diye oldu hiç beklemedik biz olayı anlayana kadar doğdu bile
İkinci istemeden oldu üzülmüştüm çok hatta
3.çocuk fikriNi Bile baya uzun uzun düşündüm Zor karar verdim bekleme olayı zormuş hakkatrn

Canım senin kaçıncı ayındı yaa tüp bebek düşünmeye başladın kız olur inşallah canım

3 sene oldu canım yaa tüplerim tıkalı benim açılmıyor baksana bu ayda olmadı taşınma işim olsun direk başlayacağımnyaş geçiyor oldu mu olacak mı derken oğluma bir kardeş olur inŞallah

Benimde başladı sinyal. Yanlış alarm verdi ama 5 gün gecikerek...
Seninle geçen yıl Eylül ayı gebelik planlayanlar topiğinde birlikteydik geç düştü jetonum.

her ay bir topikteydim o ay hiç gelmedi be canım inşAllah hamile kalırsam burada kocaman topik açacam

Evet bende kızıma hamile kaldığımı öğrenince çok üzülüp çok ağladım çünkü oğlum çok küçük ve zor bir bebekti yetememekten korktum.Şimdiki aklım olsaydı sevinçten ağlardım.3. Bebeği kararını çok istememe rağmen bende çok zor karar verdim hâlâ soru işaretleri var diyebilirim.

Kızlar bugün sağlık ocağına uğradım hemşireye bu hafta içi regl olmam gerekiyor gebelik planlıyorum olmazsam ne zaman kan vermem gerekiyor dedim.Normalde sormazdim veririm ama koronadan dolayı sordum.Erken verme iki kez ugraşmayalım bu hastalikta en az 5 gün geçsin dedi bende regl olmazsam Pazartesi gelirim dedim aç karnına gel ver kanını dedi.Bu ay spiral çıktığı için tam olarak kestiremiyorum değişiklikler olabilir vücudumda regl gecikmesi de olabilir.Afedersiniz kızlar 2 gündür alt tarafimda baskı var sizlama gibi de diyebilirim o yüzden bekliyecegiz bakalım neler olaca. Hayathey den sonra 2. Bombayı kim patlatacak

Valla benden önce hepiniz gebe kalırsınız inşallah
Hepinize çook duacıyım.

3 sene oldu canım yaa tüplerim tıkalı benim açılmıyor baksana bu ayda olmadı taşınma işim olsun direk başlayacağımnyaş geçiyor oldu mu olacak mı derken oğluma bir kardeş olur inŞallah
Ayy kusura bakma canım konuşmuştuk hatırladım bu aralar kafam dolu inşallah olur yaa

İnşallah amin amin.
Peki tüplerin açılması için doğal bir yöntem yokmu ?

brokoli kürü yaptım saraçoğlu diyor 21 gün sürdü sonraki ay soğan kürü yaptım süt maydanoz buharı vs. korona süreci başlamadan önce öğrendim doktora da gitmedim bunları yaptım elbet faydası olmuştur baktırmam lazım canım..

Yapabilirsen kuyruk sokumu hacamatı ve rahim sülüğü
Tüp bebekten daha masrafsız daha doğal. Bana dua edersin olunca

hacamat geçmişim de vardı Bu arada
şuan sülük düşünme aşamasındayım arkadaş haftasonu dedi hatta gel koyalım içini bir rahatlatalım bak hiç hissetmeyeceksin diye ama içim bir hoş oluyor ki evde de vardı eşimin ayağı için almıştık doktor sülüklerden
ama kuyruk sokumu hacamatını yaptırabilirim

hacamat yaptırdığım doktor tüplerinde sıkıntı yok çok güzel dedi kadın doğum doktorumda laparoskopi sonrası tüplerin o kadar güzel çalışıyor ki nasıl sıvı geçişi olmadı hayret ettim 3 farklı yol denedim dedi...
ilki normal oldu 2.de olur diye bekliyorum ama zamanda geçiyor.. Rabbim aratmadan nasip etsin inŞallaj

Merhabalar ben dış gebelik geçirdim İbrahim Saraçoğlu nun önerdiği brokoli kürünü gördüm aldım hemen baktimki tiroid sorunu olanlar kullanmasın yazıyor az çalışıyor benim hap kullanıyorum ama tiroid sorunu olup yapan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…