- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.241
Merhaba tatlımmm az kalmış sana da nasılsın benim reglim bu gece biter yarın ovulasyona başlicam heyecanlıyım sen nasılsın peki nasıl hissediyorsun var mı değişiklik kuzum 5 gün kalmış
Benimde başladı sinyal. Yanlış alarm verdi ama 5 gün gecikerek...gelir herhalde sinyal vermeye başladı sivilceler sinirlilik hali vs
Bu olayımızda aynıymışKızlar günüm yaklaştıkça çok heyecan yaptım diğer hamileliklerim süpriz olmuştu yani böyle hissetmedim hiç ilk hamileliğim de çalışıyordum istiyorduk ama üzerine düşmedim ikincisinde kızım süpriz yaptı o yüzden ilkleri yaşıyorum diyebilirim. Bu bekleyiş gerçekten çok zormuş diyebilirim .
Canım senin kaçıncı ayındı yaa tüp bebek düşünmeye başladın kız olur inşallah canımregl gelecek canım sinirrlilik halimden anlıyorum en çokben tüp bebek merkezi aramaya başlasam olacak sanırım
Canım senin kaçıncı ayındı yaa tüp bebek düşünmeye başladın kız olur inşallah canım
Benimde başladı sinyal. Yanlış alarm verdi ama 5 gün gecikerek...
Seninle geçen yıl Eylül ayı gebelik planlayanlar topiğinde birlikteydik geç düştü jetonum.
Evet bende kızıma hamile kaldığımı öğrenince çok üzülüp çok ağladım çünkü oğlum çok küçük ve zor bir bebekti yetememekten korktum.Şimdiki aklım olsaydı sevinçten ağlardım.3. Bebeği kararını çok istememe rağmen bende çok zor karar verdim hâlâ soru işaretleri var diyebilirim.Bu olayımızda aynıymış
ilkinde şak diye oldu hiç beklemedik biz olayı anlayana kadar doğdu bile
İkinci istemeden oldu üzülmüştüm çok hatta
3.çocuk fikriNi Bile baya uzun uzun düşündüm Zor karar verdim bekleme olayı zormuş hakkatrn
Aminnnn3 sene oldu canım yaa tüplerim tıkalı benimaçılmıyor baksana bu ayda olmadı taşınma işim olsun direk başlayacağımnyaş geçiyor oldu mu olacak mı derken oğluma bir kardeş olur inŞallah
her ay bir topikteydim o ay hiç gelmedi be canıminşAllah hamile kalırsam burada kocaman topik açacam
Valla benden önce hepiniz gebe kalırsınız inşallahKızlar bugün sağlık ocağına uğradım hemşireye bu hafta içi regl olmam gerekiyor gebelik planlıyorum olmazsam ne zaman kan vermem gerekiyor dedim.Normalde sormazdim veririm ama koronadan dolayı sordum.Erken verme iki kez ugraşmayalım bu hastalikta en az 5 gün geçsin dedi bende regl olmazsam Pazartesi gelirim dedim aç karnına gel ver kanını dedi.Bu ay spiral çıktığı için tam olarak kestiremiyorum değişiklikler olabilir vücudumda regl gecikmesi de olabilir.Afedersiniz kızlar 2 gündür alt tarafimda baskı var sizlama gibi de diyebilirim o yüzden bekliyecegiz bakalım neler olaca. Hayathey den sonra 2. Bombayı kim patlatacak
Öyle deme yaa hep birlikte kalalım peş peşe patır patır hamile kalalım sonra peş peşe doğuralımValla benden önce hepiniz gebe kalırsınız inşallah
Hepinize çook duacıyım.
Ayy kusura bakma canım konuşmuştuk hatırladım bu aralar kafam dolu inşallah olur yaa3 sene oldu canım yaa tüplerim tıkalı benimaçılmıyor baksana bu ayda olmadı taşınma işim olsun direk başlayacağımnyaş geçiyor oldu mu olacak mı derken oğluma bir kardeş olur inŞallah
İnşallah amin amin.
Peki tüplerin açılması için doğal bir yöntem yokmu ?
Ayy kusura bakma canım konuşmuştuk hatırladım bu aralar kafam dolu inşallah olur yaa
Öyle deme yaa hep birlikte kalalım peş peşe patır patır hamile kalalım sonra peş peşe doğuralımRabbim sana da bizlere de hayırlı evlat nasip etsin insllah.Bende çok dua ediyorum
Yapabilirsen kuyruk sokumu hacamatı ve rahim sülüğübrokoli kürü yaptım saraçoğlu diyor 21 gün sürdü sonraki ay soğan kürü yaptım süt maydanoz buharı vs. korona süreci başlamadan önce öğrendim doktora da gitmedim bunları yaptım elbet faydası olmuştur baktırmam lazım canım..
Yapabilirsen kuyruk sokumu hacamatı ve rahim sülüğü
Tüp bebekten daha masrafsız daha doğal. Bana dua edersin olunca
Yapabilirsen kuyruk sokumu hacamatı ve rahim sülüğü
Tüp bebekten daha masrafsız daha doğal. Bana dua edersin olunca