Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tatlım sen devam et sülük kuyruk sokumu hacamatı. Olacak inşallah öyle hissediyorum

Tekrar okudum mesajını. Yani tüplerin çalışıyor ama tıkalı. Bunun için doktorun ne önerdi peki. Hem hacamat olduğun doktor alternatif ne önerdi.

Benim regli bugün bitti ama bu ay pek istek yok bende Bebek olayına olan konsantrasyonum biraz bozuldu gibi kafamın azcık bu konuda rahatlaması lazım
Ayrıca yoğun bir dönem içindeyiz Bende eşimde
Eşimin iş yeri karantina sonrası aşırı yoğunluk patlaması yaşıyor cumartesi dahil gece baya geç vakitte pert olmuş bir şekilde geliyor
Bu aralar bizden pek iş çıkmaz
2 ay Bebek konusunda acabamı falan mı filan mı derken fazla yoruldum galiba çabuk pes ettim sanki
takip edecek gücüm yok Öyle hissediyorum
Bu ayı saldım olursa olur olmazsa zaten pek niyetim yok ama agustosta ovülasyon Testi falan sıkı takipte olucam öyle planlıyorum
size sıkı çalışmalar hadi bakalım güzel haberler verin inş

Ben kucağıma alana kadar ağladım
Daha öteki çok küçük falan diye
Soru işaretleri hissetmemiz çok normal canım
Çünkü ciddi bir karar şuan çok sevimli gelsede heyecanlandırsada yeni bir bebek fikri büyük bir karar o sebeple hayırlısı sağlıklı ve hayırlı olacaksa nasip olsun inşallah

Aminnnn Canım bende öyle dua ediyorum

Hacamat yapan doktor mı varçok iyiymiş ben de bulsam da yaptırsam keşke hiç cesaret edemedim hacamata ama inıyorum da faydasına

Hacamat yapan doktor mı varçok iyiymiş ben de bulsam da yaptırsam keşke hiç cesaret edemedim hacamata ama inıyorum da faydasına

Hacamat tedavisi ile çok güzel ilerleME kaydettim ben.
Yapan kişi ehildi. İlk gebeliğimde kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. 2.de gün aşırı kullandım daha rahattı.
3.de artık vucudum arındı kanım tertemiz akıcıydı. Ne hap ne iğne kullanmadan 9 ay taşıdım bebeğimi...
Skolyoz başlangıcı sebebiyle tarama hacamatı ( bütün vucut, hepsi ayrı seansLarda) yaptırdım.
Ben ehil birini buldum bana şifası oldu.
Bu iş ciddidir her önüne gelen Hacamat yapıyor. Sonra birileri memnun kalmıyor insan korkuyor tabi.
İnşallah işinin ehline denk gelirsin.
Doktor olmuş abdeste dikkat etmemiş Vs...
Manevi temizliktir bir yandan.
Bu nedenle bebek isteyen karıkoca Hacmat olmaları çok faydalı olacaktır.
Rabbim şifasını nerden vereceksé bulmayı Mnasip etsin.

Kız ne zaman pert olsan , umudum yok bu aydan desen o ay gelir. Bu nazlı bebekler böyle... kolaylıklar sizinle olsun işiniz rast gitsin. Ama bi su kaynatıp yıkanın arada yorgunluğa iyi gelir

evet canım var bazı özel hastanelerde de hacamat yapılıyor tabiki dua okuyarak yapanları bulmakta önemli benim gittiğim doktorluk yapmıyor özel klinik açmışlar karı koca hacamat sülük vs yapıyorlar doktor pldukları için beslenme şekilleri ile ilgili de bilgi veriyorlar

Tekrar okudum mesajını. Yani tüplerin çalışıyor ama tıkalı. Bunun için doktorun ne önerdi peki. Hem hacamat olduğun doktor alternatif ne önerdi.

hacamat doktorum tamam artık tüplerin çok güzel çalışıyor bebek olur dedikten sonra kadın doğum gittim aradan 4 ay falan geçtikten sonra laparoakopi yapıldı direk tüp bebek dedi çok şaşkınım dedi hiçbirşey önermedi zaten tüplerin kapalı açamadım dedikten sonra ben salya sümük ağlamaya başladım

benim troidim olmadığı için yapmıştım canım ama böyle bir sıkıntın varsa riske atmaya gelmez ne olur ne olmaz

Valla ya. Bak demedi deme... yorgunlukta bebeği düşünemden ilişki daha rahat olduğu için odaklanma durumu yok. Beden beyin rahat olunca tutunuyor minnoşlar.
Evet çok doğru ben bu ayy o kadar çok heyecan yaptım ki olacağı varsada olmaz bence.İlişkiden 5 gün sonra midem bulanmaya başladı psikolojik olarak ne varsa yaşamaya başladım kız ilk hafta da olur mu hiç bütün belirtiler vücudum da oldu o yüzden boşversek hemen olur bence

Psikolojik hamile olmak en zoru
Bende geçen ay her şeyi yaşadım istifra bile
Ama sonra anladım midemi üşütmüşüm
Belki senin belirtiler gerçektir
Ahhhahajaj canım benim.
Benim bebekte emip emip kustu dedim tamam bebek var ve kızımâ sütüm dokunuyor. Meğerse oda midesini üşütmüş

Yaaa ama bu heyecanlar o kadar güzelki..

Hamile kalana kadar bu böyle gidecek.
Sonra gerçek belirtiler mide bulantısı başlayınca göreceğiz aynayı konyayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…