Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız yok köyde kalmadım yüz küsür kilometre yolu gittim geldim her gün:KK14: bu sene tayin konusunda umutluyum, yaşım 32. koronadan korktum bi ara Mart ayında Nisan ayında biraz ara verdik gibi geri baktım ki hiç biteceğe benzemiyor aslında vefat eden hamile haberlerini ablam söylüyor ama elhamdulillah inançlıyız ölüm geldiyse hamile mi dinler
Tabiki canım ecel değişmez zaten hala dikkat ediyoruz virüse ama ben hiç ertelemedim bak iyiki de ertelememişim 6 aydır olmuyo. Yasımız aynı sayılır bende 31 canım bence en güzel yaslar 40 a kadar doğum vs bitirelim 😂😂

Tabiki canım ecel değişmez zaten hala dikkat ediyoruz virüse ama ben hiç ertelemedim bak iyiki de ertelememişim 6 aydır olmuyo. Yasımız aynı sayılır bende 31 canım bence en güzel yaslar 40 a kadar doğum vs bitirelim 😂😂
Evet yaşlarımız yakın hep.
İnşallah bu ay hadi bismillah de başla...

Merhaba hatunlar 😂 nasılsınız? ayy bana bildirim gelmemiş ne zamandır? ne var ne yok? benim günüm yaklaşıyor bakalım en geç 28 inde olurum regl sanırım
Merhaba tatlımmm az kalmış sana da nasılsın benim reglim bu gece biter yarın ovulasyona başlicam heyecanlıyım sen nasılsın peki nasıl hissediyorsun var mı değişiklik kuzum 5 gün kalmış

X