- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.141
Benim 7-10 temmuz arası Günü tam belli olmuyor Senin de aynı gunlerdir heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef canım regl oldum. Zaten umut yoktu. Temmuz ayında tüp bebek icin başvuracağız kısmet olursa.karapisso 19 haziran
@stoprak 19 haziran
P pinkpunk00 20 haziran
Kızlar ne alemdesiniz batlar geldi geçiyo
İnşallah sağlık güzel gebeler verirsin tatlım.Maalesef canım regl oldum. Zaten umut yoktu. Temmuz ayında tüp bebek icin başvuracağız kısmet olursa.
İnşallah nasibinde vardır eşin kendisi ister.Benimde iki oğlum var bende 3. İstiyorum ama eşim istemiyor nasıl kandırsam acaba
Amin insallah hepimizİnşallah sağlık güzel gebeler verirsin tatlım.
Benim kız kardeşim var.Bana diyorki abla( kız olacağını bilsem hemen olsun) diye dua ederim.Ya erkek olursa diyor sağlıklı olsun diyorum erkek yada kız farketmez diyorum .Abla öyle deme sen varsın benim kimseye ihtiyacım yok sen yetiyorsun yiğenimin de kız kardeşi olsun diyor.Hayirlisi olsun inşallah.Yine benzer bir durum yakaladık yani
Benim kız kardeşim olmadığı için birde o sebeple çok istşyorım kızıma arkadaş hatta bana 3.çocuk isteten sebeplerden biri bu herşeyin hayırlısı
Bizde de durumlar tam böyle canımValla eşleri 3,5 çocuk istiyorum diyenlere özeniyorum bizim şansımız galiba
Benimkide pek bi gönülsüz aslında istermişmişte dünyanın gidişatıymış hak vermiyor değilimde ne biliyim
Ben çok istiyordum eşimde istiyorum ama deyip bahaneler söylüyordu hak veriyordum çünkü hiçbir şeyin gidişatı iyi değil çünkü böyle bir dünyada çocuk yetiştirmek artık çok zor.Neyse biz konuyu kapattık ama ben kendi kendimi yiyorum.Birgün sabah eşim yüzüme bir tuhaf bakıyor anlam veremedim dediki rüyamda çocuğumuz olmuştu beni öyle seviyorduki çok güzel bir bebekti dedi.Sende istiyorsan olsun dedi.Oleyyyy oleyy dedim.Birbirimize sarıldık şimdi hamile kalmayı bekliyorum Rabbim ne zaman nasip ederseBenimde iki oğlum var bende 3. İstiyorum ama eşim istemiyor nasıl kandırsam acaba
Çok hoşşş ne güzel ya. İnşallah rüyasını yaşarsınız en kisa zamandaBen çok istiyordum eşimde istiyorum ama deyip bahaneler söylüyordu hak veriyordum çünkü hiçbir şeyin gidişatı iyi değil çünkü böyle bir dünyada çocuk yetiştirmek artık çok zor.Neyse biz konuyu kapattık ama ben kendi kendimi yiyorum.Birgün sabah eşim yüzüme bir tuhaf bakıyor anlam veremedim dediki rüyamda çocuğumuz olmuştu beni öyle seviyorduki çok güzel bir bebekti dedi.Sende istiyorsan olsun dedi.Oleyyyy oleyy dedim.Birbirimize sarıldık şimdi hamile kalmayı bekliyorum Rabbim ne zaman nasip ederse
Yaaa ne mutlu Size. Birde olup hayır görmeyenler var...Benim kız kardeşim var.Bana diyorki abla( kız olacağını bilsem hemen olsun) diye dua ederim.Ya erkek olursa diyor sağlıklı olsun diyorum erkek yada kız farketmez diyorum .Abla öyle deme sen varsın benim kimseye ihtiyacım yok sen yetiyorsun yiğenimin de kız kardeşi olsun diyor.Hayirlisi olsun inşallah.
AminnnnÇok hoşşş ne güzel ya. İnşallah rüyasını yaşarsınız en kisa zamanda
Çok şanslısın canım büyük şansBenim kız kardeşim var.Bana diyorki abla( kız olacağını bilsem hemen olsun) diye dua ederim.Ya erkek olursa diyor sağlıklı olsun diyorum erkek yada kız farketmez diyorum .Abla öyle deme sen varsın benim kimseye ihtiyacım yok sen yetiyorsun yiğenimin de kız kardeşi olsun diyor.Hayirlisi olsun inşallah.
Benim kız kardeşim var.Bana diyorki abla( kız olacağını bilsem hemen olsun) diye dua ederim.Ya erkek olursa diyor sağlıklı olsun diyorum erkek yada kız farketmez diyorum .Abla öyle deme sen varsın benim kimseye ihtiyacım yok sen yetiyorsun yiğenimin de kız kardeşi olsun diyor.Hayirlisi olsun inşallah.
Yok kuzum 2-3 güne başlarım regl biterse 7 gün falan sürüyor benimkiCanım başladınmı ovulasyona? sadehayatt06
Sorun değil kuzum bat 18
Gelmemesi dileğiyle
Belki bir tane de kızımız olur de kızlar babaya cok düşkün olur sonuçta cilveli falan. Aramıza hoşgeldinnn cnm ekliyorum seni denemeye başladıysanBenimde iki oğlum var bende 3. İstiyorum ama eşim istemiyor nasıl kandırsam acaba
benim 13 temmuz cnm 10 yazalım garanti olsunBenim 7-10 temmuz arası Günü tam belli olmuyor Senin de aynı gunlerdir heralde
yaa inŞallah hemen olur gerek kalmaz Canım Rabbim sana seni yormadan en kısa zamanda nasip etsin inşallahMaalesef canım regl oldum. Zaten umut yoktu. Temmuz ayında tüp bebek icin başvuracağız kısmet olursa.
Belki bir tane de kızımız olur de kızlar babaya cok düşkün olur sonuçta cilveli falan. Aramıza hoşgeldinnn cnm ekliyorum seni denemeye başladıysan
Inşallah bekletmez hemen gelir bebişin.Ayy bende balık burcuyum bence en anlaşılabilir burç yani hemen hemen herkesle anlaşabilirimMerhabalar ben de oğluma kardeş düşünüyorum ama 6 ay oldu nasip olmadı.Oğlumda istediğimiz ay olmuştu ama vakti var demekki benim de 4 Haziran bat ovulasyonu değerlendirdik çatlamayı değerlendirdik yine nasipte var mı bakalım bu ay,balık burçlarıyla pek anlaşamam aslında bu ay es geçecektim ama neyse dedim zaten olmuyor