- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.121
Ayy yazık yaa cok üzüldüm aslında her Doğumda risk var normalde de sezaryende de şimdi iyilerdir inşallahValla hiç bilemiyorum ama en son karnı mosmor taş kesilmiş çocuk oksijensiz kalmış kuzenim bilincini falan kaybetmiş son anlarda
Duyunca tırstım
Valla eşleri 3,5 çocuk istiyorum diyenlere özeniyorum bizim şansımız galibaNöbetçi eczane yok yakınlarda . Zaten dün eşim olmasın aman aman dedi durdu. Gerçekten eğer rrgl gelirse birdahaki ay için umudum kırıldı... üzgünüm
İyiler şükür sağol canımAyy yazık yaa cok üzüldüm aslında her Doğumda risk var normalde de sezaryende de şimdi iyilerdir inşallah
Canım bizim bir akraba da eşi cocuk istememiş gencken 2 evladı var ama kadın her zaman der keske dinlemeseydim doğursaydım bana can yoldaşı olurlardı onun için değil kendim için doğursaydım der her zaman. Hatta aldırmış bir tane de yazık hep onu hatırlar şimdi olsa su yastaydı diye vicdanen de cok pişmanValla eşleri 3,5 çocuk istiyorum diyenlere özeniyorum bizim şansımız galiba
Benimkide pek bi gönülsüz aslında istermişmişte dünyanın gidişatıymış hak vermiyor değilimde ne biliyim
Gelmeyesice batlarCano ben bu ay 18'inde olduğum için 18 diyeyimoff daha çok var ya
Benim arkadş ce eşi en başından istiyoruz dediler ve şimdi 4.ye hamile. Bende gıpta ediyorum , illa karı koca bir fikirde olmuyor işte...Valla eşleri 3,5 çocuk istiyorum diyenlere özeniyorum bizim şansımız galiba
Benimkide pek bi gönülsüz aslında istermişmişte dünyanın gidişatıymış hak vermiyor değilimde ne biliyim
Benim arkadş ce eşi en başından istiyoruz dediler ve şimdi 4.ye hamile. Bende gıpta ediyorum , illa karı koca bir fikirde olmuyor işte...
Son adetim 20mayıs canım, daha doktora gitmedim, bu hafta gitcem inşallah, sen gittinmi doktora?Canim merhaba muhtemel dogum tarihimiz ayni son adet tarihin neydi keseyi gördün mü
Oğlum daha küçük annesi. Lütfen huzurunu koru. Erkekler bizim gibi değiller rilte yapımız fabrika ayarlarımız herbişeyimiz farklı yaratılmış. Oda üzülmüştür onunda canıydı.Aynen... Ben geçen sene hamile kaldığımda eşim istememişti pek sevinmedi bile hevesim çoktu benim sonra gebeliğim kürtajla sonuçlanınca o üzüntüyle ona dedimki kına yak istemiyodun zatenyaşı 37 kendi de küçük değilki zaten 34'te baba oldu
Tabi artık istiyor bide 1 senedir olmayınca ama yinede rahat keşke bende onun kadar takmasaydım
sadehayatt06 konuştuk yarım buçuk. Diyor 3 tane yeter okulları var vs... en başında beri 4 tane olsun istedik ama bu haksızlık
Yok ben beta baktirdim son adetim 15 mayis ama sadece 6 haziranda yumurtlama günü tek iliski olduğu için 5 gün ileri attim 18 haziranda 75 cikti beta 20 haziranda 174 cikti yarin tekrar baktircam cuma falan giderim sanirim dr.a sen beta baktirdin mi kaç çıktıSon adetim 20mayıs canım, daha doktora gitmedim, bu hafta gitcem inşallah, sen gittinmi doktora?
Adete 4gün kala 64 adetten 2gün sonra 515 çıkmıştı canımYok ben beta baktirdim son adetim 15 mayis ama sadece 6 haziranda yumurtlama günü tek iliski olduğu için 5 gün ileri attim 18 haziranda 75 cikti beta 20 haziranda 174 cikti yarin tekrar baktircam cuma falan giderim sanirim dr.a sen beta baktirdin mi kaç çıktı
30 haziranMerhabalar hanımlar benim 2 evladım var 5 aydır 3. çocugu düşünüyorum benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.
Benim için ilk veya 3. Hiç farketmiyo aynı heyecan aynı umut devam ediyor Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter 
Listemizi oluşturalım
Bismillahirrahmanirrahim
M momteacher 15 haziran
@nisann_tr 15 haziran
karapisso 19 haziran
@stoprak 19 haziran
@pinkpunk00 20 haziran
@Nazlim0634 26 haziran
@kahvecibaby 28 haziran
sadehayatt06 13 temmuz
Mavi Boncugumm 18 temmuz
N neyb 19 temmuz