- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #1.101
Benim kaynimda ayrıldı eşinden ama tekrar evlenmedi.Ne yalan söyleyim benim de gönlümden geçen kız sağlıklı olsun.Tabiki kısmet canım. Kızlara bayılıyorum kızım 5 buçuk yaşında benimle arkadaş gibi şimdiden neler yapıyor benimle mutfakta pasta börek beraber yapıyoruz. Evlatlarima bakıp bakıp şükür ediyorum sonsuz şükürler olsun.BeniM görümceminde başta olmamış sonra 2 oğlu olmuş ve 47 yaşında ama düşünmüyor başka oğlanlar büyük
Kaynımda 2 evlilik yaptı 1 oğlu vardı geçen sene 2. Eşinden 1 oğlu daha oldu
Benim kızım tek ya Oğluma abiler var ama kızıma arkadaş yok
Valla bir kız daha istiyorum çoook ama kısmet olacak mı bilmem
Çörekotu yağı herşeye şifa rahimİ kuvetlendirir kan yapar. Zencefil dinçlik verir mide ve bağırsak için çok şifalı. Ve bunlar sağlıklı olunca Helen bebeklerde sağlıklı oluyor.Onlar ne işe yarıyor kuzum?
Hacamat hiç olmadım çok şifalı bişey biliyorum ama ehli birini bulmak lazım var mı bildiğin güvenilir biri ? Nar malum mevsimi olmadığından yok ama şişe üstünde mevsiminde toplanan sıkılmış narlar yazıyo tabi bilemem ama umutla aldım işte
Yaaa çok üzüldüm. Allah korusun tabi öncelik sağlık Rabbim ehline denk getirsin.Ssvd konusu kuzenim yüzünden travma olarak kaldı bende ya kız ölümlerden döndü
Yoksa bende çok isterdim ama kötü bir örneğe denk gelince insan korkuyor
Allah önce bebek nasip etsin sonrada gönlümüze göre doğumlar inşallah
Çörekotu yağı herşeye şifa rahimİ kuvetlendirir kan yapar. Zencefil dinçlik verir mide ve bağırsak için çok şifalı. Ve bunlar sağlıklı olunca Helen bebeklerde sağlıklı oluyor.
Ayyy üzüldüm canım inşallah herşeyin hayırlısıSsvd konusu kuzenim yüzünden travma olarak kaldı bende ya kız ölümlerden döndü
Tmm cnm eklicem o grubu cok sağolasınBirsezaryenhepsezaryendegildir
Grubun adı bu canım
Profil resmine zaten ssvd yazıyo ordan anlarsın
malesef oyle hersey ateş pahasıSanmıyorum canım narın kendisini sıkmak gerekiyor Saraçoğlu sayfasında satıyor nar özü diye ama çok pahalı ya 50 tl bi şişesi
Başka gıdalar ,B12 falanda alıyorum herşey çok pahalı
ikimize de kısmet olsun bu defa inşallahBeniM görümceminde başta olmamış sonra 2 oğlu olmuş ve 47 yaşında ama düşünmüyor başka oğlanlar büyük
Kaynımda 2 evlilik yaptı 1 oğlu vardı geçen sene 2. Eşinden 1 oğlu daha oldu
Benim kızım tek ya Oğluma abiler var ama kızıma arkadaş yok
Valla bir kız daha istiyorum çoook ama kısmet olacak mı bilmem
Ayy cnm rüptür mü oldu peki nolduSsvd konusu kuzenim yüzünden travma olarak kaldı bende ya kız ölümlerden döndü
Canım senin etiketlediğin
AA inanmıyorum yanlış etiketCanım senin etiketlediğinMavi Boncugumm bu nick olmalı başkasını etiketledin
Benim bat geldi geçiyor... hayra alemet bir gecikme gibi yarın test alıp yaparım olmazsam
Nöbetçi eczane yok yakınlarda . Zaten dün eşim olmasın aman aman dedi durdu. Gerçekten eğer rrgl gelirse birdahaki ay için umudum kırıldı... üzgünümAA inanmıyorum yanlış etikettest yap yarın ya bekletme bizi hadi inşallah
Yine benzer bir durum yakaladık yaniBenim kaynimda ayrıldı eşinden ama tekrar evlenmedi.Ne yalan söyleyim benim de gönlümden geçen kız sağlıklı olsun.Tabiki kısmet canım. Kızlara bayılıyorum kızım 5 buçuk yaşında benimle arkadaş gibi şimdiden neler yapıyor benimle mutfakta pasta börek beraber yapıyoruz. Evlatlarima bakıp bakıp şükür ediyorum sonsuz şükürler olsun.
Oyle deme canım yaa neden acaba o zaman bu konuyu güzel bir oturup konuşun ortak karar verin bir dahaki ay için üzülmek yerine regl olursan eğerNöbetçi eczane yok yakınlarda . Zaten dün eşim olmasın aman aman dedi durdu. Gerçekten eğer rrgl gelirse birdahaki ay için umudum kırıldı... üzgünüm
Amin öyle tabi olsunda önemli değil valla ben takılmıyorumYaaa çok üzüldüm. Allah korusun tabi öncelik sağlık Rabbim ehline denk getirsin.
Valla benim baya kaydı tarihler stresten
Valla hiç bilemiyorum ama en son karnı mosmor taş kesilmiş çocuk oksijensiz kalmış kuzenim bilincini falan kaybetmiş son anlardamalesef oyle hersey ateş pahası
ikimize de kısmet olsun bu defa inşallah
Ayy cnm rüptür mü oldu peki noldu