Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kaynimda ayrıldı eşinden ama tekrar evlenmedi.Ne yalan söyleyim benim de gönlümden geçen kız sağlıklı olsun.Tabiki kısmet canım. Kızlara bayılıyorum kızım 5 buçuk yaşında benimle arkadaş gibi şimdiden neler yapıyor benimle mutfakta pasta börek beraber yapıyoruz. Evlatlarima bakıp bakıp şükür ediyorum sonsuz şükürler olsun.

Çörekotu yağı herşeye şifa rahimİ kuvetlendirir kan yapar. Zencefil dinçlik verir mide ve bağırsak için çok şifalı. Ve bunlar sağlıklı olunca Helen bebeklerde sağlıklı oluyor.

Yaaa çok üzüldüm. Allah korusun tabi öncelik sağlık Rabbim ehline denk getirsin.

Çörekotu yağı herşeye şifa rahimİ kuvetlendirir kan yapar. Zencefil dinçlik verir mide ve bağırsak için çok şifalı. Ve bunlar sağlıklı olunca Helen bebeklerde sağlıklı oluyor.

Doğrudur canım c life macun var bende onun içinde de çörekotu var kullanıyorum yine bu aralar

Ayyy üzüldüm canım inşallah herşeyin hayırlısı

Sanmıyorum canım narın kendisini sıkmak gerekiyor Saraçoğlu sayfasında satıyor nar özü diye ama çok pahalı ya 50 tl bi şişesi
Başka gıdalar ,B12 falanda alıyorum herşey çok pahalı
malesef oyle hersey ateş pahası
ikimize de kısmet olsun bu defa inşallah
Ayy cnm rüptür mü oldu peki noldu

Yine benzer bir durum yakaladık yani
Benim kız kardeşim olmadığı için birde o sebeple çok istşyorım kızıma arkadaş hatta bana 3.çocuk isteten sebeplerden biri bu herşeyin hayırlısı

Nöbetçi eczane yok yakınlarda . Zaten dün eşim olmasın aman aman dedi durdu. Gerçekten eğer rrgl gelirse birdahaki ay için umudum kırıldı... üzgünüm
Oyle deme canım yaa neden acaba o zaman bu konuyu güzel bir oturup konuşun ortak karar verin bir dahaki ay için üzülmek yerine regl olursan eğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…