Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar haftaya cuma adet tarihim göğüslerim felaket şişti iki gündür bugün agrisi arttı iyice göğüs ağrısı ben de gebelik belirtisi ama psikolojim bozulmuş vücudum beni kandırıyor olabilir mi daha yumurtlamanın 9. Günü bugün

Benim yumurtlamanın 11.günü çıktı testte canım,braz daha bekle bakalım inşallah gebelik olur

bunu şimdi gördüm açılışı yapmış olduk kızlar, darısı bu başlıktaki herkese bulaşsın inşallah

Ya inşallah öyledir ama daha erken canım cok düşünmemeye çalış vücudunu gercekten de bende yasadım gecen ay boyle seyler bu ay pek düşünmedim Baska şeylerle oyalandım daha iyiyim psikolojik olarak en azından test yapacaksan 3-5 gün daha bekle

Tebdili mekanda yazacaktım tedbirli olmuş maşallah ne güzel karı koca eğitimcisiniz

ben onu tebdili diye okudum zaten evet ikimizde eğitimciyiz.. oğlumun adını Musab koymak istemiştim hatta.. oda bir öğretmendi islamı anlatan ama kısmet olmadı.. bir daha oğlum olursa düşünürüz artık inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…