Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim biri kayınbabamın adı zaten kız da olursa kaynanamınn adı koyulur muhtemelen yazmayım şimdi eski isimlerden ya hemen deşifre olurum

İdrar testi yaptınmı canım?
Tabi ki yaptim bugun akşam üstü bembeyaz sonra kendimi teselli ettim hem ilk idrar değil hem daha 9. Gün yumurtlamadan sonra diye ama geçen hafta göğüslerim böyle siste değildi ağrılı da eğer hamile değilsem bile prolaktin falan yükseldi belki normal değil çünkü sabah dönerken göğüs ağrısıyla kaç kez uykum bolundu

Kızlar bende 3 üncuyu çok istiyorum ama kilo vermem gerek hamileliğinin rahat geçmesi icin çok kilo alıyorum çünkü hamilelikte
Hoşgeldin aramıza cnm önümüz yaz güzel verebilirsin aslında kilo detox yürüyüş yaparak bir de her hamileliğindemi kilo alıyorsun
Ben birinde hiç almadım diğerinde yarım dünya oldum ama verdim sonradan o kiloları.
İnşallah istediğin gibi olur şimdi korunuyor musun

Kızlar bende 3 üncuyu çok istiyorum ama kilo vermem gerek hamileliğinin rahat geçmesi icin çok kilo alıyorum çünkü hamilelikte
Canım kilolu insanlar hamilelikte çok kilo almıyorlar.Hamilelikte kilo aliyorsan önce dogur sonra kiloları ver fit olursun.Simdi kilo versen hamile olunca tekrardan kilo alacaksın.Once doğru sonra ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…