- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
33000 bin kaldı canım maşallah hızlı okunuyor bugün başladıktamamlandı mı 70700 e
33000 bin kaldı canım maşallah hızlı okunuyor bugün başladık
Allah razı olsun canımmaşallah maşallahbem okudukça haber veririm inŞallah canım sana sabaha
Benim biri kayınbabamın adı zaten kız da olursa kaynanamınn adı koyulur muhtemelen yazmayım şimdi eski isimlerden ya hemen deşifre olurum6.aya kadar hep Musab dedik canım sonra rüyâmda doğum yapıp Yasir diye sesleniyordumo yüzden Yasir koyduk Rabbim adına layık eylesin inşAllah..
ben ilk çocukta çok rüya gördüm yaa inŞallah 2.ci de de öyle olur
Mesajına bayıldım harikasın
Canım genelde gebelik belirtisi. Erken turunmuş olabilir minikin. 3 gün sonra bi test yap silikde olsa çıkar.
11.gün erken gebelik testinde çıktı, 12.günde de çıkınca kan verdim, bugün öğrendim bhcg 64,7Kanda mi idrar damı çıktı canım 11. Gün
çok iyi masallah canım Allah tamamına erdirsin ben de pazartesi gideyim diyorum doktora 12.gun olacak11.gün erken gebelik testinde çıktı, 12.günde de çıkınca kan verdim, bugün öğrendim bhcg 64,7
İdrar testi yaptınmı canım?çok iyi masallah canım Allah tamamına erdirsin ben de pazartesi gideyim diyorum doktora 12.gun olacak
Tabi ki yaptimİdrar testi yaptınmı canım?
Cnm ovulasyon 30 tane +4 gebelik testi labaquik marka 43 tl bundan mı alayım sence iyi miİdrar testi yaptınmı canım?
Cnm bu sabah test yapta sevinelimCanım inşallah devamı gelmez ya senden umutluyum haberdar et bizi
9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7 bata 2 gün kaldı
Evet canjm bundanCnm ovulasyon 30 tane +4 gebelik testi labaquik marka 43 tl bundan mı alayım sence iyi mi
Hoşgeldin aramıza cnm önümüz yaz güzel verebilirsin aslında kilo detox yürüyüş yaparak bir de her hamileliğindemi kilo alıyorsunKızlar bende 3 üncuyu çok istiyorum ama kilo vermem gerek hamileliğinin rahat geçmesi icin çok kilo alıyorum çünkü hamilelikte
Canım kilolu insanlar hamilelikte çok kilo almıyorlar.Hamilelikte kilo aliyorsan önce dogur sonra kiloları ver fit olursun.Simdi kilo versen hamile olunca tekrardan kilo alacaksın.Once doğru sonra verKızlar bende 3 üncuyu çok istiyorum ama kilo vermem gerek hamileliğinin rahat geçmesi icin çok kilo alıyorum çünkü hamilelikte
Kız dur kendimi zor tutuyorum zatenCnm bu sabah test yapta sevinelim
O kadar oynama olur bence ya hava sıcaklığıda etkilerKızlar ateşimde bugün 0,2 derece düşüş oldu regl yakın demek anlamına geliyo gebelik testi yapmış kadar oldum
Sende silik çıkmıştı sanki ama yanlış mı hatırlıyorum kuzum e varsa şimdi güzel bir çizgi çıkarKız dur kendimi zor tutuyorum zaten
Test yapıp hemen sonrasında adet olursam daha gıcık olurum
Umudumda yok zaten yapasım gelmiyor