Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah.
Çok genç değilim ben 3 - 4 falan aşar beni 2 bile aşar:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

korkutmak için demedim yanlış anlamayın sakın tek seferde olur biter diye dedim ikiz olur diye.. Cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşAllah

ben onu tebdili diye okudum zaten 😂 evet ikimizde eğitimciyiz.. oğlumun adını Musab koymak istemiştim hatta.. oda bir öğretmendi islamı anlatan ama kısmet olmadı.. bir daha oğlum olursa düşünürüz artık inşAllah
Bende severim o ismi kısmet canım yine de bende istediğim ismi koyamadım

Cnm önceden hiç düzensizliğim yoktu ama spirali çıkardım çıkaralı bir iki gün bazen oynuyor ve önce leke sonra kanama oluyor Allah tan hayırlısı olsun
Ya işte benim böyel oluyordu. Bebek istediğimde bi kaç ay düzensizlik sonra gebelik 😍😍😍
Sizi şikayet ediciyim hanımlar. Asla 2.düşünmeyen ben konunuza denk geliyorum sürekli. Kafamı karıştırmayın :63::63:
Ahh canınınmı çekti :KK70:
Denemesi bedava :KK70:

Ya inşallah öyledir ama daha erken canım cok düşünmemeye çalış vücudunu gercekten de bende yasadım gecen ay boyle seyler bu ay pek düşünmedim Baska şeylerle oyalandım daha iyiyim psikolojik olarak en azından test yapacaksan 3-5 gün daha bekle
Canım ben spirali çıkarttırdım şimdiden hamilelik moduna girdim 😁aayyy çok doğru bakalım ilk aydan olacak mı bizde çok bekleyecekmiyiz Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah sağlıkla versin AMİİNNN🤲🤲🤲

Canım bi ben 2.ye niyetliyim burda galiba, geneli 3.-4. Ye çalışıyor😂😂 sen de gel🤣
Mesajına bayıldım harikasın :KK70:
Kizlar haftaya cuma adet tarihim göğüslerim felaket şişti iki gündür bugün agrisi arttı iyice göğüs ağrısı ben de gebelik belirtisi ama psikolojim bozulmuş vücudum beni kandırıyor olabilir mi daha yumurtlamanın 9. Günü bugün
Canım genelde gebelik belirtisi. Erken turunmuş olabilir minikin. 3 gün sonra bi test yap silikde olsa çıkar.

Bende severim o ismi kısmet canım yine de bende istediğim ismi koyamadım

6.aya kadar hep Musab dedik canım sonra rüyâmda doğum yapıp Yasir diye sesleniyordum 😉 o yüzden Yasir koyduk Rabbim adına layık eylesin inşAllah..
ben ilk çocukta çok rüya gördüm yaa inŞallah 2.ci de de öyle olur

Keske daha erken karar verseydim ikinci çocuğa. 42 yaşındayım bir oğlum var. Esim istemiyor benim de istegimi yok ediyor. Şimdiki aklım olsa üstüste çocuk yapardım
E şimdi düşün canım pişmansan 40 lı yaslarda doğum yapan cok tanıdığım var resmen vücudumuz yenilendi diyorlar isteyerek doğurdular hep. Sadece eş için cocuk yapılmaz ki sana evlat.. Evladına da kardeş olucak

X