Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Taşınmak zor iş kolay gelsin şimdiden nerede yaşıyorsun

Ben bata kadar bekleyeyim cnm vücut ısım düşmezse test yaparım sende beklersen beraber öğreniriz herhalde o zaman

Ayy bilirim taşınmak zor ama bir acıdan da iyi atacağın kullanmadığım ortaya cıkıyo gittiğin ev de daha büyükse dahada kolay olur yerleşmek Allah kolaylık versin cnm

İnşallah cnm yaa bende oyle hissediyorum tüplerin açılır Allah İn izniyle

Ayy bilirim taşınmak zor ama bir acıdan da iyi atacağın kullanmadığım ortaya cıkıyo gittiğin ev de daha büyükse dahada kolay olur yerleşmek Allah kolaylık versin cnm

daha gidip ev bakamadık canım il dışı yaklaşık 1000 km eşimin kararnamesi gelince gideceğiz ev bakacağız beni orda bırakacak akrabalar var ev bulup geri dönecek sonra da evi taşımak ve ilişik kesme için.. bende ağustosta tayin isteyecem bu yaz telaşlı bizim için

AA hayırlı olsun cnm tedbirli mekanda ferahlık vardır yeni mi atandı eşin öğretmen atamasında

Yok canım ya beni testler yanıltıyor
Zaten umudumda yok
Sadece belki bi mucize olur benim zor
Sen erken gebelik testi falan denedinmi azda kaldı sana gerçi
Canım ne yaptın bir daha test yaptın mı bugün bat günündü senin inşaallah hayırlısı olur..☺☺

Oyy canım yaa en zor zamanlar tabi hep derim 3 yasa kadar gercekten zor ben ikisini bir arada büyüttüm ama birde bana sor yine de senin tercihin en çok yorulan sensin Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah
Allah yardım ediyor tabi ama hakikaten zor. Rabbim sana tekrarını nasip etsın

Cok zordu hem beklemek hem hayaller kurup rler başa dönmek. Regl beklemeyi hesap tutmayı bırakmak bile beni mutlu ederdi... allah bekleyen herkese nasip etsin çok zor..
Teşekkür ederim canım benim. Maşallah subhanAllah eşim destek ve oda istiyor. Genelde istemeyenlerde tek taraflı olabiliyor. Hakımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…