Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aç karnına ballı sirkeli su için. Hemen gazı söker günün daha dinç geçer.

Ya kızla farklı bi muhabbet konusu açıyorum
Sizler ilk bebek istediğiniz gibi oldumu kaç yılda oldu. Düşük kayıp Vs yaşadınızmı?
Ben kendimi yazayım
2 düşük bir kimyasal gebelik ile 3 kez kayıp yaşadım 3 yıl sonunda tedavi olmadan gebe kaldım oğlum şimdi 7 yaşında. Darısı bekleyen kardeşlerimizé olsun. Buda bir umut olsun kayıp yaşayan 3 yılı aşkın isteyip olmayanlara

Öncelikle seni tebrik ediyorum 3 çocuğun var değil mi 4. İstiyorsun millet 2. yapmaya korkuyor. Böyle anneleri görmek duymak insana cesaret veriyor.Benim düşüğüm olmadı hiç.İlk çocukta çok beklemedik fakat hemen de olmadı oğlum doğdu 9 aylıkken kızıma hamile kalmıştım süpriz olmuştu ikisinin arasında tam 18 ayy var.3 yıl beklemek zor olur.Rabbim isteyenleri bekletmesin kucaklarini doldursun. Aminnnn

Canım sen bugün test yapsan ya varsa koyulaşır inşallah

13 aylık . Yaş geçiyor , zamanla insanın vücüdü eskiyor bakabilmek mesele. Gücümn vareken olsun istiyorum. Ama arada bir zorluyor minik. İnşallah rahatlar oda bende.
Oyy canım yaa en zor zamanlar tabi hep derim 3 yasa kadar gercekten zor ben ikisini bir arada büyüttüm ama birde bana sor yine de senin tercihin en çok yorulan sensin Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah

Bizimde ilk bebeğimiz tedaviyle oldu eşim ameliyat oldu ilk yıl elhamdülillah kaybım olmadı şükür. Cok üzüldüm cnm aslında bilmeden bile bir çok kadın farkında olmadan kimyasal geçirirmiş hani adet oluyor ya belki de olmuştur bilemiyorum tabi kuzum

Geçmiş olsun mideni mi üşüttün acaba

bilmiyorum ki olabilir aslında dün balkonları banyo dip bucak temizledim suyla ister istemez uğraştım.. şimdi iýiyim ama çok şükür bugün rahat duruyorum evde çok sıkıldım sanırım seminer döneminde okulda olacakmışız ilk duyunca bir ne alaka dedim ama azıcık iyi olacak sanırım

canım benim ilk çocuğum kendiliğinden oldu yani doktor ilaç vs hiçbirşey kullanmadık.. evlendikten6 ay sonra bebek istemeye başladık eşim o ara doktora yapıyordu il dışına gidip geliyordu ve o zamanlar yumurtlama günü vs hiçbirşey bilmiyordum ben.. sonra okullar tatil oldu bizimde ilk tatilimiz olacaktı tabi araştırırken yumurtlama günü varmış dedim gün aşırı ilişki olması gerekiyormuş vs derken o ay ben hamile kalmışım evlilik yıldönümümüzde kalp atışını duymaya gittik şimdi 6 yaşını doldurdu sıpam
bir kaybım vs olmadı bildiğim kadarıyla sadece bir kez sonradan beliren çift çizgi görmüştüm sonra regl oldum kümyasal mıydı bilemem o zaman kimyasalın da ne olduğunu bilmiyordum
şimdi de tüplerim tıkanmış işte ama açılacak Allah izin verirse ben inanıyorum

Ohh mis ne güzel ben bu ara cok yapamıyorum kısır döngü çamaşır bulaşık yemek süpürge

Yok canım ya beni testler yanıltıyor
Zaten umudumda yok
Sadece belki bi mucize olur benim zor
Sen erken gebelik testi falan denedinmi azda kaldı sana gerçi
Yok kuzum erken testin yok zaten de bakalım 3 gün kaldı zaten regl olurum diyerekten cüzümü yetiştirmeye çalışıyorum bu ara sen bugün olmazsan yarın yap bence

Ohh mis ne güzel ben bu ara cok yapamıyorum kısır döngü çamaşır bulaşık yemek süpürge

geçen haftasonu o kadar bitiktim ki böyle çok garip bir haldeydim hiç birşey yapasım gelmiyordu hani uzanmak bile sıkıcı geliyordu şükür toparladım kendimi de işlerime baktım.. taşınma telaşım başlayacak bide azar azar onları topluyorum kullanılanlar atılacak olanlar iş çok

Yok kuzum erken testin yok zaten de bakalım 3 gün kaldı zaten regl olurum diyerekten cüzümü yetiştirmeye çalışıyorum bu ara sen bugün olmazsan yarın yap bence
Bilmiyorumki canım ya bakarım duruma göre benim 2 gün önce 3 sonra gibi oynamalarım olduğu için hem tutturamamış olabilirİz diye düşünüyorum hemde bat geçen aya göre 12 ama belirsizya o sebeple 15 diye düşünmüştüm

hayırlısı olsun bakalım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…