- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
ben dün akşama kadar çok iyiydim akşam afedersiniz karnım öyle gaz doluydu ki anlatamam oturamıyordum bile yürüdüm vs ama yok en son yattım karnımın üstüne uyumuşum sonrasında.. çok zorladı beni ilk kez böyle oldum
Ayy canım benim tebrikler çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bu mutlu haberi ard arda hepimiz veririz inşallah.Canım enabızdanbaktım 64,7 bhcgyani tahminim gibi galiba 3haftalık oluyor değilmi?
Canım hadi hayırlı olsun Allah babalı büyütsün inşallahCanım enabızdanbaktım 64,7 bhcgyani tahminim gibi galiba 3haftalık oluyor değilmi?
Kuzum ben ikinci oğlumda 25 le öğrendim bir dahada test yaptırmadım 5 yas bitiyoErken yaptırdığım için düşük değer olduğunu haftaya tekrar yaptrmam gerektiğini söledi ebe, bu normal değilmi kızlar sonucum?
Öncelikle seni tebrik ediyorum 3 çocuğun var değil mi 4. İstiyorsun millet 2. yapmaya korkuyor. Böyle anneleri görmek duymak insana cesaret veriyor.Benim düşüğüm olmadı hiç.İlk çocukta çok beklemedik fakat hemen de olmadı oğlum doğdu 9 aylıkken kızıma hamile kalmıştım süprizYa kızla farklı bi muhabbet konusu açıyorum
Sizler ilk bebek istediğiniz gibi oldumu kaç yılda oldu. Düşük kayıp Vs yaşadınızmı?
Ben kendimi yazayım
2 düşük bir kimyasal gebelik ile 3 kez kayıp yaşadım 3 yıl sonunda tedavi olmadan gebe kaldım oğlum şimdi 7 yaşında. Darısı bekleyen kardeşlerimizé olsun. Buda bir umut olsun kayıp yaşayan 3 yılı aşkın isteyip olmayanlara
Canım sen bugün test yapsan ya varsa koyulaşır inşallahBakalım şimdilik gelen giden bişey yok ama adet olacakmışım gibi gögüs ağrısı ve kasık ağrısı var
Bugün ilk defa bende yataktan çıkmadan ölçüm ateş merak ettim 35 lere inmişmi diye 36.7 çıktı
Oyy canım yaa en zor zamanlar tabi hep derim 3 yasa kadar gercekten zor ben ikisini bir arada büyüttüm ama birde bana sor13 aylık . Yaş geçiyor , zamanla insanın vücüdü eskiyor bakabilmek mesele. Gücümn vareken olsun istiyorum. Ama arada bir zorluyor minik. İnşallah rahatlar oda bende.
Geçmiş olsun mideni mi üşüttün acababen dün akşama kadar çok iyiydim akşam afedersiniz karnım öyle gaz doluydu ki anlatamam oturamıyordum bile yürüdüm vs ama yok en son yattım karnımın üstüne uyumuşum sonrasında.. çok zorladı beni ilk kez böyle oldum
Bizimde ilk bebeğimiz tedaviyle oldu eşim ameliyat oldu ilk yıl elhamdülillahYa kızla farklı bi muhabbet konusu açıyorum
Sizler ilk bebek istediğiniz gibi oldumu kaç yılda oldu. Düşük kayıp Vs yaşadınızmı?
Ben kendimi yazayım
2 düşük bir kimyasal gebelik ile 3 kez kayıp yaşadım 3 yıl sonunda tedavi olmadan gebe kaldım oğlum şimdi 7 yaşında. Darısı bekleyen kardeşlerimizé olsun. Buda bir umut olsun kayıp yaşayan 3 yılı aşkın isteyip olmayanlara
Geçmiş olsun mideni mi üşüttün acaba
AMin canım saol inşallah hepimizin hayırlı haberlerini alcaz burdanAyy canım benim tebrikler çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bu mutlu haberi ard arda hepimiz veririz inşallah.
AMin canım saol darısı hepinizin başınaCanım hadi hayırlı olsun Allah babalı büyütsün inşallahbencede 3 haftalıktır
Ya kızla farklı bi muhabbet konusu açıyorum
Ben kendimi yazayım
Yok canım ya beni testler yanıltıyorCanım sen bugün test yapsan ya varsa koyulaşır inşallah
Ohh mis ne güzel ben bu ara cok yapamıyorum kısır döngü çamaşır bulaşık yemek süpürgebilmiyorum ki olabilir aslında dün balkonları banyo dip bucak temizledimsuyla ister istemez uğraştım.. şimdi iýiyim ama çok şükür bugün rahat duruyorum evde çok sıkıldım sanırım seminer döneminde okulda olacakmışız ilk duyunca bir ne alaka dedim ama azıcık iyi olacak sanırım
Yok kuzum erken testin yok zaten de bakalım 3 gün kaldı zaten regl olurum diyerekten cüzümü yetiştirmeye çalışıyorum bu ara sen bugün olmazsan yarın yap benceYok canım ya beni testler yanıltıyor
Zaten umudumda yok
Sadece belki bi mucize olur benim zor
Sen erken gebelik testi falan denedinmi azda kaldı sana gerçi
Ohh mis ne güzel ben bu ara cok yapamıyorum kısır döngü çamaşır bulaşık yemek süpürge
Bilmiyorumki canım ya bakarım duruma göre benim 2 gün önce 3 sonra gibi oynamalarım olduğu için hem tutturamamış olabilirİz diye düşünüyorum hemde bat geçen aya göre 12 ama belirsizya o sebeple 15 diye düşünmüştümYok kuzum erken testin yok zaten de bakalım 3 gün kaldı zaten regl olurum diyerekten cüzümü yetiştirmeye çalışıyorum bu ara sen bugün olmazsan yarın yap bence
Bilmiyorumki canım ya bakarım duruma göre benim 2 gün önce 3 sonra gibi oynamalarım olduğu için hem tutturamamış olabilirİz diye düşünüyorum hemde bat geçen aya göre 12 ama belirsizya o sebeple 15 diye düşünmüştüm