Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçen haftasonu o kadar bitiktim ki böyle çok garip bir haldeydim hiç birşey yapasım gelmiyordu hani uzanmak bile sıkıcı geliyordu şükür toparladım kendimi de işlerime baktım.. taşınma telaşım başlayacak bide azar azar onları topluyorum kullanılanlar atılacak olanlar iş çok
Taşınmak zor iş kolay gelsin şimdiden nerede yaşıyorsun

Bilmiyorumki canım ya bakarım duruma göre benim 2 gün önce 3 sonra gibi oynamalarım olduğu için hem tutturamamış olabilirİz diye düşünüyorum hemde bat geçen aya göre 12 ama belirsizya o sebeple 15 diye düşünmüştüm
Ben bata kadar bekleyeyim cnm vücut ısım düşmezse test yaparım sende beklersen beraber öğreniriz herhalde o zaman

geçen haftasonu o kadar bitiktim ki böyle çok garip bir haldeydim hiç birşey yapasım gelmiyordu hani uzanmak bile sıkıcı geliyordu şükür toparladım kendimi de işlerime baktım.. taşınma telaşım başlayacak bide azar azar onları topluyorum kullanılanlar atılacak olanlar iş çok
Ayy bilirim taşınmak zor ama bir acıdan da iyi atacağın kullanmadığım ortaya cıkıyo gittiğin ev de daha büyükse dahada kolay olur yerleşmek Allah kolaylık versin cnm

canım benim ilk çocuğum kendiliğinden oldu yani doktor ilaç vs hiçbirşey kullanmadık.. evlendikten6 ay sonra bebek istemeye başladık eşim o ara doktora yapıyordu il dışına gidip geliyordu ve o zamanlar yumurtlama günü vs hiçbirşey bilmiyordum ben.. sonra okullar tatil oldu bizimde ilk tatilimiz olacaktı tabi araştırırken yumurtlama günü varmış dedim😂 gün aşırı ilişki olması gerekiyormuş vs derken o ay ben hamile kalmışım evlilik yıldönümümüzde kalp atışını duymaya gittik💓 şimdi 6 yaşını doldurdu sıpam 😂
bir kaybım vs olmadı bildiğim kadarıyla sadece bir kez sonradan beliren çift çizgi görmüştüm sonra regl oldum kümyasal mıydı bilemem o zaman kimyasalın da ne olduğunu bilmiyordum 🙈
şimdi de tüplerim tıkanmış işte ama açılacak Allah izin verirse ben inanıyorum
İnşallah cnm yaa bende oyle hissediyorum tüplerin açılır Allah İn izniyle

Ayy bilirim taşınmak zor ama bir acıdan da iyi atacağın kullanmadığım ortaya cıkıyo gittiğin ev de daha büyükse dahada kolay olur yerleşmek Allah kolaylık versin cnm

daha gidip ev bakamadık canım il dışı yaklaşık 1000 km 😨 eşimin kararnamesi gelince gideceğiz ev bakacağız beni orda bırakacak akrabalar var ev bulup geri dönecek sonra da evi taşımak ve ilişik kesme için.. bende ağustosta tayin isteyecem bu yaz telaşlı bizim için

daha gidip ev bakamadık canım il dışı yaklaşık 1000 km 😨 eşimin kararnamesi gelince gideceğiz ev bakacağız beni orda bırakacak akrabalar var ev bulup geri dönecek sonra da evi taşımak ve ilişik kesme için.. bende ağustosta tayin isteyecem bu yaz telaşlı bizim için
AA hayırlı olsun cnm tedbirli mekanda ferahlık vardır yeni mi atandı eşin öğretmen atamasında

Oyy canım yaa en zor zamanlar tabi hep derim 3 yasa kadar gercekten zor ben ikisini bir arada büyüttüm ama birde bana sor 😅😅 yine de senin tercihin en çok yorulan sensin Rabbim en hayırlı zamanda versin inşallah
Allah yardım ediyor tabi ama hakikaten zor. Rabbim sana tekrarını nasip etsın 💞💞💞

Öncelikle seni tebrik ediyorum 3 çocuğun var değil mi 4. İstiyorsun millet 2. yapmaya korkuyor. Böyle anneleri görmek duymak insana cesaret veriyor.Benim düşüğüm olmadı hiç.İlk çocukta çok beklemedik fakat hemen de olmadı oğlum doğdu 9 aylıkken kızıma hamile kalmıştım süpriz 🙈olmuştu ikisinin arasında tam 18 ayy var.3 yıl beklemek zor olur.Rabbim isteyenleri bekletmesin kucaklarini doldursun. Aminnnn
Cok zordu hem beklemek hem hayaller kurup rler başa dönmek. Regl beklemeyi hesap tutmayı bırakmak bile beni mutlu ederdi... allah bekleyen herkese nasip etsin çok zor..
Teşekkür ederim canım benim. Maşallah subhanAllah eşim destek ve oda istiyor. Genelde istemeyenlerde tek taraflı olabiliyor. Hakımızda hayırlısı olsun.

X