Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duanı eksik etme. Sağ salim kucağımıza alalım. Sanada en kısa ve hayırlı vakitte afiyetle nasip etsin Rabbim.
Amin canım benim sana da güzel bir hamilelik sureci ve sonrasında sağlıkla kolaylıkla doğumlar diliyorum Digerlerimiz de bebislerini sağlıkla büyütsün doya doya

karapisso canım benim hadi sağlıkla kucağına almak nasip olsun çok mutlu oldum İnan ne kadar istediğini biliyorum
Hadi bakalım tatlı heyecanlar başlasın
Biz buranın mahsullerini daha çok duyarız
Maşallah maşallah

N Nazlim0634 kız bacım nerdesin yeni haberler var gel
karapisso Vay be birimiz lohusa birimiz eli kulağında birimiz çiçeği burnunda
Yorumuna bayıldımmmmmm
Yarın kan vercem, akşama doğru çıkıyor sağlık ocağınınki. Rabbim sağ salim afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin.

Selamun aleyküm canlarım.
Kan sonucumu aldım , Allaha şükür 428 çıktı. Rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen bekleyen ham eden herkese nasip etsin.

Yorumuna bayıldımmmmmm
Yarın kan vercem, akşama doğru çıkıyor sağlık ocağınınki. Rabbim sağ salim afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin.
Ayyyyyyyy inanmıyorum mesajını görünce kısa bir şok yaşadım şuan şoktayım şoklardayım. Nasıl sevindim nasıl heyecanlandım anlatamam.Bin kere maşallah canım arkadaşım Ne diyeceğimi bilmiyorum çok şaşırdım
Senin ne kadar istediğini biliyordum.Rabbim nasip etmiş Sağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çooooookkkk

N Nazlim0634 kız bacım nerdesin yeni haberler var gel
karapisso Vay be birimiz lohusa birimiz eli kulağında birimiz çiçeği burnunda
Bende bayıldım yorumuna canommEli kulağında ben oluyorum Ayyyy Kız mesajı okuyunca çok çok sevindim çok şaşırdım canımsınız iyiki tanımışım sizleriBiz buranın meyvelerini daha çok yeriz.Amann benden bu kadar meyve yeter büyük konuşmak istemiyorum kız Rabbim isteyenlere nasip etsin.
Biz kayinvalidemlere geldik 1 haftadır burdayız.Kizim hastalandı iki gündür hastanedeyiz serum takıldı çok şükür şimdi iyi.
Bebek için kayinvalidemlere yakın hastaneye gittim buradaki doktor ultrasyon makinesi eski diye bakmadı
Hangi doktor baktıysa o takip altına alsın dedi.
Oğluşun nasıl? Ablası abisi nasıl seviyorlardır.
Lohusalık dönemi beni biraz zorlar inşallah senin rahat geçiyordur.

Sen mi ben mi, hala inanamıyorum şoklardayım. Şükürler olsun. Seni aradım aslında benden duy diye . Kızın hastaymış çok geçmiş olsun. Kaç haftalıksın şimdi. Dualarınızı hissediyorum. İyikimizsiniz

Tam 35 haftalık olduk şükürler olsun son aya geldik .Kavuşmamıza az kaldı.
Evet canım kızım hastalandı hakkını helal et kimseye geri dönemedim iki gün hastane serum takıldı
Kaynanamgildeyiz burda telefonla çok konuşsam çocuk hasta ilgilenmiyor sürekli telefonla konuşuyor oluyor
Bende dualarınızı beklerim sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi Sizlerde benim iyikimsiniz ☺

Hakkım yok kuzum. Bende doğum yaptın sandım , haftanın hatırlamıyordum çünkü.
Amin canım sağ salim afiyetle kucağına al.
Benim kontrole 2 hafta var .
Kalp atışını duyayım inşallah

N Nazlim0634 canım benim çok geçmiş olsun
Evet lohusalık zor gerçekten değişik bir kafa hele yardım eden yoksa ve arkada bir sürü çocuğunda varsa amanınnnnn ayy az kalmış baya maşallah sen merak etme hiç bir şey olmayacak banada bir sürü şey dedi dr çok şükür gayet yolunda herşey maşallah
Sende meyve bitti mi diyorsun
kız belli olmaz seneye yine hamileyim dermişsin
karapisso 2 hafta sonrasını heyecanla bekliyoruz bakalım

Hakkım yok kuzum. Bende doğum yaptın sandım , haftanın hatırlamıyordum çünkü.
Amin canım sağ salim afiyetle kucağına al.
Benim kontrole 2 hafta var .
Kalp atışını duyayım inşallah
Hadi inşallah canım benim dört gözle bekliyoruz.Çok güzel haberler ver inşallah. Kız bu arada eşin nasıl tepki verdi Ne dedi.

Oyyy meyve filan bitti demiyorum bacımmmm Bu konuda büyük konuşmak istemiyorum hatta bu konu hakkında hiç konuşmak istemiyorum Rabbim ne demişse o.
Lohusalıktan bende tırsıyorum Sorma beni afkanlar basıyor
Çok doğru söylüyorsun tek başınaysan çok zor oluyor.Biz şehir değiştirdik diye söylemiştim benim kimsem yok burda varda yok diyelim eşim bile bazen 4 veya 5 gün yok bazen oluyor 2 gün 3 gün evde iş sebebiyle.Neyse kayinvalidem gelecekti bize 40 gün kalırım dedi geçenlerde bize geldiğin de hastane gittim 2 gün üst üste gidince ben kalamam o kadar bunalırım 1 hafta anca kalırım dedi bende tamam zorlayamam seni dedim.Senin anlayacağın ben de tekim bir tane komşum bile yok Burda kimse kimsenin yüzüne bakmıyor.Rabbime sığındım.

Hadi inşallah canım benim dört gözle bekliyoruz.Çok güzel haberler ver inşallah. Kız bu arada eşin nasıl tepki verdi Ne dedi.
Eşimden önce ben şok oldum hiç beklemiyordum. Hatta bat tarihim gelmiş haberim yok , aaa dedim bat geldi 3 gün geçince test yaptım ama eminim olmadığına , anında pozitifi gördüm havalara uçtum. Eşim inanamadı , olamaz ne ara oldu falan yaptı. 14 kasımda öğrendim 15 Kasım doğum günüm. Çok güzel geçti o gün. İki üç gün sonra eşim hala regl olacağım sanıyor, anladım ki bekliyor olmamı. Kan tahlili sonucumu aldım dün. Dün gece konuştuk nasip kısmet bu işler. Bizim elimizden ne gelir. Velhasıl maşaAllah gayet mutlu. Rabbim daim etsin. Sağlıkla afiyetle tamamlayalım bu yolculuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…