- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.061
AminDarısı sana olsun sağlıkla afiyetle.
Duanı eksik etme. Sağ salim kucağımıza alalım. Sanada en kısa ve hayırlı vakitte afiyetle nasip etsin Rabbim.Aminsağol kuzum, bugün Eyüp Sultan Hz ziyaret edeceğim duamı edeceğim nasip olur inşallah
Amin canım benim sana da güzel bir hamilelik sureci ve sonrasında sağlıkla kolaylıkla doğumlar diliyorumDuanı eksik etme. Sağ salim kucağımıza alalım. Sanada en kısa ve hayırlı vakitte afiyetle nasip etsin Rabbim.
Sendende en kısa sürede duyalım inşallah canım bu senede sizin seneniz olsunAmin canım benim sana da güzel bir hamilelik sureci ve sonrasında sağlıkla kolaylıkla doğumlar diliyorumDigerlerimiz de bebislerini sağlıkla büyütsün doya doya
Yorumuna bayıldımmmmmmN Nazlim0634 kız bacım nerdesin yeni haberler var gel
karapisso Vay be birimiz lohusa birimiz eli kulağında birimiz çiçeği burnunda
Amin canım benim sen nasılsın?Sendende en kısa sürede duyalım inşallah canım bu senede sizin seneniz olsun
İdare eder durumdayım bir iyi bir fena şu 40 geçse diye bekliyorum bakalımAmin canım benim sen nasılsın?
İnşallah canım zamanla düzene girince daha da iyi olursunuz ins.İdare eder durumdayım bir iyi bir fena şu 40 geçse diye bekliyorum bakalım
Ayyyyyyyy inanmıyorumYorumuna bayıldımmmmmm
Yarın kan vercem, akşama doğru çıkıyor sağlık ocağınınki. Rabbim sağ salim afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende bayıldım yorumuna canommN Nazlim0634 kız bacım nerdesin yeni haberler var gel
karapisso Vay be birimiz lohusa birimiz eli kulağında birimiz çiçeği burnunda
Sen mi ben mi, hala inanamıyorum şoklardayım. Şükürler olsun. Seni aradım aslında benden duy diye . Kızın hastaymış çok geçmiş olsun. Kaç haftalıksın şimdi. Dualarınızı hissediyorum. İyikimizsinizAyyyyyyyy inanmıyorummesajını görünce kısa bir şok yaşadım şuan şoktayım şoklardayım. Nasıl sevindim nasıl heyecanlandım anlatamam.Bin kere maşallah canım arkadaşım Ne diyeceğimi bilmiyorum çok şaşırdım
Senin ne kadar istediğini biliyordum.Rabbim nasip etmişSağ salim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çooooookkkk
Tam 35 haftalık olduk şükürler olsun son aya geldik .Kavuşmamıza az kaldı.Sen mi ben mi, hala inanamıyorum şoklardayım. Şükürler olsun. Seni aradım aslında benden duy diye . Kızın hastaymış çok geçmiş olsun. Kaç haftalıksın şimdi. Dualarınızı hissediyorum. İyikimizsiniz
Tam 35 haftalık olduk şükürler olsun son aya geldik .Kavuşmamıza az kaldı.
Evet canım kızım hastalandı hakkını helal et kimseye geri dönemedim iki gün hastane serum takıldı
Kaynanamgildeyiz burda telefonla çok konuşsam çocuk hasta ilgilenmiyor sürekli telefonla konuşuyor oluyor
Bende dualarınızı beklerim sağlıkla kucağıma alayım bebeğimiSizlerde benim iyikimsiniz ☺
Hadi inşallah canım benim dört gözle bekliyoruz.Çok güzel haberler ver inşallah. Kız bu arada eşin nasıl tepki verdiHakkım yok kuzum. Bende doğum yaptın sandım , haftanın hatırlamıyordum çünkü.
Amin canım sağ salim afiyetle kucağına al.
Benim kontrole 2 hafta var .
Kalp atışını duyayım inşallah
Oyyy meyve filan bitti demiyorum bacımmmmN Nazlim0634 canım benim çok geçmiş olsun
Evet lohusalık zor gerçekten değişik bir kafahele yardım eden yoksa ve arkada bir sürü çocuğunda varsa amanınnnnn ayy az kalmış baya maşallah sen merak etme hiç bir şey olmayacak banada bir sürü şey dedi dr çok şükür gayet yolunda herşey maşallah
Sende meyve bitti mi diyorsun
kız belli olmaz seneye yine hamileyim dermişsin
karapisso 2 hafta sonrasını heyecanla bekliyoruz bakalım
Eşimden önce ben şok oldum hiç beklemiyordum. Hatta bat tarihim gelmiş haberim yok , aaa dedim bat geldiHadi inşallah canım benim dört gözle bekliyoruz.Çok güzel haberler ver inşallah. Kız bu arada eşin nasıl tepki verdiNe dedi.