Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam. Benim adetime 1 hafta var ama belim çok ağrıyor. Bu nedenle test yaptım ilk 5 dakika içinde çizgi oluştu ama çok dikkatli bakınca gözüküyor. Sanki kuruma çizgisi gibi ama geç bakmadım da ilk 5 dakikada çıktı. Hamile olabilir miyim acaba?

Çok geçmiş olsun canım aklım hep sende .Benim bebişlerin sarılığı da hep yüksek çıkar 1 kaç gün hastanede kalırım o yüzden göndermezler sürekli kan filan alırlar.Aras'ta ışın filan almıştı.İnsllah biran önce geçer gider.Ağrıların mı çok oluyor kıyamam canım arkadaşım çok üzüldüm Rabbim ikinize de şifa versin.

Sağol varol canım benim
Valla iyi cesaret kıııızzz
Şu an için sınırda ilerliyor yatış verilecek kadar değil ama bakalım Allah korusun inşallah

Hadi ya çok can sıkıcı Allah başka dert vermesin tabi ama işte..
Kan uyuşmazlığı mı var sende de benim gibi
Benim kızla bu miniğin oldu ortancayla kan gurubumuz aynı onda yaşamadım
Sorma sezaryende karnımda yapışıklıklar görmüş doktor onları kesmiş yakmış falan baya ağrılı geçiyor yoksa sezaryen yerimle hiç sıkıntım yok çok şükür
Öyle işte iyileşip normal hayata geçmeyi çok istiyorum
Sen. Neler yaptın hazırlıklar tamam mı?

Hakkınızda hayırlısı ilk çocuğunuzun özel durumu sizi daha güçlü yapmıştır eminim her şeyin üstesinden geleceğinize inanmasanız yeni bir bebek düşüncesine kapılmazdınız

Seninle hikayemiz benziyor hayırlısıyla olacak bence ben inanıyorum

Tam tersine ablasına can yoldaşı olur, bence çok da iyi olur sağlıkla gelsin inşallah

Seninle hikayemiz benziyor hayırlısıyla olacak bence ben inanıyorum
Allah razı olsun kuzum Rabbim isteyen uğraşan herkese sağlıkla nasip etsin inşallah, sizler de bebislerinizi sağlıkla büyütün

Testin resmini atsana. Biz uzman olduk bu konuda. İnşallah hayırlısı olsun.

Kan uyuşmazlığı filan demediler.Vallahi bende bu sarılıktan çok çekiyorum .Aras da neler çekmiştık hergun hastaneye git gel kan ver diğer çocuklarda da aynı şeyler.Dedigin gibi Rabbim başka dert vermesin. Buna bin şükür.
Rabbim sana şifa versin.Inslah biran önce atlatırsın ayaklanırsın.
Bizim hazırlıklar tamam herşey Arastan kalan Yıkandı ütülendi yerleştirildi birtek hastane çantası kaldı onuda bilerek hazirlamiyorum 2 haftaya filan inşallah.

Arasın ve senin kan grubun ne canım
Hazır olması güzel masrafsız kuzu
Hep böyle masrafsız bereketli olur minnoş inşallah

Arasın ve senin kan grubun ne canım
Hazır olması güzel masrafsız kuzu
Hep böyle masrafsız bereketli olur minnoş inşallah
Benimki 0 rh pozitif büyük oğlum da aynı 0rh pozitif
Kızımın kan grubuyla da babasıyla aynı .Aras'ın kan grubu ayyy unuttum Şuan zorluyorum yok
Kız bende bir unutkanlık başladı anlatamam.Hamilelikten sonra düzelir inşallah yoksa işim kötü.
Sen nasılsın nasıl oldun?Bebişin nasıl?
Kuzucuğun İsmini ne koydunuz? Biz hala isim bulamadık ☹İçime hiç bir isim sinmiyor.
Bugün feci bel ağrısı çekiyorum sonlara yaklaştıkça ağrılar çok oluyor karnım kasılıyor.
Rabbim bütün hamilelerin yar ve yardımcısı olsun.
Bebeğini benim yerime öpüp koklarmısın canomm mis mis

Kan uyuşmazlığı yoktur aynı grupsanız
Unutkanlık benimde başımın belası b12 kullanıyorum 2 gündür belki iyi gelir
Ekin koyduk canım
Ay son aylar aman Allahım bitmek bilmiyor Allah kolaylıklar versin bir an önce geçsin gitsin
Öperim koklarım seve s eve

Maşallah adıyla yaşasın ailemizin yeni üyesi
Oyyyy yerim ben onu İnşallah akıllı bir bebek olur annesini hiç üzmez geceleri uyuyan gündüzleri sessiz bir bebek olsun inşallah.
Arka arkaya hamilelikler benim vücudumu yordu. Çocukların yaş aralığının az olması hem psikolojik olarak hem vücut olarak yıprattı .
Ama inancım çok büyük sonsuz şükürler olsun gerçekten Rabbim birşey nasip ettiyse birşey verdiyse kolaylığını da veriyor bir kapı kapansa bir kapı açılıyor.
Sen nasıl oldun ağrıların kalmamıştır inşallah.
Bende sabahtan doktora gideceğim demiştim ya böbrek büyümesi var inşallah güzel haberlerle gelirim Bende sağ salim kucağıma alabilseydim .

Amin canım benim
Evet arka arkaya 2 hamilelik yoruldun tabi kıyamam. Bende 11 ay hamile geçirdim 1 yılı tükenmiştim artık
Bolluk bereket getirir ailesine inşallah yavrucan canım arkadaşım Allahtan başka kimsemiz yok ona inanmak yardımını dilemek en güzeli
Böbrek konusunda erkek bebeklerde çok görülen bir durum benim iki oğlandada demişlerdi büyük takip etcez diye bir şey çıkmadı sendede çıkmayacaktır inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canom
Sağ sağlim alacaksın kuzuyu koynuna inşallah merak etme son ay çok derin düşünceler alıyor insanı bir gereksiz panik falan hepsi boş merak etme Allah’ın iziniylr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…