- 4 Kasım 2022
- 146
- 150
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.041
Çok geçmiş olsun canım aklım hep sende .Benim bebişlerin sarılığı da hep yüksek çıkar 1 kaç gün hastanede kalırım o yüzden göndermezler sürekli kan filan alırlar.Aras'ta ışın filan almıştı.İnsllah biran önce geçer gider.Ağrıların mı çok oluyor kıyamam canım arkadaşım çok üzüldümMaşallah sona yaklaştınYok canım bağlatmadım
Sarılığı var bebişin biraz canım sıkıldı atlatırız inşallah sezaryanımda ilk defa zor geçiyor
Allah başka dert vermesin ne diyim anneleri bebekleri kem gözlü sinsi insanların şerlerinden korusun
Sağol varol canım benimN neyb MaşaAllah subhanAllah benim canım arkadaşım bebeğini kucağına almış. Aşşsh bağışlasın. Senide bebeğinide korusun.
Benim 3 numre 3 günlüktü sarılık 29 çıktı, sonra tekrar baktılar rengine göre çok fazla dediler değerine. Neyse sonra 28 çıktı. Bana acil yatış verdiler. Elhamdülillah 5 günlük iken hacamat yaptırdık , bir hafta sonra ne göz akında ne re günde sarılık kalmadı. Değeri 11 e düşmüştü. Herkes nasıl cesaret ettin dedi ama şifasını bizzat kendim yaşadığım için güvenim tam. Yakın olsaydık ben götürürdüm sizi gittiğim yere. Çok minik çizikler atıyor iki kürek kemiği arasına.
Hadi ya çok can sıkıcı Allah başka dert vermesin tabi ama işte..Çok geçmiş olsun canım aklım hep sende .Benim bebişlerin sarılığı da hep yüksek çıkar 1 kaç gün hastanede kalırım o yüzden göndermezler sürekli kan filan alırlar.Aras'ta ışın filan almıştı.İnsllah biran önce geçer gider.Ağrıların mı çok oluyor kıyamam canım arkadaşım çok üzüldümRabbim ikinize de şifa versin.
Hakkınızda hayırlısı ilk çocuğunuzun özel durumu sizi daha güçlü yapmıştır eminim her şeyin üstesinden geleceğinize inanmasanız yeni bir bebek düşüncesine kapılmazdınızAmin inşallah. Benim eşim çok istiyor. Ben cesaret edemedim uzun zaman. Ama şimdi istemeye başladım yeni yeni. Büyük kızım atipik otizmli, etraftan çok laf ediyorlar olumsuz yapmamam adına. Büyüğe haksızlık olur diyorlar. Bilemiyorum artık. Kardeş her zaman iyidir.
Seninle hikayemiz benziyor hayırlısıyla olacak bence ben inanıyorumHayırlı olsun ben de üçüncüyü istiyorum. Bir sene eşimi ikna etmekle uğraştım. Sonra vazgeçecek gibi oldum. 9 aydır deniyoruz ve şu an gerçekten istiyorum. Ve uğraşıyoruz. Olursa olur modundaydim ama yaştan dolayı sanırım biraz daha zor o nedenle folik asit keçiboynuzu özü ve çörek otu yağı gibi daha önceden gebeliğime vesile olan seyleri denemeye başladım bu ay ve Ocak ayına kadar olmazsa rahim filmi çekilmeyi düşünüyorum. Ve gerçekten istiyorum bence bir çocuk fikri her şeyin önüne geçiyor ve başka hiçbir sey onun önüne gecemedi bu süre zarfında ben de emin oldum artık sağlıkla gelsin minnaklar
Ay çok teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı ilk çocuğunuzun özel durumu sizi daha güçlü yapmıştır eminim her şeyin üstesinden geleceğinize inanmasanız yeni bir bebek düşüncesine kapılmazdınız
Tam tersine ablasına can yoldaşı olur, bence çok da iyi olur sağlıkla gelsin inşallahAmin inşallah. Benim eşim çok istiyor. Ben cesaret edemedim uzun zaman. Ama şimdi istemeye başladım yeni yeni. Büyük kızım atipik otizmli, etraftan çok laf ediyorlar olumsuz yapmamam adına. Büyüğe haksızlık olur diyorlar. Bilemiyorum artık. Kardeş her zaman iyidir.
Allah razı olsun kuzumSeninle hikayemiz benziyor hayırlısıyla olacak bence ben inanıyorum
Çok teşekkür ederim, inşallah hakkımızda hayırlısı olurTam tersine ablasına can yoldaşı olur, bence çok da iyi olur sağlıkla gelsin inşallah
Kan uyuşmazlığı filan demediler.Vallahi bende bu sarılıktan çok çekiyorum .Aras da neler çekmiştık hergun hastaneye git gel kan ver diğer çocuklarda da aynı şeyler.Dedigin gibi Rabbim başka dert vermesin. Buna bin şükür.Hadi ya çok can sıkıcı Allah başka dert vermesin tabi ama işte..
Kan uyuşmazlığı mı var sende de benim gibi
Benim kızla bu miniğin oldu ortancayla kan gurubumuz aynı onda yaşamadım
Sorma sezaryende karnımda yapışıklıklar görmüş doktor onları kesmiş yakmış falan baya ağrılı geçiyor yoksa sezaryen yerimle hiç sıkıntım yok çok şükür
Öyle işte iyileşip normal hayata geçmeyi çok istiyorum
Sen. Neler yaptın hazırlıklar tamam mı?
Arasın ve senin kan grubun ne canımKan uyuşmazlığı filan demediler.Vallahi bende bu sarılıktan çok çekiyorum .Aras da neler çekmiştık hergun hastaneye git gel kan ver diğer çocuklarda da aynı şeyler.Dedigin gibi Rabbim başka dert vermesin. Buna bin şükür.
Rabbim sana şifa versin.Inslah biran önce atlatırsın ayaklanırsın.
Bizim hazırlıklar tamam herşey Arastan kalanYıkandı ütülendi yerleştirildi birtek hastane çantası kaldı onuda bilerek hazirlamiyorum 2 haftaya filan inşallah.
Benimki 0 rh pozitif büyük oğlum da aynı 0rh pozitifArasın ve senin kan grubun ne canım
Hazır olması güzel masrafsız kuzu
Hep böyle masrafsız bereketli olur minnoş inşallah
Kan uyuşmazlığı yoktur aynı grupsanızBenimki 0 rh pozitif büyük oğlum da aynı 0rh pozitif
Kızımın kan grubuyla da babasıyla aynı .Aras'ın kan grubu ayyy unuttumŞuan zorluyorum yok
Kız bende bir unutkanlık başladı anlatamam.Hamilelikten sonra düzelir inşallah yoksa işim kötü.
Sen nasılsın nasıl oldun?Bebişin nasıl?
Kuzucuğun İsmini ne koydunuz? Biz hala isim bulamadık ☹İçime hiç bir isim sinmiyor.
Bugün feci bel ağrısı çekiyorum sonlara yaklaştıkça ağrılar çok oluyor karnım kasılıyor.
Rabbim bütün hamilelerin yar ve yardımcısı olsun.
Bebeğini benim yerime öpüp koklarmısın canomm mis mis
Maşallah adıyla yaşasın ailemizin yeni üyesiKan uyuşmazlığı yoktur aynı grupsanız
Unutkanlık benimde başımın belası b12 kullanıyorum 2 gündür belki iyi gelir
Ekin koyduk canım
Ay son aylar aman Allahım bitmek bilmiyor Allah kolaylıklar versin bir an önce geçsin gitsin
Öperim koklarım seve s eve
Amin canım benimMaşallah adıyla yaşasın ailemizin yeni üyesi
Oyyyy yerim ben onuİnşallah akıllı bir bebek olur annesini hiç üzmez geceleri uyuyan gündüzleri sessiz bir bebek olsun inşallah.
Arka arkaya hamilelikler benim vücudumu yordu. Çocukların yaş aralığının az olması hem psikolojik olarak hem vücut olarak yıprattı .
Ama inancım çok büyük sonsuz şükürler olsun gerçekten Rabbim birşey nasip ettiyse birşey verdiyse kolaylığını da veriyor bir kapı kapansa bir kapı açılıyor.
Sen nasıl oldun ağrıların kalmamıştır inşallah.
Bende sabahtan doktora gideceğim demiştim ya böbrek büyümesi var inşallah güzel haberlerle gelirimBende sağ salim kucağıma alabilseydim .
Gözün aydın canım
Darısı sana olsun sağlıkla afiyetle.Gözün aydın canımTebrik ederim