Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah hanımlar çok geçmiş olsun, bebeklerinizi sağlıkla büyütün şu an böyle hissetmek çok normal, ama geçecek kimse kırılmasın diye içinize atmayın sadece çekirdek ailenize yönelin, siz de insansınız sonuçta

Sen babanla ben annemle gerildim daha doğrusu gerilmediğim kimse yok maşallah kardeşimle konuşmadım bir süre herkesin her dediği batıyor hamilelik hormonlar falan iyice sinir küpü oldum ve benim vücudum artık kaldıramıyor 1 sene içinde hamile olarak geçirdiiğim 11. Ay artık hormon Mormon fiziksel ve ruhsal mahvalodum
Eşinin söylediği şeyler sana iyi gelir cesaret verir benim ki aaaammman boşver kimseyi takma gibi geçiştirici beni susturucu tavırlar içinde
demez yani kendini ezdirme cart curt
sus der yani gizli mesaj olarak direkt diyemez sıkar hele bi desin paralarım onu
Çocuklar konusu fena ya bizim oğlanda aynı zorla tepesine dikilip ders yaptırıyorum kızda ondan azcık hallice
Ne güzel yapmış arkadaşın 40 çıkana kadar kimse gelmese en doğru olanda bizim örfler adetler nefret ediyorum kültürümüzde ki bazı şeylerden
Evet canım son hafta evet yazucam hemen size Allah nasip ederse dualarınızı beklerim
Allah seninde yardımcın olsun canım sona yaklaştın sende
Öpüyırum

Amiiin çok teşekkürler canım benim sağol
Evet içe atmamak lazım yoksa bir yerlerden çıkıyor Allah seninde gönlüne göre versin bakalım

N neyb Çoook geçmiş olsun , kız sadaka ver. Nazar insanı ne hale sokuyor. Gözleri hasetleri kendilerine geri dönsün. Rabbim korusun nazarlardan saklasın. En kısa zamanda toparlarsın doğum yapınca gözünde geçer inşallah. kahvecibaby Rabbim analı babalı ömür versin yavruna. MaşaAllah barekallah.
N Nazlim0634 seninde gönlüne ferahlık versin Rabbim. Kolay hayatlar değil hiçbirimizin hayatı. Ben sustuğum kadar varım ailemin yanında. Konuşunca haklıda olsam siler atarlar beni. Dilerim herkes ........ neyse sussam daha iyi olur.

Canım susmak zorunda kalıyoruz evet ne diyim Allah kolaylık versin dediğin gibi söylenecek çok şey varda hepsi Allah’a havale
Sorma canooo nazardan biri bitiyor biri başlıyor ama göz hiç bir şeye benzemiyormuş çok üzgünüm
İnşallah geçici bir şeydir
sadaka İnan sürekli veriyorum vermesem demekki
Dualarını beklerim

Bende aynısını dedim geçen gün. Sadaka belayı def eder insanı korur. Vermesek halimiz nice olurdu. Aslında kıskanan insanın nazarıda değer. Sende az çok biliyorsun kendine oku suya iç. Beladan uzak durmaya çalış. Öpüyorum çok.

Canomm doğumun günü belli oldumu ?Rabbim yar ve yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah.Benim de 1 buçuk ayım kaldı neredeyse iyice ağırlaştım Aras kucağımda zorlanıyorum ama az kaldı. Allahım hepimize kolaylıklar versin

Evet canım Allah nasip ederse salı olacak dün tam olarak belli oldu Allah razı olsun aminnn
Sanada kolaylıklar versin rabbim
Aras ya kıyamam abi olacakama küçük ya kucak istiyor tabi mecbur
Ay hadi bakalım çok merak ediyorum 4 çocukla nasıl olacak senin ve ikisi minnak inşallah tahmin ettiğinden çok daha kolaylıklar nasip eder rabbim şansıyla uğuruyla bereketi bolluyla gelsin minnoş

Selam canlar ben doğum yaptım güzel dualarınızı beklerim
Ayyyy inanamıyorum.Aşırı duygulandım Canom ikimizin konuşmaları yazışmaları 2 seneyi geçti 3. olsun mu olmasın mı amann olmasın yok yok olsun gel gitler yaşadık akışına bıraktık falan filan derken nerelere geldik .Aldık mı kucağımıza Rabbimin emanetlerini binlerce şükürler olsun.
Gözün aydın güzel arkadaşım Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.Ömrü güzel uzun olsun.Dualarım sizinle .Çok sevindim.İnsllah ağrın sızın yoktur.
Ikinizde iyisinizdir inşallah.Oğluşunu bizim yerimize de öp kokla .Mis gibidir
Çok tatlıdır yaa
Ben de iki gündür hastanedeyim çok kötü geçirdim 2 günü mü rutin kontrol diye gittim doktor bebeğin böbreklerin de genişleme var bebeğin plesentası çok yukarıda dedi çok korktum iki gündür sabah 8 de gidiyorum akşam geliyorum ultrasona filan girdim şimdilik sınırda korkma 2 hafta sonra tekrar gel dedi.İnsllah büyümez eğer büyürse acil doğuma alırım seni dedi.Eger 15 mmlerde olsaydı şimdi bile doğuma alırdım dedi.Bende sağ salim kucağıma alabilseydim Allahin izniyle.Bende dua bekliyorum kızlar.

Sağol canım benim amiiiinnnnn darısı sana tüm isteyenlere bekleyenlere inşallah
Şimdilik aşırı gaz ve gece gündüz kavramı dışında bir sıkıntımız yok
Böbreklere büyüklük durumu çok sık rastlanan bir durum benim oğlanların ikisindede vardı içimi ferah tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz hadi bakalım seni bekliyoruz
Sağlıkla bir avazda
Çok öpüyorum canooo. Allah hepimize kolaylıklar versin işimiz çok yolumuz çok uzun

Evet sıra bende değil mi Aralık 20 görünüyor doğum Oyyyy çok doğru dedin işimiz çok yolumuz uzunuuuuuuuun.
Allah'ım isteyen hak eden herkese bu duyguyu yaşatsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Rabbim bizlere büyütme kolaylığı versin.
Sen sezaryan oldun bağlattın mı peki ?

Maşallah sona yaklaştın Yok canım bağlatmadım
Sarılığı var bebişin biraz canım sıkıldı atlatırız inşallah sezaryanımda ilk defa zor geçiyor
Allah başka dert vermesin ne diyim anneleri bebekleri kem gözlü sinsi insanların şerlerinden korusun

N neyb MaşaAllah subhanAllah benim canım arkadaşım bebeğini kucağına almış. Aşşsh bağışlasın. Senide bebeğinide korusun.
Benim 3 numre 3 günlüktü sarılık 29 çıktı, sonra tekrar baktılar rengine göre çok fazla dediler değerine. Neyse sonra 28 çıktı. Bana acil yatış verdiler. Elhamdülillah 5 günlük iken hacamat yaptırdık , bir hafta sonra ne göz akında ne re günde sarılık kalmadı. Değeri 11 e düşmüştü. Herkes nasıl cesaret ettin dedi ama şifasını bizzat kendim yaşadığım için güvenim tam. Yakın olsaydık ben götürürdüm sizi gittiğim yere. Çok minik çizikler atıyor iki kürek kemiği arasına.

Selam kızlar. İki kızım var ve bir çılgınlık yapıp üçüncü çocuğu düşünmeye başladım . Yaşım 36 ondan dolayı tedirginim biraz. Etrafımdaki hemen hemen herkes yapma diyor, üç çocuklu annelerden tavsiye alabilir miyim ?

Hayırlı olsun ben de üçüncüyü istiyorum. Bir sene eşimi ikna etmekle uğraştım. Sonra vazgeçecek gibi oldum. 9 aydır deniyoruz ve şu an gerçekten istiyorum. Ve uğraşıyoruz. Olursa olur modundaydim ama yaştan dolayı sanırım biraz daha zor o nedenle folik asit keçiboynuzu özü ve çörek otu yağı gibi daha önceden gebeliğime vesile olan seyleri denemeye başladım bu ay ve Ocak ayına kadar olmazsa rahim filmi çekilmeyi düşünüyorum. Ve gerçekten istiyorum bence bir çocuk fikri her şeyin önüne geçiyor ve başka hiçbir sey onun önüne gecemedi bu süre zarfında ben de emin oldum artık sağlıkla gelsin minnaklar

Amin inşallah. Benim eşim çok istiyor. Ben cesaret edemedim uzun zaman. Ama şimdi istemeye başladım yeni yeni. Büyük kızım atipik otizmli, etraftan çok laf ediyorlar olumsuz yapmamam adına. Büyüğe haksızlık olur diyorlar. Bilemiyorum artık. Kardeş her zaman iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…