- 13 Ekim 2011
- 7.096
- 12.692
- 34
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.021
Sen babanla ben annemle gerildim daha doğrusu gerilmediğim kimse yok maşallah kardeşimle konuşmadım bir süre herkesin her dediği batıyor hamilelik hormonlar falan iyice sinir küpü oldum ve benim vücudum artık kaldıramıyor 1 sene içinde hamile olarak geçirdiiğim 11. Ay artık hormon Mormon fiziksel ve ruhsal mahvalodumKız yemin ediyorum ki aynı durumdayız yaaa okuyunca şok oldum. Benim eşimin ailesi değil kendi ailem tam tersi benim de canım çok sıkkın.Erkek kardeşimle görüşmeme kararı aldım. Babamla bir takım sorunlar yaşadık bana sadece lafları sözleri geldi babam biliyorsunuz akciğer kanseri iyice huy değiştirdi asla kırmam babamı ama kırıldım karma karışık durumlar. Zaten babam tek yaşıyor. Kendimi bildim bileli bizim aile durumları hep böyle olan zavallı eşime olur.Canomm benim eşimde tam tersidir kime ayıp olacaksa olsun kim ne derse desin kimseyi tınlamaz kırar gereken cevabı verir.Kim olursa olsun asla altında kalma ezdirme kendini cevabını ver der.Ben derim kıramam büyüktür küçüktür yazıktır diye .Eşim diktir yerine göre bana da dik bir insandır.Ben de huyunu bildiğim için nerde nasıl davranacağımı bilirim yani su akıyor yolunu buluyor. Ama bazen bende yorulduğumu hissediyorum
Ayyy sorma ne olur aynı dertten muzdaribizÇocuklar lâf dinlemiyorlar hemde hiç çıldırmak üzereyim .Okuldan öğretmen 2 güne bir beni arıyor büyük oğlum yazı yazmak istemiyormuş 4. Sinif oldu yazması lazım diyip duruyor. Defteri düzensiz diyor. Ödevleri baştan savma yapıyor.Onunla sürekli ilgilensem diğer çocuklar da bana bakıyor. Henüz biri doğmamış Allahım yardım et evde de çok dağınık .Bazen diyorum ki hamilleikten mi acaba bu kadar sinir strese girdim.Allah beni affetsin aşırı sinir stres var.Herşey çok üst üste geldi.
Yigenim var demiştim hatirliyorsan perşembe günü gidiyor ona da aşırı stres yaptım üzgünüm neredeyse 5 aydır yanımdaydı bana büyük desteği oldu.4 çocuklu ben Allahım yardım et. Canımı sıkan daha çok şeyler var ...
Ben anlamıyorum senin kyv senden ne istiyor daha doğrusu benim anladigim kadarıyla çekememezlik var etrafında Rabbim yardimcin olsun .Benim arkadaşım doğum yaptı herkese dediki doktor söyledi bizi uyardı kanında enfeksiyon çıktı bebek enfeksiyon kapar görüş yasak kimseyi kabul edemiyoruz diye kimseyi kabul etmedi 40 çıkana kadar.
Senin doğumuna 1 hafta mı vartam kaç haftaliksin.
Canom doğum günün tam belli olunca yazarmisin .Birde benim aklım sende olur doğumdan sonra doğurdum diye mutlaka haber ver olur mu ?Dualarım seninle .
Üzülme diyeceğim de sana diyemiyorum ben sende de beterim inşallah herşey yoluna girer.
Bende öpüyorum seniSağ salim kucağına alırsın paşayı inşllah.
Amiiin çok teşekkürler canım benim sağolAh hanımlar çok geçmiş olsun, bebeklerinizi sağlıkla büyütün şu an böyle hissetmek çok normal, ama geçecek kimse kırılmasın diye içinize atmayın sadece çekirdek ailenize yönelin, siz de insansınız sonuçta
Amin canım çok sağ olAmiiin çok teşekkürler canım benim sağol
Evet içe atmamak lazım yoksa bir yerlerden çıkıyor Allah seninde gönlüne göre versin bakalım
Canım susmak zorunda kalıyoruz evet ne diyim Allah kolaylık versin dediğin gibi söylenecek çok şey varda hepsi Allah’a havaleN neyb Çoook geçmiş olsun , kız sadaka ver. Nazar insanı ne hale sokuyor. Gözleri hasetleri kendilerine geri dönsün. Rabbim korusun nazarlardan saklasın. En kısa zamanda toparlarsın doğum yapınca gözünde geçer inşallah.kahvecibaby Rabbim analı babalı ömür versin yavruna. MaşaAllah barekallah.
N Nazlim0634 seninde gönlüne ferahlık versin Rabbim. Kolay hayatlar değil hiçbirimizin hayatı. Ben sustuğum kadar varım ailemin yanında. Konuşunca haklıda olsam siler atarlar beni. Dilerim herkes ........ neyse sussam daha iyi olur.
Bende aynısını dedim geçen gün. Sadaka belayı def eder insanı korur. Vermesek halimiz nice olurdu. Aslında kıskanan insanın nazarıda değer. Sende az çok biliyorsun kendine oku suya iç. Beladan uzak durmaya çalış. Öpüyorum çok.Canım susmak zorunda kalıyoruz evet ne diyim Allah kolaylık versin dediğin gibi söylenecek çok şey varda hepsi Allah’a havale
Sorma canooo nazardan biri bitiyor biri başlıyor ama göz hiç bir şeye benzemiyormuş çok üzgünüm
İnşallah geçici bir şeydir
sadaka İnan sürekli veriyorum vermesem demekki
Dualarını beklerim
Canomm doğumun günü belli oldumu ?Rabbim yar ve yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah.Benim de 1 buçuk ayım kaldı neredeyse iyice ağırlaştım Aras kucağımda zorlanıyorum ama az kaldı. Allahım hepimize kolaylıklar versinCanım susmak zorunda kalıyoruz evet ne diyim Allah kolaylık versin dediğin gibi söylenecek çok şey varda hepsi Allah’a havale
Sorma canooo nazardan biri bitiyor biri başlıyor ama göz hiç bir şeye benzemiyormuş çok üzgünüm
İnşallah geçici bir şeydir
sadaka İnan sürekli veriyorum vermesem demekki
Dualarını beklerim
Evet canım Allah nasip ederse salı olacak dün tam olarak belli oldu Allah razı olsun aminnnCanomm doğumun günü belli oldumu ?Rabbim yar ve yardımcın olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah.Benim de 1 buçuk ayım kaldı neredeyse iyice ağırlaştım Aras kucağımda zorlanıyorum ama az kaldı. Allahım hepimize kolaylıklar versin
Tebrik ederim, sağlıkla mutlulukla büyütün inş. güzel bir ömrü olsunSelam canlar ben doğum yaptım güzel dualarınızı beklerim
Amiiin darısı isteyen herkese inşallahTebrik ederim, sağlıkla mutlulukla büyütün inş. güzel bir ömrü olsun
Ayyyy inanamıyorumSelam canlar ben doğum yaptım güzel dualarınızı beklerim
Sağol canım benim amiiiinnnnn darısı sana tüm isteyenlere bekleyenlere inşallahAyyyy inanamıyorum.Aşırı duygulandım Canom ikimizin konuşmaları yazışmaları 2 seneyi geçti 3. olsun mu olmasın mı amann olmasın yok yok olsun gel gitler yaşadık akışına bıraktık falan filan derken nerelere geldik .Aldık mı kucağımıza Rabbimin emanetlerini binlerce şükürler olsun.
Gözün aydın güzel arkadaşım Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.Ömrü güzel uzun olsun.Dualarım sizinle .Çok sevindim.İnsllah ağrın sızın yoktur.
Ikinizde iyisinizdir inşallah.Oğluşunu bizim yerimize de öp kokla .Mis gibidir
Çok tatlıdır yaa
Ben de iki gündür hastanedeyim çok kötü geçirdim 2 günü mürutin kontrol diye gittim doktor bebeğin böbreklerin de genişleme var bebeğin plesentası çok yukarıda dedi çok korktum iki gündür sabah 8 de gidiyorum akşam geliyorum ultrasona filan girdim şimdilik sınırda korkma 2 hafta sonra tekrar gel dedi.İnsllah büyümez eğer büyürse acil doğuma alırım seni dedi.Eger 15 mmlerde olsaydı şimdi bile doğuma alırdım dedi.Bende sağ salim kucağıma alabilseydim Allahin izniyle.Bende dua bekliyorum kızlar.
Evet sıra bende değil miSağol canım benim amiiiinnnnn darısı sana tüm isteyenlere bekleyenlere inşallah
Şimdilik aşırı gaz ve gece gündüz kavramı dışında bir sıkıntımız yok
Böbreklere büyüklük durumu çok sık rastlanan bir durum benim oğlanların ikisindede vardı içimi ferah tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz hadi bakalım seni bekliyoruz
Sağlıkla bir avazda
Çok öpüyorum canooo. Allah hepimize kolaylıklar versin işimiz çok yolumuz çok uzun
Maşallah sona yaklaştınEvet sıra bende değil miAralık 20 görünüyor doğum Oyyyy çok doğru dedin işimiz çok yolumuz uzunuuuuuuuun.
Allah'ım isteyen hak eden herkese bu duyguyu yaşatsın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.
Rabbim bizlere büyütme kolaylığı versin.
Sen sezaryan oldun bağlattın mı peki ?
Hayırlı olsun ben de üçüncüyü istiyorum. Bir sene eşimi ikna etmekle uğraştım. Sonra vazgeçecek gibi oldum. 9 aydır deniyoruz ve şu an gerçekten istiyorum. Ve uğraşıyoruz. Olursa olur modundaydim ama yaştan dolayı sanırım biraz daha zor o nedenle folik asit keçiboynuzu özü ve çörek otu yağı gibi daha önceden gebeliğime vesile olan seyleri denemeye başladım bu ay ve Ocak ayına kadar olmazsa rahim filmi çekilmeyi düşünüyorum. Ve gerçekten istiyorum bence bir çocuk fikri her şeyin önüne geçiyor ve başka hiçbir sey onun önüne gecemedi bu süre zarfında ben de emin oldum artık sağlıkla gelsin minnaklarSelam kızlar. İki kızım var ve bir çılgınlık yapıp üçüncü çocuğu düşünmeye başladım. Yaşım 36 ondan dolayı tedirginim biraz. Etrafımdaki hemen hemen herkes yapma diyor, üç çocuklu annelerden tavsiye alabilir miyim ?
Amin inşallah. Benim eşim çok istiyor. Ben cesaret edemedim uzun zaman. Ama şimdi istemeye başladım yeni yeni. Büyük kızım atipik otizmli, etraftan çok laf ediyorlar olumsuz yapmamam adına. Büyüğe haksızlık olur diyorlar. Bilemiyorum artık. Kardeş her zaman iyidir.Hayırlı olsun ben de üçüncüyü istiyorum. Bir sene eşimi ikna etmekle uğraştım. Sonra vazgeçecek gibi oldum. 9 aydır deniyoruz ve şu an gerçekten istiyorum. Ve uğraşıyoruz. Olursa olur modundaydim ama yaştan dolayı sanırım biraz daha zor o nedenle folik asit keçiboynuzu özü ve çörek otu yağı gibi daha önceden gebeliğime vesile olan seyleri denemeye başladım bu ay ve Ocak ayına kadar olmazsa rahim filmi çekilmeyi düşünüyorum. Ve gerçekten istiyorum bence bir çocuk fikri her şeyin önüne geçiyor ve başka hiçbir sey onun önüne gecemedi bu süre zarfında ben de emin oldum artık sağlıkla gelsin minnaklar