Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar bekle, çabala, gün say olmasın çokkkkk iste beklemediğin anda gelsin Bende çok şaşırdım şimdi Maşallah sübhanallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı etsin.
Canım bugün aklıma senin doğumların geldi Yanlış hatırlamıyorsam sezeryan sonrası normal doğumdu demi senin Allahın izniyle bundan sonra bir aksilik olmazsa normal doğum mu yapacaksın?
4 çocuk bende4 çocuk sende olacak inşallah Allah kolaylıklar versin biz annelere.Buraya geldiğim de 2 çocuk annesiydim ne ara 4 çocuklu bir anne oldum bazen şoklardayım Ama gerçekten mutluyum tabiki bazı konular da endişelerim var.
Dediğin gibi nasip kısmet

Ben deliyim
Bebeğimiz olacağı hayalini kuruyorum geceleri alışveriş vs . Heyecandan uykum kaçıyor.
Hayal et işte , 4 çocuklu çok çocuklu mutlu mübarek anneler olacağız inşallah .
İnşirah süresini çok okurum ben. Çook darlanınca özelikle namazlarda okurum , manasını oku bak nasıl endişelerin herinş huzur kaplayacak bi iznillah .
Senin beni arayıp test pozitif dediğin an gün gibi aklımda. Daha doğrusu , eşim korunmadı kız ya olursa dediğin mesajın
Rabbim alın yazılarımızı kolayından berketlisindenn yazsın.
Evet , Rabbimin yardımıyla buda normal olacak.

Hiç çabalamadım olsun diye. Eşimlede konuşmadım olsun bu ay hadi nolur nolur diye.
Bu ay nasip kısmet , erken yumurtlama olmuş. Ordan geldi mucizem. Gelişide böyle heyecanlı olsun. Bekliyor annesi onu. Minik susamım.

Seni tanıdığım günden beri senin hayranınım söylemiştim daha önce de☺Neden mi ?Bizler 2 çocukla uğraşmaktan şikayet ettik sen çok heveslisin bin kere maşallah seninle konuşunca senin bu hevesini görünce bende hevesleniyorum.
Bende İnşirah süresini çok okurum Çok severim okumayı.
Benim aklımdan hiç çıkmıyor ki test yaptım pozitifi gördüm şoka girdim hemen seni aradım şaşkınlıkla sana ne dedim nasıl saçmaladım sonradan dank etti kafam Sonrasında çok ağladım istemedim çok sarsıldım.Günlerce kendime gelemedim
Mesaj attığım da aklımda hemen sana yazmıştım Ama ilişki olduğu gün ben yumurtladım hemen sana yazdım ayyy gülüyorum şimdi
Senin heyecanını gönülden hissediyorum senin ne kadar çok istediğini biliyordum o yüzden bende çok heyecanlıyım senin adına çok seviniyorum aklımdan hiç çıkmıyorsunRabbim tamamına erdirsin sağlıkla mutlulukla inşallah.
Daha dur kalp atışlarını yazacaksın cinsiyetini yazacaksın kucağına alacaksın doğum yaptım diye yazacaksın Allahın izniyle

Birde senin bir sözün hep aklımda.Aras'a hamileyken doğumdan korkuyorum diye yazmıştım ,sende doğumdan korkulur mu diye yazmıştın.Ben nedense senin bu söylediğinden çok etkilemiştim. Şimdi yine çok korkuyorum ama öyle böyle değil senin söylediğin aklıma geliyor rahatlıyorum.Aras 'ta sancılarım felaketti ama çok kısa sürdü bu doğumum da bu kadar ağır sancı çekmem inşallah buda kısa sürer Aminnn

Yooo garip bişiler yazmadın, duygularını belli ettin ve sonuna kadar da haklıydın. Kaderinde varmış bu yavrucuğum anası olmak.
Heves hoş güzel iş başa düşünce insan korkuyor.
Amin dileri hepsini hayırlısıyla yaşarım
Sende sağlıkla kucakla.

Birşeyi Nasıl yaşarsan öyle etkili oluyor.doğumdan korkmadığım için sana öyle demiştim. Özellikle son doğumumun tadı damağımda. Ay inşallah daha kolay olur bu kez. O kadar savcının ağrının sonunda sağlıkla afiyetle kavuşmak var ya , hayaliyle sabrediyorum hepsine. Benim sonuncunun hamileliği çok zordu. Düşük riski erken doğum riski kansızlık yalnızlık. Doğum normal oldu az rahat ettim. İnşallah bunda kolay bir hamilelik ve doğum yaşarım.

Evet aynen öyle o sancının sonunda bir rahatlama kavuşma anı yok dünyada böyle bir duygu .Bize bu sevinci yaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun.
Neyb arkadaşım için, senin için hep şu şekilde dua ettim (Hayırlısı ise evlat nasip et hayırlısıyla ver Allahım hakların da hayırlısı olsun diye )
İnşallah bu hamileliğin de hiç zorluk yaşamazsın.
Arka da çoluk çocuk olunca çok zor oluyor.Rabbim dağına göre kış veriyor.Her işimi kendim yapıyorum çocuklarıma yetebiliyorum eskisi kadar temizliği kafama takmamaya çalışıyorum olduğu kadar diyip geçiyorum şükürler olsun. Tabiki benim de sinirlerimin yıprandığı zamanlar oluyor ama kendimle konuşarak sakinleşmeye çalışıyorum.

Taze anne, dünyalar güzeli anne neler yapıyor
Özledik seni bir ses ver

Hepimizde hemen hemen bütün annelerde sinir gerginlik stres var. Mühim olan bunun sürekli sürekli olmaması . Üçümüz aynıyız her işimiz şahsımıza münhasır
Allahımıza şükürler olsun.

N Nazlim0634 N neyb Uuuu kızlar , ben pandemiden önce doğum yaptığım için bebek kıyafetlerine bakmadım yıllardır. Şimdi e bebekten ,ciğitten tulum bakayım dedim 180 den başlıyor. Oooo bu ne fiyat ya. En iyisi N neyb Sen Ekin'in kıyafetlerini bize atır erkek olursa alırız eşim diyordu herşey pahalı az cebimiz dinlensin. Ay tövbe estağfurullah. Sağlıkla gelsin alırız evelAllah.

Bizde bu konuyu bugün konuştuk Çok sevdiğim bir ablamın kızı hamile hem yeni evli hem ilk bebeğine hamile. Benden bebek kıyafetlerini istedi kendisi Antalya'da oturuyor gönderirim abla dedim.Bakmışlar kıyafetlerin fiyatlarına
Benim yakın arkadaşım bana bebeğinin kıyafetlerini vermişti.2 oğlunu da büyüttü herşeyi o kadar temizdi ki zaten Aras'ın doğduğunda çok sıcaktı zıbınlarla durdu giyememişti.Nasip bu oğluşumaymış kış bebeği benim sürpriz yumurtam Bir arkadaşım 2. Bebeğine hamileydi bende Aras'a hamileydim ikimizde aynıydık onun kızı olunca erkek kıyafetlerini bana vermişti çoğunun etiketleri bile duruyordu ona da birisi kız kıyafetleri vermişti
Sonra yan komşum bebek çantasıyla annesine göndermiş kıyafetleri birisine ver diye benim hamile olduğumu öğrenince annesinden al getir bazanın altını aç çarşaf ,yastık kılıfları, ayakkabılar bebek montu battaniye daha neler neler verdi kendisi aşırı temizdi.Bende kalabalıktan kurtuldum ohh beee dedi Allah razı olsun canım komşum.
Yani alınacağın canım arkadaşım bebek kısmetiyle geliyor.Asla giydirmem demem gocunmam.Ben kardeşlerime verecektim onlar giydirmezlermiş kendileri bilir
Bebek kıyafetleri eskimiyor ki hemen büyüyorlar mis kokulularım

Mis gibi olmuş. Sağlıkla büyüt yavrularını. Bende giydiririm ne olacak.

N Nazlim0634 karapisso ayy canlarım ben var bitmek kollar felç beyin gidik her saniye kucağımda benim diğer çocuklar böyle değildi emerdi uyurdu bu veletcan sürekli kucağımda sürekliiiiii delirmelik
Yazamıyorum kusuruma bakmayın aklımdasınız siz yazışın ben okuyorum güzel güzel
Güzel haberlerinizi takip ediyorum ikinizinde Bebişleri bekliyorum heyecanla
Seviyorum sizi

Benimde öyleydi. 3 numara. Bakalım 4 numara neler yapacak bize. Sağlıkla gelsin de. Benim 3 numara hassas hala geceleri uyumuyor.

Oyyyy gözüm korktu şimdi Aras'ta yaşadıklarım geldi aklıma boş boş ağlardıAllah yardımcın olsun yardımcımız olsun.Biraz büyüyene kadar sabır.
Bizde seni çok seviyoruz ❤

Herkese hayırlı akşamlar canlar. Bizim arkadaşımız aklıma geldi gece gece kahvecibaby doğum yaptın mı ben kaçırdım mı kafam karıştı. Kusuruma bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…