- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.101
Boş boş ağlamayan bebek varmıdır acaba?Oyyyy gözüm korktu şimdiAras'ta yaşadıklarım geldi aklıma boş boş ağlardı Allah yardımcın olsun yardımcımız olsun.Biraz büyüyene kadar sabır.
Bizde seni çok seviyoruz ❤
Canımsın arkadaşım inan ki şimdi bu soruları sana sormak için geldim sen benden önce yazmışsın. Kıyamam sanaN neyb N Nazlim0634 bugün tam 6+0 olduk. Midem bulanıyor, sabahları yemek yiyemiyorum en erken 1 gibi yiyorum. Bu sabah mecburen erken yedim. 2 Aralık için gün sayıyorum. Allahım sağlıkla afiyetle güzel iyi neşeli haberler nasip et yaz kaderimize.
Kız öyle deme varmış ağlamayan bebek.Benim üst komşum doğum yaptı yeni taşındığım için çok tanımıyorum hayırlı olsun sağlıkla büyüt filan dedim öyle konuştuk.Senin küçük oğlanın bir sıkıntısı mı var dedi yok dedim çok ağlıyor özellikle akşamları çok ağlıyor dedi. Hatta annem buradaydı bu bebek neden bu kadar ağlıyor bir sıkıntısı mi var bu çocuğu dövüyorlar mı diye söyledi annem dedi.Boş boş ağlamayan bebek varmıdır acaba?
Kucaktan inince ağlayan bebek var bide. Kucakçı diyoruz onlaraBenimki hala sık sık ağlıyor. Kendini İfade edemediğinde özellikle çok ağladığını fark ediyorum. Konuştuğu zaman abla abi dinlemediği an anında ağlıyor.
Bende sizi çok seviyorum canım. Dert ortağı yoldaş olduk yavrularımız sayesinde.Canımsın arkadaşım inan ki şimdi bu soruları sana sormak için geldim sen benden önce yazmışsın. Kıyamam sanainşallah bulantıların uzun sürmez. Bende de bulantidan çok tiksinme vardı bulantı da oluyordu ikisi bir arada ağladığımı biliyorum. Benim sağ bacağım çok fena kızlar aşağı baskı var gece uyutmadı beni gündüzleri de topallayarak yürüyorum. Az kaldı doğuma sabır bu günlerin de kıymetini bilmek lazım geri gelmeyecek tadını çıkarmak lazım
Sen 2 Aralık'a randevumu aldın? Ayyy hadi hayırlısı güzel haberler ver inşallah.
Yaaaaa sen çok istiyordun ya şimdi hamilesin bende de aşırı heyecan var
Sanki yıllardır birisinin bebeği olmaz da hamile kalır ya onun gibi bir hissiyat.
Kızlar sizi çok seviyorum
Yatsın kalksın Allahına şükretsin öuşe bebeler vermiş diye.Kız öyle deme varmış ağlamayan bebek.Benim üst komşum doğum yaptı yeni taşındığım için çok tanımıyorum hayırlı olsun sağlıkla büyüt filan dedim öyle konuştuk.Senin küçük oğlanın bir sıkıntısı mı var dedi yok dedim çok ağlıyor özellikle akşamları çok ağlıyor dedi. Hatta annem buradaydı bu bebek neden bu kadar ağlıyor bir sıkıntısı mi var bu çocuğu dövüyorlar mı diye söyledi annem dedi.
Ben şok oldum ayyy dövülür mü hiç kıyamam sesi mi bile yükseltmem dedim ağlıyor yapacak birsey yok dedim.Benimkinin hiç sesini duydun mu dedi yok dedim.Kadın ne dese 2 çocuk büyüttüm bu 3. Bebeğim benimkiler ne kucak ister nede ağlarlar emziririm yatarlar dedi çok şaşırdım. Gerçekten doğru söylüyor bebeğinin bir kere ağlama sesi gelmedi bir komşumuzla okula gidip gelirken söyledi. Çok akıllı bebeği emiyor uyuyor dedi .Benim şansım bir tane öyle uslu bebeğim olmadı belki bu bebeğim uslu olur .Ayyy söylerken bile inanasım gelmedi
Ne kusuru canım❤ evet doğum yaptım 40ımız çıktı teyzesi çok şükürHerkese hayırlı akşamlar canlar. Bizim arkadaşımız aklıma geldi gece gecekahvecibaby doğum yaptın mı ben kaçırdım mı kafam karıştı. Kusuruma bakma.
Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinN neyb N Nazlim0634 bugün tam 6+0 olduk. Midem bulanıyor, sabahları yemek yiyemiyorum en erken 1 gibi yiyorum. Bu sabah mecburen erken yedim. 2 Aralık için gün sayıyorum. Allahım sağlıkla afiyetle güzel iyi neşeli haberler nasip et yaz kaderimize
MaşaAllah, sağlıkla afiyetle huzurla büyüt yavrunu. Sanada N neyb Kuzumada gazsız bol sütlü günler geceler olsun.Ne kusuru canım❤ evet doğum yaptım 40ımız çıktı teyzesi çok şükür
Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbulantılarında tez vakitte geçer inşAllah
Elhamdülillah iyi diyelim iyi olalım inşallahN Nazlim0634 nasılsın canım.
Sona doğru yaklaştın canımsın. Sağlıkla afiyetle gelecek yavrun. Kızının yeni yaşını kutluyorum.Elhamdülillah iyi diyelim iyi olalım inşallahBugün biraz fazla yordum kendimi baya sancım oldu alt tarafa baskı olunca korktum biraz ıkınma hissi gibi oldu baskı olunca .Sonra dinlendim duş filan aldım çok şükür iyiyim.Bugün tam 36+1 haftalık olduk
Büyük oğlum hasta yaa boğazı şiş.Aras' ım da ağzını gösterip bağırıyor büyük ihtimalle onun da boğazı ağrıyor.
27 Kasım bugün kızımın doğum günü 8 yaşına giriyor
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik 2 Aralık'a mı aldın randevunu ?
Bende 1 Aralık'ta gidecegim insallah eşim izin almış Aras'a bakacak sürekli gidemiyorum kimse yok yanımda. Doğuma kayinvalidem gelecek inşallah kaç gün durur bilemiyorum artık kalamıyormuş
Size de geçmiş olsun canım.Kış ayları geldi başladı hastalıklar.Sona doğru yaklaştın canımsın. Sağlıkla afiyetle gelecek yavrun. Kızının yeni yaşını kutluyorum.
Oğlunada geçmiş olsun.
Bizimde küçük öksürüyor. Geceleri sıkııntılıyız.
Rabbim sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin.2.bebisler nazli cikti sanirim kizlar bizde 14 15 aydir deniyoruz ama tık yok
Amin canim sende saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah ♥♥Rabbim sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin.
AminAmin canim sende saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah ♥♥
Bacım Allah yardımcın olsun.Hamilelikte mide bulantısı gerçekten çok zor. Yerlerde süründüğümü hatırlıyorum ama bak geçti bitti meleğime kavuşmama az kaldı Allah 'ın izniyle.Anne olmak ahhhh ahhhhKızlar gelin Beni haklayın paklayın ne derseniz deyin. Sen istedin müstehakındır deyin. Midem bulanıyor son on gündür vardı ama üç dört gündür ölüyorum.
Oyyyy kıyamam ya çok zor çok inşallah uzun sürmez benim 5,5 ay sürdü dakika saydımKızlar gelin Beni haklayın paklayın ne derseniz deyin. Sen istedin müstehakındır deyin. Midem bulanıyor son on gündür vardı ama üç dört gündür ölüyorum.
Bugün daha iyiyim canım elhamdülillah . Çok teşekkür ederim . Benimkide geçer gider inşallah.Bacım Allah yardımcın olsun.Hamilelikte mide bulantısı gerçekten çok zor. Yerlerde süründüğümü hatırlıyorum ama bak geçti bitti meleğime kavuşmama az kaldı Allah 'ın izniyle.Anne olmak ahhhh ahhhh