- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.081
O kadar bekle, çabala, gün say olmasın çokkkkk iste beklemediğin anda gelsin Bende çok şaşırdım şimdi Maşallah sübhanallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı etsin.Eşimden önce ben şok oldum hiç beklemiyordum. Hatta bat tarihim gelmiş haberim yok , aaa dedim bat geldi 3 gün geçince test yaptım ama eminim olmadığına , anında pozitifi gördüm havalara uçtum. Eşim inanamadı , olamaz ne ara oldu falan yaptı. 14 kasımda öğrendim 15 Kasım doğum günüm. Çok güzel geçti o gün. İki üç gün sonra eşim hala regl olacağım sanıyor, anladım ki bekliyor olmamı. Kan tahlili sonucumu aldım dün. Dün gece konuştuk nasip kısmet bu işler. Bizim elimizden ne gelir. Velhasıl maşaAllah gayet mutlu. Rabbim daim etsin. Sağlıkla afiyetle tamamlayalım bu yolculuğu.
Canım bugün aklıma senin doğumların geldi Yanlış hatırlamıyorsam sezeryan sonrası normal doğumdu demi senin Allahın izniyle bundan sonra bir aksilik olmazsa normal doğum mu yapacaksın?
4 çocuk bende4 çocuk sende olacak inşallah Allah kolaylıklar versin biz annelere.Buraya geldiğim de 2 çocuk annesiydim ne ara 4 çocuklu bir anne oldum bazen şoklardayım Ama gerçekten mutluyum tabiki bazı konular da endişelerim var.
Dediğin gibi nasip kısmet