Kız yemin ediyorum ki aynı durumdayız yaaa okuyunca şok oldum. Benim eşimin ailesi değil kendi ailem tam tersi benim de canım çok sıkkın.Erkek kardeşimle görüşmeme kararı aldım. Babamla bir takım sorunlar yaşadık bana sadece lafları sözleri geldi babam biliyorsunuz akciğer kanseri iyice huy değiştirdi asla kırmam babamı ama kırıldım karma karışık durumlar. Zaten babam tek yaşıyor. Kendimi bildim bileli bizim aile durumları hep böyle olan zavallı eşime olur.Canomm benim eşimde tam tersidir kime ayıp olacaksa olsun kim ne derse desin kimseyi tınlamaz kırar gereken cevabı verir.Kim olursa olsun asla altında kalma ezdirme kendini cevabını ver der.Ben derim kıramam büyüktür küçüktür yazıktır diye .Eşim diktir yerine göre bana da dik bir insandır.Ben de huyunu bildiğim için nerde nasıl davranacağımı bilirim yani su akıyor yolunu buluyor. Ama bazen bende yorulduğumu hissediyorum
Ayyy sorma ne olur aynı dertten muzdaribiz
Çocuklar lâf dinlemiyorlar hemde hiç çıldırmak üzereyim .Okuldan öğretmen 2 güne bir beni arıyor büyük oğlum yazı yazmak istemiyormuş 4. Sinif oldu yazması lazım diyip duruyor. Defteri düzensiz diyor. Ödevleri baştan savma yapıyor.Onunla sürekli ilgilensem diğer çocuklar da bana bakıyor. Henüz biri doğmamış
Allahım yardım et evde de çok dağınık .Bazen diyorum ki hamilleikten mi acaba bu kadar sinir strese girdim.Allah beni affetsin aşırı sinir stres var.Herşey çok üst üste geldi.
Yigenim var demiştim hatirliyorsan perşembe günü gidiyor ona da aşırı stres yaptım üzgünüm neredeyse 5 aydır yanımdaydı bana büyük desteği oldu.4 çocuklu ben Allahım yardım et. Canımı sıkan daha çok şeyler var ...
Ben anlamıyorum senin kyv senden ne istiyor daha doğrusu benim anladigim kadarıyla çekememezlik var etrafında Rabbim yardimcin olsun .Benim arkadaşım doğum yaptı herkese dediki doktor söyledi bizi uyardı kanında enfeksiyon çıktı bebek enfeksiyon kapar görüş yasak kimseyi kabul edemiyoruz diye kimseyi kabul etmedi 40 çıkana kadar.
Senin doğumuna 1 hafta mı var
tam kaç haftaliksin.
Canom doğum günün tam belli olunca yazarmisin .Birde benim aklım sende olur doğumdan sonra doğurdum diye mutlaka haber ver olur mu ?Dualarım seninle .
Üzülme diyeceğim de sana diyemiyorum ben sende de beterim inşallah herşey yoluna girer.
Bende öpüyorum seni
Sağ salim kucağına alırsın paşayı inşllah.