Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahatlığı ayrı güzel tek çocugun ama her evladın da sevgisi ayrı bir güzel ayrı bir tatlı oluyor insan biraz da bunu tadınca istiyor yeniden yeniden. Kesinlikle sevgiye olan açlığımız yaşadığımız eksiklikler de sebep oluyor haklısın. Ben mesela bazen düşünürken yüreğim hop hop ediyor yok yok yeniden bir bebek bana göre değil diyorum. Ama sonra bakıyorum bunlar ne kdr cabuk buyuduler , o da büyür mis kokulu diyorum, canım çekiyor N neyb

Dimi git gel kafalar oluyor
Canım çekiyor iyiydi çok tatlısın
Allah gönlüne göre versin

Ama gerçekten deliyiz sorma gitsin
Söylediklerinin hepsine katılıyorum arkadaşım
Bugün benim adam evdeydi baktım ki ne sese gelebiliyor nede gürültüye eyvah eyvah dedim.Tamam gerçekten çok yoruluyor ama ben ne yapayım 24 saat bu çocukların yanındayım yaa üzüldüm gerçekten çok üzüldüm Kendime de çok kızdım.....Amannn neyse böyle bir şekilde hayat devam edecek öyle yada böyle.
Sana ne diyeceğim can arkadaşım siz bebeğe isim buldunuz mu?Karar verdiniz mi ?
Biz daha doğrusu ben bir türlü isim bulamadım. İçime sinen bir isim bulamadım.Baktım etraftan isim fikri filan yağıyor hemen karar vermek istiyorum kimse demesin sonra ben koydum ismini Eşim de bana bıraktı isim konusunu ben bulamayınca topu onun üzerime attım geri Ondan da ses seda çıkmıyor acele etme diyor .
30 haftanın içerisindeyim bu arada belim ikiye ayrılıyor resmen .
Birde canomm beni doğum korkusu sardı hemde çok fena aşırı korkuyorum
Içimde ne endişeler var bir bilsen içimde ne fırtınalar kopuyor neyse yine çenem açıldı bugün çok dertliyim moreller sıfır en iyisi gideyim de yatayım.

Ben benim herifi ikna edebilmek için dedim erkek olursa 3. nün adını sen koy ne istersen benden sana açık çek dedim Ama kız olursa ben koyarım. Hoş çok da umudum yok da kız olacağına dair. Sadece ikna olsun diye istediğin adı koy dedım. İlk ikisinde Metin Oktay koymak istemişti. Şiddetle reddetmiştim. Sanırım adı da o olur erkek olursa

N Nazlim0634 canım benim. Allah yar ve yardımcın olsun. Şöyle arkanda bırakıp su gibi güzel rahat bir doğum ile kucakla yavrunu. Bizim okursa Osman diyoruz ama nasip kısmet.
Bu arada N neyb in hesabı kilit. Giremiyor bir türlü şifresini unutmuş. Saba haber vermemi istedi meraklanma diye.

Ay benim küçük oğlumun adı Osman , adı gibi mert delikanlı ve doğrucu... Allah adlarıyla hayırla yaşamayı nasip etsin cümle evlatlarımıza aminnnn

Allah razı olsun duaların için can arkadaşım benim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah hayırlısıyla sende güzel haberler alırsın Bizlere de bu güzel haberi verirsin.Hep birlikte bayram etmiş oluruz.
Demek canom şifresini unutmuş birde bana haber göndermiş vallahi çok duygulandım.
Hamileliktendir unutkanlık bende öyleyim bazen herşeyi unutacağım diye korkuyorum.Insllah biran önce hatırlar da gelir canım arkadaşım.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Kız olsaydı asla ismine kimseleri karıştırmazdım kendim koyardım. Erkek olunca isim zor.Babası koysun düşünmekten beynim uyuştu

Kızlar döndüm şükür
Şifreyi unutmak değilde mail adresim iptal olunca burada mail üzerinden onay istendi olmadı falan falan

Bende yine haberler kötü
Kızlar şükredecek çok şey var
Sağ gözüme leke geldi bulanık görüyorum doktora gittim göz arkasında ödem varmış şu an müdahale edilemiyor
Çok canım sıkkın ne tel ne tv ne uzağa bakma ne yakına bakma herşey eziyet gibi
Fena halde nazarlar gözler üstüne üstümde biri bitiyor biri başlıyor etrafımdaki akılsız insanların düşündüğü kadar mükemmel bir hayatım olsa gam yemiycem en zoruda bu
N Nazlim0634 cano hiç sıkma kendini geçecek her şey belli bir düzene girer elbet Allah başka sıkıntı vermesin bak bana bildiğin tek gözleyim şu an inşallah geçicidir çok moralim bozuk çok İsim konusu bizdede muallak hadi bakalım seninde az kaldı sağ sağlim kucağına al inşallah minnoşumuzu
karapisso cano bir Osman bekliyoruz senden inşallah rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin

Canımsın yaa nasil üzüldüm anlatamam.Doğumun da yakın. Kaç haftaliksin ?Okurken daha sen söylemeden ben söyleyecektim nazarlara gelmişsin sen. Rabbim yardımcın olsun. İnşallah biran önce şifa bulursun. Millet dışarıdan bakınca herşey mükemmel görüyor ama öyle değil işte. Aslında bizler asla belli etmiyoruz durumumuzu sıkıntılarımızı etrafımizdaki insanlara.Öyle olunca millet hayrete düşüyor akli sende kalıyor.

Canım benim nasılsın doğum yaptın mı? İnşallah herşey yolundadır.

Bugün aklıma geldi inanki burası iyiyim hatta iyiyiz elhamdülillah 15 ekimde doğum yaptım canım tam 41+0dık çok şükür iyiyiz normal doğumla dünyaya geldi paşamda.. sen nasılsın?

Bugün aklıma geldi inanki burası iyiyim hatta iyiyiz elhamdülillah 15 ekimde doğum yaptım canım tam 41+0dık çok şükür iyiyiz normal doğumla dünyaya geldi paşamda.. sen nasılsın?
Nasıl sevindim anlatamam.Güle gule büyüt inşallah canım. Gerçekten burası benim için sizler ne kadar önemlisiniz.Doğum yaptım yazısını okurken diğer hamileliğini buraya yazdığın gözlerimin önüne geldi.Sonra senden baya haber alamamıştık aklım hep sendeydiDuygusala bağladım hamilelikten
Bebişin nasıl sen nasılsın? Tam bir hafta olmuş kız neden yazmadın bizlere?
Doğumun kolay oldu mu ?Darısı bizim başımıza.
Beni bir doğum korkusu aldı ki sorma gitsin.Bebeğimi kucağıma aldığım aklıma gelince rahatlıyorum

Canommm aklım sende nasıl oldun .Tabi şimdi mesaj yazmak sorun olur senin için.İnşallah iyisindir .Rabbim şifa versin tüm hastalar içinde senin gözüne de şifa versin AMİNN AMİNN.

Nerden nereye değil mi Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin..

Canım erken sinyaller vermişti 34.haftada doğuracağımı sanmıştım ama 41.haftayı doldurduğum gün sancım geldi.. ben ilk doğumumda sancının doğurmanın nasıl birşey olduğunu anlamamıştım. Onda suyum geldi gittim epidural normal oldu bitti gitti.. bunda da cumartesi günü gün boyu alt tarafa vuran ağrım vardı meğer sancıymış. Sonra dakikalara baktım düşüyor ağrı girme zamanı. 5dk da bir gelmeye başlayınca gidelim dedim akşam 8.30 gibi çıktık evden nst ye bağladılar sancı görünmüyor ama ben kendümden geçiyorum ağrı girince. Ebe geldi baktı doğum başlamış sancın var dedi yüzüme baktığında da.. bana 3 cm açıklık olduğunu söylediler meğerse 8cm e ulaşmış korkmamam için söylememişler hemen lavman ve rahiö yumuşatıcı iğne yapıldı lavaboya girdim o sırada sancı başladı suyum patladı apar topar çatala aldılar derken son hadde doktorum yetişti o geldikten 2 dk sonra da oğlum kollarımdaydı çok şükür.. bütün ağrım sızım gitti bilmeden çekmişim tüm sancıyı darısı başına olsun. Kolay değil candan can kopuyor. Allah yardımcın olsun canım senin ve tüm hamilelerin.. Eşim 3.demeye başladı dedim hele dur bunun acısını unutayım

Çok giremiyorum bu ara canım bide ondan haber veremedim.. sen öyle deyince şimdi nerden nereye dedim. Rabbim ol derse oluyor Elhamdülillah

N neyb canım geçmiş olsun sana da yaa çok üzüldüm..

3 doğum yaptım hepsi birbirinden farklıydı. 16 ay önce doğum yaptım çok hızlı gelişti ama aşırı sancılıydı doğumlarım uzun sürmüyor Allahıma binlerce şükürler olsun. Ama o sancı Buraya doğum yaptim oğluşum kollarımda yazmak nasip olur inşallah.
Gerçekten doğumun çok çabuk olmuş maşallah. Bana 3 cm deseler korkudan bayılıp düşerdim herhalde 3cm nerde 8 cm nerde Rabbim kimseleri o yolda eylemesin.Güle güle büyüt bebeğimizi Aras gibi senin bebişin de buranın bebeği daha ne bebişler görecek bu platform.

kahvecibaby gözün Aydın canım maşallah sen kurtuldun kavuştun sıra bizde hikayen ne güzel sağ sağlim kucağına almışsın öp kokla yerimize geçmiş olsun dileğin için teşekkür ederim
N Nazlim0634 canımmmmm sağol varol inşallah atlatırım çok canım sıkkın İnan etrafımdaki tüm insanlardan nefret ediyorum o derece bu halde hala Kvde benle uğraşıyor düşün elti görümce iyi darladılar eşimi bana karşı anlayışlı olması konusunda ikna etmeye çalışmakta çok yordu açıkcası ya şu hamile ve lohusa kadınları bir rahat bırakın yaaaa valla böyle dikkati kendine çekmeye çalışan kayınvalideler mi dersin hasetlik eden eltiler mi dersin bilmiş görümceler mi çok meraklı akrabalar mı gezmek görmek için anlayışsızlık peşinde olanlar mı dersin herkesin planı hazır maşallah benim dışımda
Ben ilk doğum yaptığım saatlerde hastanede falan kimseyi istemiyorum sürekli ne zaman ne zaman ben gelicem yok haber ver yok bilmem ne bi sakin olun ya millet gezmek için yer arıyor eşimde nolcak ayıp olur falan diyince bana geliyorlar ya onlar mı önemli benle bebek mi kaç yaşımıza geldik kaçıncı çocuk hala öğrenemedi öncelik kimindir ne yapılmalıdır falan
O da beni hamileliğim boyunca üzdü baya anlayışsız davranışlarıyla onada takığım biraz çocukların laf anlamama dinlememe halleri dersler okullar falan baya gerilince gözümden çıktı acısı
Ay ne çok anlattım kusura bakmayın dolmuşum valla
Canooo Allah seninde yardımcın olsun 4 çocuk hiç kolay olmayacak ama Allah işlerini kolaylaştırsın
Benim son haftam sezeryan olucam bakalım dua edin kolay atlatayım şu süreci
Sende baya oldun ha gayret azcık daha sabır canım çok öpüyorummmm

Kız yemin ediyorum ki aynı durumdayız yaaa okuyunca şok oldum. Benim eşimin ailesi değil kendi ailem tam tersi benim de canım çok sıkkın.Erkek kardeşimle görüşmeme kararı aldım. Babamla bir takım sorunlar yaşadık bana sadece lafları sözleri geldi babam biliyorsunuz akciğer kanseri iyice huy değiştirdi asla kırmam babamı ama kırıldım karma karışık durumlar. Zaten babam tek yaşıyor. Kendimi bildim bileli bizim aile durumları hep böyle olan zavallı eşime olur.Canomm benim eşimde tam tersidir kime ayıp olacaksa olsun kim ne derse desin kimseyi tınlamaz kırar gereken cevabı verir.Kim olursa olsun asla altında kalma ezdirme kendini cevabını ver der.Ben derim kıramam büyüktür küçüktür yazıktır diye .Eşim diktir yerine göre bana da dik bir insandır.Ben de huyunu bildiğim için nerde nasıl davranacağımı bilirim yani su akıyor yolunu buluyor. Ama bazen bende yorulduğumu hissediyorum
Ayyy sorma ne olur aynı dertten muzdaribiz Çocuklar lâf dinlemiyorlar hemde hiç çıldırmak üzereyim .Okuldan öğretmen 2 güne bir beni arıyor büyük oğlum yazı yazmak istemiyormuş 4. Sinif oldu yazması lazım diyip duruyor. Defteri düzensiz diyor. Ödevleri baştan savma yapıyor.Onunla sürekli ilgilensem diğer çocuklar da bana bakıyor. Henüz biri doğmamış Allahım yardım et evde de çok dağınık .Bazen diyorum ki hamilleikten mi acaba bu kadar sinir strese girdim.Allah beni affetsin aşırı sinir stres var.Herşey çok üst üste geldi.
Yigenim var demiştim hatirliyorsan perşembe günü gidiyor ona da aşırı stres yaptım üzgünüm neredeyse 5 aydır yanımdaydı bana büyük desteği oldu.4 çocuklu ben Allahım yardım et. Canımı sıkan daha çok şeyler var ...
Ben anlamıyorum senin kyv senden ne istiyor daha doğrusu benim anladigim kadarıyla çekememezlik var etrafında Rabbim yardimcin olsun .Benim arkadaşım doğum yaptı herkese dediki doktor söyledi bizi uyardı kanında enfeksiyon çıktı bebek enfeksiyon kapar görüş yasak kimseyi kabul edemiyoruz diye kimseyi kabul etmedi 40 çıkana kadar.
Senin doğumuna 1 hafta mı var tam kaç haftaliksin.
Canom doğum günün tam belli olunca yazarmisin .Birde benim aklım sende olur doğumdan sonra doğurdum diye mutlaka haber ver olur mu ?Dualarım seninle .
Üzülme diyeceğim de sana diyemiyorum ben sende de beterim inşallah herşey yoluna girer.
Bende öpüyorum seni Sağ salim kucağına alırsın paşayı inşllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…