-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.361
Ayyy bak bu konulardada aynıymışız ben eltimdende görümcemdende baya küçüğüm eşimle aramızda 7 yaş var ve eşim evin küçüğüEvliliğin ilk yılları çok çok heyecanlı çok güzel ama dediğin gibi oturana kadar zorlu geçer . Allah'tan benim elti görümce kaynana derdi çekmedim . Eltim bana anne gibi yaklaştı herzaman yanımda oldu çok severim kendisini (ayrıldı hala görüşüyoruz)Görümcem ne gelir, ne gider,ne karışır 10 senelik evliyim toplasan 10 defa gelmemiştir gerçekten görümcem çok iyi insandır onuda çok severim.Kaynana kaynana işte
Kız kardeşimin bir kaynanası var düşman başınaBenim Kaynanam melek
Ama kardeşim dişlidir o benim gibi değil ezdirmez kendini . İştee Rabbim dağına göre kış veriyor
Canooo biz her konuda aynıyız benziyoruz birbirimizeAyyy bak bu konulardada aynıymışız ben eltimdende görümcemdende baya küçüğüm eşimle aramızda 7 yaş var ve eşim evin küçüğü
eltimde görümcemde anne gibi yaklaştılar ikisinidr çok severim
ama amalarım var tabi eltim her şeyiyle aynı benim gibidir tek konu hariç huyunu suyunu çok severim kafa dengidir ama çok kıskançtır her şeyi herkesi özellikle beni çok kıskanır ve yüzüme yüzümede söyler anlatmıştım daha önce
o da eşinden ayrıldı ama bende görüşüyorum yenisiyle hiç tanışmadık aman kalsın
Görümcede aynıymış kız
benim görümcede kendi derdindedir hep eşi çocukları hep bir telaş halindedir hep bir sorunları vardır değmeyin bana değmeyim sana modundadır gelmez gitmez aramaz sormaZ bi açıdan iyi bi açıdan kötü
Kardeşine Allah yardım etsin ama hakkından gelir diye düşündüm
Ah yavrum benim bebeğimde aynı. Dün gece sabahı sabah ettik. Öksürük kusma ateş... Bende bilmiyorum ne yapacağız, kantoron yağı sürdüm. Ayağının altına sarımsaklı yağ sürdüm. Bol ılık su. Bir görsen nasıl solduCanooo biz her konuda aynıyız benziyoruz birbirimizeKeşke sizleri çok yakından tanisaydım.
1 haftadır bebeğim ile uğraşıyorum gündüzleri hafif öksürük gece oldu mu başlıyor nefes alamıyor ne yapmam lazım herşeyi denedim fayda etmedi ...
Senin bana önereceğin bir şey var mı canım? Eşim ile ben çok üzülüyoruz herşeyi denedik gece olmasını istemiyoruzÖksürükten nefes alamıyor
Yaaa çok üzüldüm demek senin bebeğin de hasta çok geçmiş olsun canımAh yavrum benim bebeğimde aynı. Dün gece sabahı sabah ettik. Öksürük kusma ateş... Bende bilmiyorum ne yapacağız, kantoron yağı sürdüm. Ayağının altına sarımsaklı yağ sürdüm. Bol ılık su. Bir görsen nasıl soldu
Rabbim şifa versin bütün hastalara.
5 gün sürülüyor sadece.sür inşallah şifa olsun.Yaaa çok üzüldüm demek senin bebeğin de hasta çok geçmiş olsun canımBenim bebeğimde sadece öksürük var boğulur gibi öksürüyor.Bende su kaynatıp buhar yaptım,zeytin yağı ısıtıp sürdüm,bol ılık su veriyorum.Bol bol emziriyorum.Ayağının altına sarımsaklı yağ sürmedim acaba iyi gelir mi? Geçenlerde arkadaşım sür iyi gelir demişti unuttum sen yazınca hatırladım
Bugün daha iyiyiz bin şükür.Gece öksürüğü olmaz inşallah
Ya demek obur paşaya yetmiyor süt. Maşallah subhanAllah, etsin yesin büyüsün inşallah.Bugün daha iyiyiz bin şükür.Gece öksürüğü olmaz inşallah
İyiyim çok şükür.Çocuklardan fırsat buldukça mutfağı temizlemeye çalışıyorum.Oğluşum bugün tam 5 aylık oldu teyzesi.Sütüm yeterli değil mama da veriyorum ek gıdaya geçsem diyorum yavaş yavaş.İlk olarak ne verebilirim?
Sen nasılsın iyimisin neler yapıyorsun?
Ben geçen sene bebek planları yaparken kahh vazgeçiyordum kahh çabaliyordum ne yaptığımı bende bilmiyordumDğn akşamdan yaağa girdi, bende hasta bebek iki evlatla atlattım geceyi. Elhamdülillah uyudu bebeğim geceye doğru ama akşam yeni doğan bebek gibiydi. Unutmuşum bebek bakmayı ya. Nasıl zor
Vazmı geçsem 4.den bilemedim.
Test aldım adetşme son 7 gün. Bugün yaptım negatif
Ahh ben ben akıllı değilim ya orası kesin.
Canım benim Rabbim şifa versin inşallahDğn akşamdan yaağa girdi, bende hasta bebek iki evlatla atlattım geceyi. Elhamdülillah uyudu bebeğim geceye doğru ama akşam yeni doğan bebek gibiydi. Unutmuşum bebek bakmayı ya. Nasıl zor
Vazmı geçsem 4.den bilemedim.
Test aldım adetşme son 7 gün. Bugün yaptım negatif
Ahh ben ben akıllı değilim ya orası kesin.
Al yap hemenBen geçen sene bebek planları yaparken kahh vazgeçiyordum kahh çabaliyordum ne yaptığımı bende bilmiyordumama içimdeki bebek isteğini bir türlü atamiyordum.Grcekten çok zor kolay değil ama değer iyiki olmuş iyiki vazgeçmemişim.Annelik duygusu bambaşka birşey. Ama bana 3 tane yeter Ben daha regl olmadım son 2 ,3 gündür midem yanıyor,bacaklarım çekiliyor, başım dönüyor bir kaç kezde midem bulandı ufak ufak.Eşim korunuyor (ama güvenmiyorum) Eşime söyledim test yap dedi korkuyorum test filan.Kızımda öylesine test yapmıştım sadece bacak ağrısı olmuştu bir baktım çift çizgiler havada uçuşuyor . Çok ağlamıştım. Araları 18 ay olduğundan çok zorlandım hiç kimsenin yardımı olmadan herşeye yetişmeye çalıştım tek başımaydım hep.Bir gün kvd bıraktım rezil etti beni.O yüzden korkuyorum.
Eczanenin önüne kadar gittim ama cesaret edip alamadım . Korkuyorum test yapmaya. Çünkü kızımda yaşadım ya zor oldu.Hiçbir zaman büyük konuşmak istemem elimden geldiğince dikkat etmeye çalışırım.Öncelikle Rabbim ne derse o olur hakkımızda hayırlısını versin.Ama gerçekten kaldıramam hem vücut olarak hem de psikolojik olarak.Rabbim de biliyor sağlık problemlerim başladı oğlum sürekli kucak istiyor sağ kolum çok ağrıyor özellikle gece olunca .Al yap hemen
Bende baya var toplu aldım. Komşu olaydık verirdim bir tane.
Aman kimseden hayır yok. Ama mecbur kalınca kulak tıka bırak. Fazla gurur bizi yoruyor. Ondan eminim.
Yaaa öyle deme şimdi iyice korktum sabaha kadar uyuyamamN Nazlim0634karapisso kızlqr çok geçmiş olsun siz öyle nefes alamıyor falan diyince ben nefes alamadım resmen kıyamam ben o minnaklara
N Nazlim0634 canım alerjik bir durumu olabilir mi acaba ya ay bilemedimki Bayadır sürüyor dimi öyle bir iki günde geçmedi tatlı oğluşumuza nolmuş yaaa
Kız canooo bişey olmasın kocan seni katakulliye getirmesinbaya baya belirti veriyorsun bu adamlara güven yok belli olmaz
karapisso cano sendeki kararlılığa hayranım ya ben seni yerimmmm kendiyle uğraştığı yetmiyormuş gibi banada vazgeçme falan diyor canım benimmm canımmm
Senin içinde var o niyet ben hissediyorum.N Nazlim0634karapisso kızlqr çok geçmiş olsun siz öyle nefes alamıyor falan diyince ben nefes alamadım resmen kıyamam ben o minnaklara
N Nazlim0634 canım alerjik bir durumu olabilir mi acaba ya ay bilemedimki Bayadır sürüyor dimi öyle bir iki günde geçmedi tatlı oğluşumuza nolmuş yaaa
Kız canooo bişey olmasın kocan seni katakulliye getirmesinbaya baya belirti veriyorsun bu adamlara güven yok belli olmaz
karapisso cano sendeki kararlılığa hayranım ya ben seni yerimmmm kendiyle uğraştığı yetmiyormuş gibi banada vazgeçme falan diyor canım benimmm canımmm
Allah yardımcın olsun. Bilmiyorum rest uapana kadar aklım sende kalacak haberin olsun.Yaaa öyle deme şimdi iyice korktum sabaha kadar uyuyamam
Katakulliye gelirsin diyorsun yani
Amannn Rabb'im olmayanlara isteyen hak eden annelere versin inşallah
Midem cayır cayır yanıyor o korkutuyor beni inşallah regl olurum biran önce
Adamdan köşe bucak kaçar oldum zaten iyice uyuz oldu bana
Kızlar psikolojim hiç iyi değil . Bütün gün midem cayır cayır yandı.Çok korkuyorum çünkü hamileliğin ilk aylarında midem böyle yanıyor o yüzden koşarak gittim test aldım sabah yapacağım ama çok korkuyorum çokkkkkkkSenin içinde var o niyet ben hissediyorum.
Ben vazgeçtim galiba emin değilim
Allah yardımcın olsun. Bilmiyorum rest uapana kadar aklım sende kalacak haberin olsun.
Değildir inşallah, miden baharatlı yediğn için yanıyor olabilirmi?Kızlar psikolojim hiç iyi değil . Bütün gün midem cayır cayır yandı.Çok korkuyorum çünkü hamileliğin ilk aylarında midem böyle yanıyor o yüzden koşarak gittim test aldım sabah yapacağım ama çok korkuyorum çokkkkkkkBirde bacaklarım ağrıyor nasıl anlatsam yaa sanki biri tutmuş aşağıya doğru çekiyor gibi...Ne diyeceğimi bilmiyorum şuan ...Regl olacağımdır inşallah onların belirtisidir..
Bu korkuyla bir daha eşime yaklaşmam herhalde
Eşim kendinden çok emin.Senin psikolojikdir diyorDedimki bir insanın psikolojik olarak bu kadar midesi yanmaz herhalde
Dua edin canlarım sabah hayırlı haberlerle geleyimAminnn
Bat 25 Kasım. Test yaptım bugün negatif gene gene geneN Nazlim0634 anlıyorum seni valla bende olsam korkardım canom ama hakkında hayırlısı belli olmaz
karapisso kız ben bile ne istiyorum bu hayattan bilmiyorum ama sen bilirsin bacım süpersin
İkinizde yazın bakim batları