- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.401
Yaptım fossssYaptın mı testi
Bende var gibi hissediyorumYaptım fossss
Yaptım yavrum negatif. Hayrılısı diye diye yapıyorum hep üzülüyorum sonra.Bende var gibi hissediyorum
Mutlaka yaz güzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlısı olsunYaptım yavrum negatif. Hayrılısı diye diye yapıyorum hep üzülüyorum sonra.
Selam canım.Haberleri hiç izleyemiyorum psikolojim bozuluyor.Bazen denk gelirim oturup ağlarım özellikle çocuklarla ilgili olursaSelam canlar
Memlekette olup bitenler dünyada olup bitenler yüzünden her şeyden soğudum ya bu ülkede çocuk olmak çocuk sahibi olmak kadın olmak hepsi ayrı bir stres inşallah ileride heveslerimizi tekrar hissedebileceğimiz umut dolu güzel günler vardır
Eşimin bir lafı var söylemeyim şimdiÖyle valla canım memleketin vek konularıda cabası bende çifte vatandaşlık var çekip gitme psikolojine giriyoruz bazen Allah sonumuzu hayretsin inşallah
Valla kardeşim 2 sene önce İngiltere’ye gitti çok rahat yaşadığımı hissediyorum diyor tek sıkıntısı bizlerden ayrı olması ve bekar olması bir ailesi olsa daha iyi olur başını bağlamamız lazımEşimin bir lafı var söylemeyim şimdi
Pandemi geldiğin de ingiltere de temizlik malzemeleri yarı yarıya düşmüştü burda fırlamıştı (Kolanya)Vallahi benim eşimin öyle bir imkanı olsa 5dakika bile düşünmez.Diğer vatandaşlık neresi?
YouTube'den bir arkadaşı takip ediyorum (bana iyi geldiği için)3 çocuklu İngiltere de yaşıyor.Gercekten uzaktan yakından alakası yok bizim milletle,ülkeyle.1 yaş kreşi var.3 yaş kreşi var.4 yaş kreşi var varda var yanî.Çocuklara ne kadar önem veriyorlar bunu anladım.Aprtmanlarda oturuyoruz dur oğlum dur kızım sürekli uyarmak zorunda kalıyorum en nefret ettiğim şeydir sürekli uyarmak ve uyarılmak.Evim küçük hareket alanları kısıtlı birde sürekli uyardığımızda bunalım yaşıyorlar ne yapsın çocuk bu çocuktan ne beklersin artık düşün.Yurt dışında çocuklar için sürekli etkinlik sürekli bir aktivite var devletin düzenlediği.Vallahi ben bir kreşe veriyim desem tüm maaş kreşe gider herhalde .Neyse daha çok konuşulur bu konu üzerinde...Valla kardeşim 2 sene önce İngiltere’ye gitti çok rahat yaşadığımı hissediyorum diyor tek sıkıntısı bizlerden ayrı olması ve bekar olması bir ailesi olsa daha iyi olur başını bağlamamız lazım
Bizim vatandaşlık Bulgaristan dolasıyla Avrupa vatandaşıyız
Eşim pek istekli değil gitmek konusunda o yüzlen bir şey yapamıyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım ne diyim bilmiyorumki
Vayyy kendimi fakir hissettim be. Çekip gidecek yerimiz yok hol olsa gidilebilecek çift değiliz. Ispartakulede evimiz var taşınamadık daha değil ülke değişmek.Valla kardeşim 2 sene önce İngiltere’ye gitti çok rahat yaşadığımı hissediyorum diyor tek sıkıntısı bizlerden ayrı olması ve bekar olması bir ailesi olsa daha iyi olur başını bağlamamız lazım
Bizim vatandaşlık Bulgaristan dolasıyla Avrupa vatandaşıyız
Eşim pek istekli değil gitmek konusunda o yüzlen bir şey yapamıyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım ne diyim bilmiyorumki
Ablam Belçikada, daha bir yıl olmadı 900m2 villa aldı. Ablam ev hanımı eşi asgari ücret alıyor oraya göre. Alım gücümüz azdı, bu gidişle dahada azalacak. Allah asgari ücret alana yardım etsin. İnan evimize 10 hali hatırı sayılır para giriyor 3.700 direk ev borcu ve kira. Gerisi nasıl halloluyor erteleyerek kendime özellikle aldığım bişeyler yok. Ablamlar okula kreşe hastaneye para ödemiyor. Ben şimdi doğum uapsam 10 bin... ehhhh elhamdülillah Rabbim .YouTube'den bir arkadaşı takip ediyorum (bana iyi geldiği için)3 çocuklu İngiltere de yaşıyor.Gercekten uzaktan yakından alakası yok bizim milletle,ülkeyle.1 yaş kreşi var.3 yaş kreşi var.4 yaş kreşi var varda var yanî.Çocuklara ne kadar önem veriyorlar bunu anladım.Aprtmanlarda oturuyoruz dur oğlum dur kızım sürekli uyarmak zorunda kalıyorum en nefret ettiğim şeydir sürekli uyarmak ve uyarılmak.Evim küçük hareket alanları kısıtlı birde sürekli uyardığımızda bunalım yaşıyorlar ne yapsın çocuk bu çocuktan ne beklersin artık düşün.Yurt dışında çocuklar için sürekli etkinlik sürekli bir aktivite var devletin düzenlediği.Vallahi ben bir kreşe veriyim desem tüm maaş kreşe gider herhalde .Neyse daha çok konuşulur bu konu üzerinde...
Taşınmaya mı üşeniyor kızVayyy kendimi fakir hissettim be. Çekip gidecek yerimiz yok hol olsa gidilebilecek çift değiliz. Ispartakulede evimiz var taşınamadık daha değil ülke değişmek.
Ablam Belçikada, daha bir yıl olmadı 900m2 villa aldı. Ablam ev hanımı eşi asgari ücret alıyor oraya göre. Alım gücümüz azdı, bu gidişle dahada azalacak. Allah asgari ücret alana yardım etsin. İnan evimize 10 hali hatırı sayılır para giriyor 3.700 direk ev borcu ve kira. Gerisi nasıl halloluyor erteleyerek kendime özellikle aldığım bişeyler yok. Ablamlar okula kreşe hastaneye para ödemiyor. Ben şimdi doğum uapsam 10 bin... ehhhh elhamdülillah Rabbim .
Kimi izliyorsun bende birini izliyordum bir ara 3 çocuklu İngiltere’de yaşayan bir hatun adını hatırlayamadım ama bayadır izlemedim ama gerçekten standartları yaşamları özenilesiYouTube'den bir arkadaşı takip ediyorum (bana iyi geldiği için)3 çocuklu İngiltere de yaşıyor.Gercekten uzaktan yakından alakası yok bizim milletle,ülkeyle.1 yaş kreşi var.3 yaş kreşi var.4 yaş kreşi var varda var yanî.Çocuklara ne kadar önem veriyorlar bunu anladım.Aprtmanlarda oturuyoruz dur oğlum dur kızım sürekli uyarmak zorunda kalıyorum en nefret ettiğim şeydir sürekli uyarmak ve uyarılmak.Evim küçük hareket alanları kısıtlı birde sürekli uyardığımızda bunalım yaşıyorlar ne yapsın çocuk bu çocuktan ne beklersin artık düşün.Yurt dışında çocuklar için sürekli etkinlik sürekli bir aktivite var devletin düzenlediği.Vallahi ben bir kreşe veriyim desem tüm maaş kreşe gider herhalde .Neyse daha çok konuşulur bu konu üzerinde...
Aslına bakarsan oda maddiyata dayanıyor. Taşınma kolay, aidatı şimdi 500 TL. Ödemesi 2 200 ne yakıt su elektrik hepsi site içinde ve normalin 2 katıldı evel sene. Şimdi ne kadar bakmadım. Gitsek masrafımız iki kat olacaktı. Araba ayrı masraf...Taşınmaya mı üşeniyor kız
Valla ablanlar adına sevindim ne güzel
4 odalı geniş bir apartman dairesi hayal daha değil müstakil. Nedense biz hep geriden geliyoruz. Bizde milyonluk olacaksınki insan gibi bir yaşam süresin.Kimi izliyorsun bende birini izliyordum bir ara 3 çocuklu İngiltere’de yaşayan bir hatun adını hatırlayamadım ama bayadır izlemedim ama gerçekten standartları yaşamları özenilesi
Artık şu şartlarda müstakil yaşamda hayal oldu
Normalde kolay kolay kimseyi takip etmem izlemem birtek bu kadını takip edip izliyorum izlediğim de bana çok iyi geliyor .Anne günlüğü diye yazarsan çıkar ismi Ezgi.Kimi izliyorsun bende birini izliyordum bir ara 3 çocuklu İngiltere’de yaşayan bir hatun adını hatırlayamadım ama bayadır izlemedim ama gerçekten standartları yaşamları özenilesi
Artık şu şartlarda müstakil yaşamda hayal oldu
Ablam bu kızı bana benzetiyordu. Bence alakamız yokNormalde kolay kolay kimseyi takip etmem izlemem birtek bu kadını takip edip izliyorum izlediğim de bana çok iyi geliyor .Anne günlüğü diye yazarsan çıkar ismi Ezgi.
Gerçekten yaşam şartları bizimkinden çok farklı özellikle çocukların yaşamı çocuklara verdikleri eğitim,devletin sağladığı olanaklar şaşkınlıkla izliyorum yani .
Aynen o kadın bende izliyordum 2,3 sene önce izleyince içi açılıyor insanın Buda aynıymışNormalde kolay kolay kimseyi takip etmem izlemem birtek bu kadını takip edip izliyorum izlediğim de bana çok iyi geliyor .Anne günlüğü diye yazarsan çıkar ismi Ezgi.
Gerçekten yaşam şartları bizimkinden çok farklı özellikle çocukların yaşamı çocuklara verdikleri eğitim,devletin sağladığı olanaklar şaşkınlıkla izliyorum yani .