karapisso çok geçmiş olsun canım çocuklarda en ufak bir şey olduğu zaman moral motivasyon sıfır oluyır
Bizim içinde çok yoğun bir haftaydı kızımın sınav haftasıydı her sınavda çok stres oldum
kızlar çocuklar büyüyünce anlayacaksınız şu an asla aynalayacağınız konular değil o yüzlen hiç girmiyorum ama hep derlerdi ya büyüyünce daha zor hayır zor değil az bile söylemişler çok çok çoook daha zor
N Nazlim0634 ayyy kolay gelsin canım benimde temizlik yapmam gerekiyor
ev fena durumda hanilelik döneminde hiç bişey yapamamıştım malum halada yapamıyorum
her yer her yerde
bide bu hafta kuzenimin nikahıydı kınasıydı pöööff yetişemiyorum hiç bişeye
moralimde yok dün 10.hafta randevum için aradılar kötü oldum hala kanamalarım devam ediyor
bulantı için aldığım leblebiler çubuk krakerler limonları bile bitiremedim
ne gebelik testini attım ne ultrason görüntülerini hastaneden gelip komidinin üstüne atmıştım öylece duruyor
dün bir şey konuşuyorduk oğlumla unutup ben abiyim artık dedi sonra ayyy unuttum tüh ya dedi değişik bir buruklukmuş
ilerleyen aylarda kayıp yaşayanlara çok istedikleri bebeklerini kaybedenlere Allah yardım etsin
yani anlayacağınız bende pek tatlı şeyler yok
üf yarın bide kayınvalideye gitçez
beni bir koltuğa atsınlar önüme yemimi suyumu koysunlar depresyon hırkamı giyineyim elimede kumandayı alayım oh mis ay benim bekar olasım geldi bekara hayatımı özledim sanırım