- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.341
Kızlar bu sabah test yaptım çok ince silik bir çizgi görüyorum bi bakar mısınız sizde. Kuruma çizgisi dedikleri bu mu? Umutlanmalı mıyım?
Mükemmel olmak mümkün değilde işte elimizden geldiğince bardağın dolu tarafından bakıp güzel anne olmaya çalışıyoruz. Rabbim şifa versin minik paşaya. Öpüyorum seni.Herzaman diyorum ya sana mükemmel annesinİnan ki senin tavsiyelerine uyuyorum
Akşam çocuklarla bizde plan yaptık parka gideceğiz oyuncakları alıp toprakta oynayacaklar
Bebeğimin burnu tıkalı zor nefes alıyor sabah erkenden uyandık.Aynen canım sağlık olsun da kör topal idare ediliyor hep bir yanımız eksik kalıyor ama şükür edilecek büyük bir nimetimiz sağlığımız var herşey hal olur çocuklarımız iyi olsunlar da gerisi tefaruat .
Sabah erkenden çamaşır ayırt ettim bir posta attım onu serdikten sonra bir daha onuda sererim hop bir posta daha
Bitmez bacılar bitmezİşler güçler son hızla devam
CanımsınMükemmel olmak mümkün değilde işte elimizden geldiğince bardağın dolu tarafından bakıp güzel anne olmaya çalışıyoruz. Rabbim şifa versin minik paşaya. Öpüyorum seni.
Ben bile sevindim kız. Ohhh onlar nefes alıp rahat uyudumu anneler dünyanın en mutlu insanı oluyor.Canımsın
Bende seni öpüyorum hemde Kocaman
Bebeğim bugün iyice perişan oldu emerken bile nefes alamıyordu çok huzursuzlandıEşimi aradım burun açıcı sprey almasını söyledim.Önceden almıştık göz damlası gibi hiç sevmedim hiç bir işe yaramadı birde pahalı ki hiç sorma .Neyse eşim nöbetçi eczane bulmuş getirdi bir kere sıkmamla burnunun açılması bir oldu o kadar memnun kaldım ki şimdi mışıl mışıl uyuyor ve nefes alıyor bir ohhh çektik ..
Siz nasılsınız piknikte çocuklar eğlendiler mi? Nasıl mutlu olmuşlardır canlarım benim
Canımsın
Bende seni öpüyorum hemde Kocaman
Bebeğim bugün iyice perişan oldu emerken bile nefes alamıyordu çok huzursuzlandıEşimi aradım burun açıcı sprey almasını söyledim.Önceden almıştık göz damlası gibi hiç sevmedim hiç bir işe yaramadı birde pahalı ki hiç sorma .Neyse eşim nöbetçi eczane bulmuş getirdi bir kere sıkmamla burnunun açılması bir oldu o kadar memnun kaldım ki şimdi mışıl mışıl uyuyor ve nefes
Biliyorum yavrum. Duacıyım sana.karapisso yok canım zaten düşünmüyorum kaldıramam artık sağol cano iyi diyelim iyi olalım valla uğraşmaca
N Nazlim0634 kıyamam ben ona o kadar tıkalıydı demek ama o spreyler çok kullanınca koku alma duyusunu etkiliyor cano aman dikkat kendimden biliyorum
Hiç bilmiyordum canımkarapisso yok canım zaten düşünmüyorum kaldıramam artık sağol cano iyi diyelim iyi olalım valla uğraşmaca
N Nazlim0634 kıyamam ben ona o kadar tıkalıydı demek ama o spreyler çok kullanınca koku alma duyusunu etkiliyor cano aman dikkat kendimden biliyorum
Bugün hava çok güzeldi burdaBen bile sevindim kız. Ohhh onlar nefes alıp rahat uyudumu anneler dünyanın en mutlu insanı oluyor.
Biz gitmeden evde hava mis gibiydi. 3.30 gibi gittik bir rüzgar bir serinlik. Neyse dedik mangal yapıp yiyene kadar o kadar soğuk olmaz amaaaa bir soğuk oldu anlatamam.
Çocuklar mangal ateşinde ısınmaya çalıştı. Ama sonrası süperdi. Soğukta mangal yapan çılgın aile
Geldik sıcak suyla yıkadım hepsini. Sonra uyku oh şükürler olsun.
Huhu bugün çok yoğun tempolu üzgün bir gündü benim için. Elhamdülillah her halimize. Büyük kızımın dişi ağrıyor iki gündür bugün dişçiye gittik ve ağlaha ağlaya baya zor şekilde yaptı dişçi. Ama ben nasık üzüldüysem başıma ağrı girdi hala ağrıyor. Rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda herşey yolunda girer ve atlatıırsın inşallah.Huhuuu herkes iyi mi
Beni soracak olursanız iyi diyelim iyi olalım
ara tatil olayı iyi oldu dinlenecem diye mutluyum hoş nasıl dinlenicem bilmiyorum ama
öpüyorum sizi
Canım iyiyiz çok şükür.2 gündür temizliğe kalkıştım çok yoruldum bir taraftan temizlik bir taraftan çocuklarla ilgilenmek yorucu oluyor.Ara tatil girmeden temizliği bitireyim çocuklarla ilgileneyim dedim.Huhuuu herkes iyi mi
Beni soracak olursanız iyi diyelim iyi olalım
ara tatil olayı iyi oldu dinlenecem diye mutluyum hoş nasıl dinlenicem bilmiyorum ama
öpüyorum sizi
Canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldümHuhu bugün çok yoğun tempolu üzgün bir gündü benim için. Elhamdülillah her halimize. Büyük kızımın dişi ağrıyor iki gündür bugün dişçiye gittik ve ağlaha ağlaya baya zor şekilde yaptı dişçi. Ama ben nasık üzüldüysem başıma ağrı girdi hala ağrıyor. Rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda herşey yolunda girer ve atlatıırsın inşallah.
Şimdi iyi ama sol çenesi şiş. Sağolasın canım. Rabbim hepsini korusun.Canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldümÇok iyi biliyorum o duyguyu benim oğlum da yaşadım diş ağrısı da çok zor .
Birde bizim ki ağzını açmıyordu en son uyutarak çektirdik ama ne zor olmuştu . Neyse ki kurtulmuşsunuz Rabbim tekrarını yaşatmasın . Kıyamam yavrum benim şimdi iyi mi?
Aynen öyle seviniyorum tatil diye.Canım iyiyiz çok şükür.2 gündür temizliğe kalkıştım çok yoruldum bir taraftan temizlik bir taraftan çocuklarla ilgilenmek yorucu oluyor.Ara tatil girmeden temizliği bitireyim çocuklarla ilgileneyim dedim.
Ara tatil girdi diye bende çok seviniyorum ama bize dinlenmek yok son hız devam
Sen nasılsın toparlandın mı.Buraya ister uğrayım ister uğramayım hep aklımdasınız bende sizi öpüyorum
Ah canım ne zor duygular değilmi. Bu duygularıda yaşayıp geride bırakman lazım. Oda biraz zaman alacak.karapisso çok geçmiş olsun canım çocuklarda en ufak bir şey olduğu zaman moral motivasyon sıfır oluyır
Bizim içinde çok yoğun bir haftaydı kızımın sınav haftasıydı her sınavda çok stres oldum
kızlar çocuklar büyüyünce anlayacaksınız şu an asla aynalayacağınız konular değil o yüzlen hiç girmiyorum ama hep derlerdi ya büyüyünce daha zor hayır zor değil az bile söylemişler çok çok çoook daha zor
N Nazlim0634 ayyy kolay gelsin canım benimde temizlik yapmam gerekiyor
ev fena durumda hanilelik döneminde hiç bişey yapamamıştım malum halada yapamıyorum
her yer her yerde
bide bu hafta kuzenimin nikahıydı kınasıydı pöööff yetişemiyorum hiç bişeye
moralimde yok dün 10.hafta randevum için aradılar kötü oldum hala kanamalarım devam ediyor
bulantı için aldığım leblebiler çubuk krakerler limonları bile bitiremedim
ne gebelik testini attım ne ultrason görüntülerini hastaneden gelip komidinin üstüne atmıştım öylece duruyor
dün bir şey konuşuyorduk oğlumla unutup ben abiyim artık dedi sonra ayyy unuttum tüh ya dedi değişik bir buruklukmuş
ilerleyen aylarda kayıp yaşayanlara çok istedikleri bebeklerini kaybedenlere Allah yardım etsin
yani anlayacağınız bende pek tatlı şeyler yok
üf yarın bide kayınvalideye gitçez
beni bir koltuğa atsınlar önüme yemimi suyumu koysunlar depresyon hırkamı giyineyim elimede kumandayı alayım oh mis ay benim bekar olasım geldi bekara hayatımı özledim sanırım
Seni çok iyi anlıyorum canomm. Hamileligimin ilk 3 ayında tozlar havada uçuşuyordu yerlerde tepindim resmen.karapisso çok geçmiş olsun canım çocuklarda en ufak bir şey olduğu zaman moral motivasyon sıfır oluyır
Bizim içinde çok yoğun bir haftaydı kızımın sınav haftasıydı her sınavda çok stres oldum
kızlar çocuklar büyüyünce anlayacaksınız şu an asla aynalayacağınız konular değil o yüzlen hiç girmiyorum ama hep derlerdi ya büyüyünce daha zor hayır zor değil az bile söylemişler çok çok çoook daha zor
N Nazlim0634 ayyy kolay gelsin canım benimde temizlik yapmam gerekiyor
ev fena durumda hanilelik döneminde hiç bişey yapamamıştım malum halada yapamıyorum
her yer her yerde
bide bu hafta kuzenimin nikahıydı kınasıydı pöööff yetişemiyorum hiç bişeye
moralimde yok dün 10.hafta randevum için aradılar kötü oldum hala kanamalarım devam ediyor
bulantı için aldığım leblebiler çubuk krakerler limonları bile bitiremedim
ne gebelik testini attım ne ultrason görüntülerini hastaneden gelip komidinin üstüne atmıştım öylece duruyor
dün bir şey konuşuyorduk oğlumla unutup ben abiyim artık dedi sonra ayyy unuttum tüh ya dedi değişik bir buruklukmuş
ilerleyen aylarda kayıp yaşayanlara çok istedikleri bebeklerini kaybedenlere Allah yardım etsin
yani anlayacağınız bende pek tatlı şeyler yok
üf yarın bide kayınvalideye gitçez
beni bir koltuğa atsınlar önüme yemimi suyumu koysunlar depresyon hırkamı giyineyim elimede kumandayı alayım oh mis ay benim bekar olasım geldi bekara hayatımı özledim sanırım
Sağol canım benim düşünceli arkadaşımSeni çok iyi anlıyorum canomm. Hamileligimin ilk 3 ayında tozlar havada uçuşuyordu yerlerde tepindim resmen.
Kıyamam ben o abiyeİçim yandı offff.Çok çok doğru söylüyorsun küçüklükleri en kolay zamanları ne zorluğu ne giydirsen giyiyor ne versen yiyor dizinin dibindeler.Komşumun oğlu 15 yaşında gitme diyor geç gelme diyor oğlu karşı geliyor kadın saçlarını yoluyor sesi benim evin içinde Gözüm korktu resmen Hiç büyümeseler mi böyle kalsalar Onlar büyüdükçe sorumlulukları 2 kat artıyor.Ne güzel şimdi karşı filan gelmiyorlar ama büyüyünce oyyy içime öküz oturdu konuyu değiştirelim.Rabbim hayırlı evlatlardan eylesin evlatlarımızı
Git git kayinvalideneBizlerden de selam söyle.
Kardeşim evleneli 20 gün oldu abla bekarlık hayatımı özledim diyorCanım istediğinde kalkiyordum istediğinde yatıyordum diyor.Kyv sini şikayet ediyor Daha dur yolun başındasın dedim
Canişkomm sen çok güçlü birisin maşallahAh canım ne zor duygular değilmi. Bu duygularıda yaşayıp geride bırakman lazım. Oda biraz zaman alacak.
Rabbim yardımcın olsun.
Yazdıklarını ben 3 kez yaşadım. Atamadım kıyamadım ama canımı acıttıkları için gözümü karartıp attım hepsini.
Oyyyy iyiki geçti gitti o yıllar.
Dilerim gönlünü ferahlatacak şeyler yaşarsın . Herşey yaşanıyor ve geçiyor. İnsan geriye bakınca o duyguları hatırlıyor ama o kadar yaralanmıyor.
Yakın olsaydık birbirimize ilaç olurduk.
Kalbinde senin adını koyamadığın ne isteğin varsa Rabbim nasip etsin. Seni kocaman öpüyorum ve sarılıyorum sana.
Evliliğin ilk yılları çok çok heyecanlı çok güzel ama dediğin gibi oturana kadar zorlu geçer . Allah'tan benim elti görümce kaynana derdi çekmedim . Eltim bana anne gibi yaklaştı herzaman yanımda oldu çok severim kendisini (ayrıldı hala görüşüyoruz)Sağol canım benim düşünceli arkadaşım
kardeşine güldüm baya kıyamam yadaha dur deseydin
bence evliliğin en zor zamanları
ilk yıllar hem aşk doludur hemde baya zorlar insanı bazı şeyler oturana kadar
bu iki git gel arasında bide kaynana görümce elti öfff yeni evli birini görünce şu kızcağız bir iki yılı devirseydi hayırlısıyla derim hep