Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz nasıl oldunuz canım bebeğin iyi mi ?Sen nasılsın? Eşin daha iyidir inşallah.
Bebeğim iyi elhamdülillah. Ama huyu değişti. Eşime dün kupa kapattım masaj yaptım boynu için baya rahatladı . Bugünde ağzı burnu akıyor. Oda bebek işte bakıyorum, anneside diyor Allab senden razı olsun oğluma iyi bakıyorsun, oğluma iyi bak demenin akıllıca yolunu bulmuş aslında
Sende kafanı yorma.. içimden bir ses hamile değilsin diyor bilmiyorum neden. Ama hep dediğimiz gibi herşeyin hayırlısı.

Allahım Allahım sabırsızlıkla sabahı bekliyorum hemen bakacağım yaz hemen. Eşin istiyorum demişti kız . Bende bugun test yaptım negatif, baya var umudum o ,belki pozitife döner sağlıkla inşallah.
Eşim istediği kadar istiyorum desin. Çocukların herşeyiyle ben ilgileniyorum. Geç saatlerde geliyor birşey diyemiyorum çok yorgun geliyor.Bence iş ciddiye binince oda istemeyecek
Senin bu isteğine hayranım yaaa gerçekten
İnşaallah bu ay hayırlısı olur

Hiç sorma benim eşim de hasta olunca bebekleşiyorAyyy ayy bir ilgi alaka bekler ki sorma gitsin . Ama ben hasta olunca nedense ayakta atlatiyorum
İçindeki ses ne güzel demiş canım arkadaşım
Kız neden bu kadar endişeleniyorum.Oğlum ve kızımın arasını biliyorsunuz çok zorlandım açıkçası pek birşeyde anlamadım.Birde kucağında bebek varken hamile olmak çok zor O yüzden tadını çıkara çıkara iki ayrı yere bölünmeden büyütüyüm istiyorum.Rabbimden hayırlısı ne diyelim sabah ola hayır ola bakalım.

Her konuda o kadar haklısınki, dilerim gönlündeki olur. Maşallah subhanAllah diyeyim hem iş saatleri konusunda hem her manada ilgilenenme noktasında eşim iş ortağımdır. Allah korusun nazarlardan. Arada yorulur yapmak istemez o zaman bende diyorum evin bütün işi çoluk çocuk bende bende yoruluyorum ama elhamdülillah çok şükür, bu hayat hayalimizdi. Tadını çıkartmak lazım.
Sende yalnız olunca çok haklısın
Bir arkadaşım var eşi gemici. Maddi olarak çok rahat, bence eş yardımı ve maddiyat olduğu sürece çocuk bakmak büyütmek zevkli olur.
İşte eşi 4.için niyetli, arkadaşım o hep gemide alışveriş ders okul her bişey ile ben ilgileniyorum dedi , şimdi istemiyor ama genç 32 yaşında galiba yapar o ilerde. Yani diyeceğim o, her bişey bize bakıyor, hastalandın kanın düştü bağışıklığın zayıfladı mide bulantısı ondan olabilir.
Sabaha bakacağım inşallah
Bizim içinde en hayırlısı olsun.
Oğlum zorluyor bizi.
Memnun değil, herşeye bir bahane bulup mutsuz oluyor.
Babasına çok bağırıyor banada aslında hepimize karşı aynı.
Nerde hata yapıyorum Allahım sen yardımcımız ol.

N Nazlim0634 hadi bakalım hayırlısı ile negatif yaz.
Sabaha kadar uyuyamadım Uyuduğumda da değişik değişik rüyalar gördüm. Uyudum uyandım sabahı zor ettim.Eşime gelince yardımı olmaz ne ev konusunda nede çocuk konusunda ufak ufak yardımı dokunur ama belki belki
Yaptım testi binkere şükür negatif bir ohhh çektimAma eşim var biliyor oğlumda ki testi gösterdimAma inanmadı diyor ki olsaydı sen böyle davranmazdın bana Kesinlikle üşüttüm sabaha kadar midem yandı bulandı nane limon iyi gelir mi?

Kuru naneyi kaynatıp süz iç. Birebir şifa olur inşallah. Testi atma sonra bakarsın değişir

Benim testimde 2.çizgi mevcutttu attığımda. Hemde kıl gibi incecik. Yarın tekrar edeceğim bakalım inşallah sağlıkla hayırla vardır.
Bugün mü yaptın testi?Bugünkü testte mi çıktı çizgi ?Hadi hayırlısı Bugün sen benden güzel haber bekledin. Bende senden bekliyorum güzel haberler. Hayırlısı diyelim dua edelim hep birlikte

Bugün mü yaptın testi?Bugünkü testte mi çıktı çizgi ?Hadi hayırlısı Bugün sen benden güzel haber bekledin. Bende senden bekliyorum güzel haberler. Hayırlısı diyelim dua edelim hep birlikte
Dünkü testte çıktı ama artık inanmak inanamam arasındayım. Hayrılısıyla olsun bende rahat edeyim sizde yedim beyninizi test test diye diye.

Dünkü testte çıktı ama artık inanmak inanamam arasındayım. Hayrılısıyla olsun bende rahat edeyim sizde yedim beyninizi test test diye diye.
Biz niye varız bacım birbirimizin beynini yemek için
Ne demek tabiki bizimle paylaş sen bir tane daha olmak evlat sahibi istiyorsun bundan daha güzel ne olabilir kocaman öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…