- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.381
Keşke sadece yansa midem de bulanıyorDeğildir inşallah, miden baharatlı yediğn için yanıyor olabilirmi?
Bat 25 Kasım. Test yaptım bugün negatif gene gene gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke sadece yansa midem de bulanıyorDeğildir inşallah, miden baharatlı yediğn için yanıyor olabilirmi?
Allahım Allahım sabırsızlıkla sabahı bekliyorum hemen bakacağım yaz hemen. Eşin istiyorum demişti kız . Bende bugun test yaptım negatif, baya var umudum o ,belki pozitife döner sağlıkla inşallah.Keşke sadece yansa midem de bulanıyor
Siz nasıl oldunuz canım bebeğin iyi mi ?Sen nasılsın? Eşin daha iyidir inşallah.Değildir inşallah, miden baharatlı yediğn için yanıyor olabilirmi?
Bebeğim iyi elhamdülillah. Ama huyu değişti. Eşime dün kupa kapattım masaj yaptım boynu için baya rahatladı . Bugünde ağzı burnu akıyor. Oda bebek işte bakıyorum, anneside diyor Allab senden razı olsun oğluma iyi bakıyorsun, oğluma iyi bak demenin akıllıca yolunu bulmuş aslındaSiz nasıl oldunuz canım bebeğin iyi mi ?Sen nasılsın? Eşin daha iyidir inşallah.
Eşim istediği kadar istiyorum desin. Çocukların herşeyiyle ben ilgileniyorum. Geç saatlerde geliyor birşey diyemiyorum çok yorgun geliyor.Bence iş ciddiye binince oda istemeyecekAllahım Allahım sabırsızlıkla sabahı bekliyorum hemen bakacağım yaz hemen. Eşin istiyorum demişti kız . Bende bugun test yaptım negatif, baya var umudum o ,belki pozitife döner sağlıkla inşallah.
Hiç sorma benim eşim de hasta olunca bebekleşiyorAyyy ayy bir ilgi alaka bekler ki sorma gitsin . Ama ben hasta olunca nedense ayakta atlatiyorumBebeğim iyi elhamdülillah. Ama huyu değişti. Eşime dün kupa kapattım masaj yaptım boynu için baya rahatladı . Bugünde ağzı burnu akıyor. Oda bebek işte bakıyorum, anneside diyor Allab senden razı olsun oğluma iyi bakıyorsun, oğluma iyi bak demenin akıllıca yolunu bulmuş aslında
Sende kafanı yorma.. içimden bir ses hamile değilsin diyor bilmiyorum neden. Ama hep dediğimiz gibi herşeyin hayırlısı.
Her konuda o kadar haklısınki, dilerim gönlündeki olur. Maşallah subhanAllah diyeyim hem iş saatleri konusunda hem her manada ilgilenenme noktasında eşim iş ortağımdır. Allah korusun nazarlardan. Arada yorulur yapmak istemez o zaman bende diyorum evin bütün işi çoluk çocuk bende bende yoruluyorum ama elhamdülillah çok şükür, bu hayat hayalimizdi. Tadını çıkartmak lazım.Hiç sorma benim eşim de hasta olunca bebekleşiyorAyyy ayy bir ilgi alaka bekler ki sorma gitsin . Ama ben hasta olunca nedense ayakta atlatiyorum
İçindeki ses ne güzel demiş canım arkadaşım
Kız neden bu kadar endişeleniyorum.Oğlum ve kızımın arasını biliyorsunuz çok zorlandım açıkçası pek birşeyde anlamadım.Birde kucağında bebek varken hamile olmak çok zor O yüzden tadını çıkara çıkara iki ayrı yere bölünmeden büyütüyüm istiyorum.Rabbimden hayırlısı ne diyelim sabah ola hayır ola bakalım.
Sabaha kadar uyuyamadım Uyuduğumda da değişik değişik rüyalar gördüm. Uyudum uyandım sabahı zor ettim.Eşime gelince yardımı olmaz ne ev konusunda nede çocuk konusunda ufak ufak yardımı dokunur ama belki belkiN Nazlim0634 hadi bakalım hayırlısı ile negatif yaz.
Kuru naneyi kaynatıp süz iç. Birebir şifa olur inşallah. Testi atma sonra bakarsın değişirSabaha kadar uyuyamadım Uyuduğumda da değişik değişik rüyalar gördüm. Uyudum uyandım sabahı zor ettim.Eşime gelince yardımı olmaz ne ev konusunda nede çocuk konusunda ufak ufak yardımı dokunur ama belki belki
Yaptım testi binkere şükür negatif bir ohhh çektimAma eşim var biliyor oğlumda ki testi gösterdimAma inanmadı diyor ki olsaydı sen böyle davranmazdın bana Kesinlikle üşüttüm sabaha kadar midem yandı bulandı nane limon iyi gelir mi?
Aynen atmadım defalarca baktım Halada bakıyorumKuru naneyi kaynatıp süz iç. Birebir şifa olur inşallah. Testi atma sonra bakarsın değişir
Aynen atmadım defalarca baktım Halada bakıyorum
Kız katakülliye gelmemişim yaaaOooo ben yokken neler kaynatmışsınız canlar düğün telaşındaydık neyseki bitti her ikiniz içinde hayırlısı hadi bakalım
Bugün mü yaptın testi?Bugünkü testte mi çıktı çizgi ?Hadi hayırlısı Bugün sen benden güzel haber bekledin. Bende senden bekliyorum güzel haberler. Hayırlısı diyelim dua edelim hep birlikteBenim testimde 2.çizgi mevcutttu attığımda. Hemde kıl gibi incecik. Yarın tekrar edeceğim bakalım inşallah sağlıkla hayırla vardır.
Dünkü testte çıktı ama artık inanmak inanamam arasındayım. Hayrılısıyla olsun bende rahat edeyim sizde yedim beyninizi test test diye diye.Bugün mü yaptın testi?Bugünkü testte mi çıktı çizgi ?Hadi hayırlısı Bugün sen benden güzel haber bekledin. Bende senden bekliyorum güzel haberler. Hayırlısı diyelim dua edelim hep birlikte
Biz niye varız bacım birbirimizin beynini yemek içinDünkü testte çıktı ama artık inanmak inanamam arasındayım. Hayrılısıyla olsun bende rahat edeyim sizde yedim beyninizi test test diye diye.
Canımsın o zaman beyin yemeğe devemBiz niye varız bacım birbirimizin beynini yemek için
Ne demek tabiki bizimle paylaş sen bir tane daha olmak evlat sahibi istiyorsun bundan daha güzel ne olabilir kocaman öpüyorum seni
Yaptın mı testiCanımsın o zaman beyin yemeğe devem