- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.301
Canımsın bu yaşadığın imtihanı hamd ile bitirdin. Ahirette hepsinin karşılığını cennet ile alacaksın. Hiçbişey boşuna değil.Testler kan vermeler doktora gitmeler gelmeler bulantılar hepsi birer emek boşa gitmesi üzüyor durduk yere ufakta olsa bir operasyon geçirmek yarı ameliyat parası vermek hem maddi hem manevi zarar bütün bunlar üzdü aslında yoksa hakkımda hayırlısı yapcak bir şey yok cuma günü patoloji sonucu çıkacak bakalım dr ne diyecek siz nasılsınız napıyosunuz bakim
Ne kadar üzüldüğümü anlatamam kelimelere dökemiyorum.Yaşadıkların kolay değil.Rabbim sana hayırlı olanı nasip etti .karapisso canım benim çok sağol Allah razı olsun minnoşum eli nasıl oldu kendi telaşımdan soramadım aklımdaydı aslında N Nazlim0634 sendende Allah razı olsun canımmm
cano bu hayalimiz bile aynıymış bende yazdığın her şeye katılıyorum ve her gün bunun için dua ediyorum İnan benim,eşimin ve çocuklarımın en büyük hayali İnan
Kızlar pek iyi değilim ya üzgünüm hayatımın bu kadar karmaşık bir hal alması beni çok üzdü
Kusura bakmayın canlarım yazamadım hem fiziksel hem duygusal olarak etkilendim
Çocukları perşembe günü anneme bırakmıştık yoklardı bugün almaya gittik bugün söyledik onlarada artık kardeşiniz olmayacak dedik kızım üzüldü oğlum pek tepki vermedi
Cuma Sabah kalkıp uzun uzun düşünüp doktorlara teslim olmaya karar verdim
Hastaneye gittik bizi odaya aldılar 1 saat bekledik eşimde bende tek kelime konuşmadık
operasyona giderken bile bişey diyemedi donduk kaldık
O çatal masaya çıkmak kötü bir duyguymuş gerçekten hep duyardım berbat bir duygu olduğunu..
doğumhane katında beşikli bir doğum odasında gözümü açtım açar açmaz ağlama geldi bana daha sevinemeden üzülmek varmış dedim
Eve geldik hiç konuşmadık eşimle tek kelime yok ikimizde kitlendik sanki
narkozun etkisiyle kafam bir dünyaydı uzanacaktım eşim yanıma geldi sarıldı bana sadece şunu dedi
Sen hep hissedemiyorum anneler hisseder diyordun doğruymuş dedi anneler hissedermiş ben koptum tabi orda yine
biliyorsunuz beklenmedik bir durumdu bir türlü niyeyse moda girememiştim sanki her an gidecek gibi geliyordu
Hakkımızda hayırlısı buymuş demekki çok şükür her şey için Rabbime minnettarım bana en hayırlısını nasip ettiğini biliyorum
Öyle işte canlarım öpüyorum tatlı yanaklarınızdan iyi niyetli dualarınız için çok teşekkürler
Canım neyb kızının elini sorunca geçmişe baktım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın . Şimdi nasıl iyimiCanımsın bu yaşadığın imtihanı hamd ile bitirdin. Ahirette hepsinin karşılığını cennet ile alacaksın. Hiçbişey boşuna değil.
Ben annemi kaybettiğimde yeni evliydim.
Bir evladım olsun sabrım artar uğraş olur huzur bulurum dedim. 3 kez kaybettim. Nasıl bir acı anlatamam. Kürtaj olmadım 8 haftalık biri evde düştü en zoru oydu.
Sonra gene gene... çok ağladım çok üzüldüm çok yalnız kaldım... İnsan acı yaşayınca annesini daha çok istiyor.
Öyle çok acılar yaşadımki, şimdi önüne bak üzülmen normal. Herşeyde bir hayır var.
Belki bundan sonra kararın kesin olacak isteyeceksin veya tam tersi...
Biz kaybedince üst üste eşimde benim gibi üçünüde çok istedi.
Hatta kızlarım ilk ayda oldular.
Rabbim sana şifa gönlüne huzur kesene bereket bolluk versin.
Çok çok duacıyım.
Dilerim nasip olur bizde gelir nasipleriniriz temiz havasından.Canım benim Rabbim senden razı olsun.Gönlümden geçeni sizinle paylaşmak isterim . Bahçeli bir ev müstakil köy evi biraz gözlerden insanlardan uzak . Hayalim Bahçemi ekip biçmek.Hayvanlarım olsun tavuklarım , kuzularım,civcivlerimTabiki bu hayalim ailecek hepimizin hayalî .
Eşim de çok istiyor söz verdi Türkiye'nin neresi olursa olsun bir gün Allah'ın izniyle ömrümüz olursa gerçekleştireceğim diye . Annesi babası zamanında köydeki yerlerini satmışlar Ankara'ya yerleşmişler burda da kalmışlar.Köyde kimse kalmamış .Benimde dedem vardı köyde Rahmetli oldu satildi mal paylaşımı yapıldı .Gidecek bir köyümüz yok.
Tatillerde herkes köyüne giderken biz çok imreniriz özellikle de eşim .Rabbim nasip eder inşallah.
Duan beni çok sevindirdi.Hemen aklıma bu duam geldi yazayım dedim
Canımm bu ağır bir grip. Ve bulaşıcı. Çocukları okula göndermemekle çok iyi yapmışsın. Çok geçmiş olsun boş su iç. Zencefil bal limon. Ihlamur iç sürekli..ve boğazın için adaçayı birebir. Bende yaşadım 3 güne kalmadı geçti. Ama çocukalrNe kadar üzüldüğümü anlatamam kelimelere dökemiyorum.Yaşadıkların kolay değil.Rabbim sana hayırlı olanı nasip etti .
Biz hep diyoruz seninle aynıyızİnşallah hayallerimiz gerçek olur
Kızlar hastayım eşim korona mı oldun dedi .Grip oldum boğaz ağrısı, halsizlik , vücudum dökülüyor . Çocukları okula göndermedim ne olur ne olmaz kimsenin vebali altına girmeyelim dedik.
Tekrar çok geçmiş olsun balımm.Duadan başka elden başka birşey gelmez. Hakkınızda hayırlısı
Elhamdülillah kırık yoktu. Bir acı yaşadık akşam akşam. Allah beterinden saklasın.Canım neyb kızının elini sorunca geçmişe baktım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın . Şimdi nasıl iyimi
Ah kuzum yaşadığın bu imtihanın içinde benim minik yavrumu düşünüyorsun , sen nasıl bir meleksin öylekarapisso canım benim çok sağol Allah razı olsun minnoşum eli nasıl oldu kendi telaşımdan soramadım aklımdaydı aslında N Nazlim0634 sendende Allah razı olsun canımmm
cano bu hayalimiz bile aynıymış bende yazdığın her şeye katılıyorum ve her gün bunun için dua ediyorum İnan benim,eşimin ve çocuklarımın en büyük hayali İnan
Kızlar pek iyi değilim ya üzgünüm hayatımın bu kadar karmaşık bir hal alması beni çok üzdü
Kusura bakmayın canlarım yazamadım hem fiziksel hem duygusal olarak etkilendim
Çocukları perşembe günü anneme bırakmıştık yoklardı bugün almaya gittik bugün söyledik onlarada artık kardeşiniz olmayacak dedik kızım üzüldü oğlum pek tepki vermedi
Cuma Sabah kalkıp uzun uzun düşünüp doktorlara teslim olmaya karar verdim
Hastaneye gittik bizi odaya aldılar 1 saat bekledik eşimde bende tek kelime konuşmadık
operasyona giderken bile bişey diyemedi donduk kaldık
O çatal masaya çıkmak kötü bir duyguymuş gerçekten hep duyardım berbat bir duygu olduğunu..
doğumhane katında beşikli bir doğum odasında gözümü açtım açar açmaz ağlama geldi bana daha sevinemeden üzülmek varmış dedim
Eve geldik hiç konuşmadık eşimle tek kelime yok ikimizde kitlendik sanki
narkozun etkisiyle kafam bir dünyaydı uzanacaktım eşim yanıma geldi sarıldı bana sadece şunu dedi
Sen hep hissedemiyorum anneler hisseder diyordun doğruymuş dedi anneler hissedermiş ben koptum tabi orda yine
biliyorsunuz beklenmedik bir durumdu bir türlü niyeyse moda girememiştim sanki her an gidecek gibi geliyordu
Hakkımızda hayırlısı buymuş demekki çok şükür her şey için Rabbime minnettarım bana en hayırlısını nasip ettiğini biliyorum
Öyle işte canlarım öpüyorum tatlı yanaklarınızdan iyi niyetli dualarınız için çok teşekkürler
Dilerim nasip olur bizde gelir nasipleriniriz temiz havasından.
Bende yazlık almak istiyorum. Hep hayalimde
Tabi ki canım 3. Doğum yaptım bile. 4 e kısmet artık rızka Allah kefil gücümüz kuvvetimiz kalırsa olur benceHalen kalabalık aile düşünüyor musunuz ya Şu ekonomide
Benimde hayalim yaaa biz de de yok köy falan. Ben şehir olmuş köy olmuş önemsemiyorum ama bahçeli evim olsun etrafı çevrili olsun o alanda çocuklar istedikleri gibi korkmadan rahat rahat oynasınlar topraklara batsınlar, mutlu olsunlar coook istiyorum Rabbim hepimize de nasip etsin inşallah. Evler cok pahalı maalesefCanım benim Rabbim senden razı olsun.Gönlümden geçeni sizinle paylaşmak isterim . Bahçeli bir ev müstakil köy evi biraz gözlerden insanlardan uzak . Hayalim Bahçemi ekip biçmek.Hayvanlarım olsun tavuklarım , kuzularım,civcivlerimTabiki bu hayalim ailecek hepimizin hayalî .
Eşim de çok istiyor söz verdi Türkiye'nin neresi olursa olsun bir gün Allah'ın izniyle ömrümüz olursa gerçekleştireceğim diye . Annesi babası zamanında köydeki yerlerini satmışlar Ankara'ya yerleşmişler burda da kalmışlar.Köyde kimse kalmamış .Benimde dedem vardı köyde Rahmetli oldu satildi mal paylaşımı yapıldı .Gidecek bir köyümüz yok.
Tatillerde herkes köyüne giderken biz çok imreniriz özellikle de eşim .Rabbim nasip eder inşallah.
Duan beni çok sevindirdi.Hemen aklıma bu duam geldi yazayım dedim
Evet canım test bozuk. Tekrarla.Test bozuk mu acaba ortada çizgi gibi birşey varda
Kız hasta halimle güldürdün beni Allah iyiliğini versin öksürüğe boğuldum gülerkenMerhaba canlar yazılanları okudum önce sevindim sonra üzüldüm çok üzgünüm N neyb canım yaa hem çok şaşırdım ikiz olmasına hem de çok canım sıkıldı, nasılsın toparlandın mı Rabbim yerlerini hemen doldursun inşallah sağlıklı ahlaklı uuzn ömürlü evlatlar versin sana ve eşine. Cocuklar tabiki de içten içe üzülmüştür sana belli etmemek için tepki vermemişlerdir. Ama en güzeli cocuklar cabuk unutuyor bizim gibi değiller. Düşük ya da kürtajdan sonra cok zaman geçmeden sağlıklı gebelik oluyormuş cok fazla okumuştum duymuştum bu forumda. Üzme stres yapma kendini biz bilemeyiz Rabbim en iyisini bilir her ser de hayır vardır diyelimkarapisso canım sende inşallah en hayırlı zamanda bu güzel haberi alacaksın eminim demekki zamanı var daha, nasıl heyecanlandım ilk testini görünce, devamını okuyunca üzüldüm testlere de güven olmuyor yaa bu ne yani belirsizlik ne kadar zor, beklemek cok zor var mı yok mu diye kendimden bildiğim için,bence sen esine spiral taktım de korunmayı bıraksın sonra süpriz spiral le kalmışım dersin neybin dediği gibi o neydi gızzz dersin hatta bu arada cocuk istemiyorum artık falan de cok yoruldum de N Nazlim0634 kzuum 4 ay sendromu neymiş ilk kez duydum benimkiler genelde 2 yas sendromuna girer cıkamazlar bir daha N neyb canım sen tekrar ayağını sür ama bana bir 4 sene sonra falan gelsin yavru kuşum büyüsün önce biraz. Hem benimde balatalar çürüdü frenler tutmuyo motor dan ses falan geliyo 30000 bakımım geldi de geçiyo kzuum az güldür im seni
karapisso sadehayatt06 valla sizi süper anne ilan ediyorum maşallah enerjinize Allah gönlünüze göre versin inşallah 4,5 duyarız sizden hadi bakalım
Bizde seni seviyoruzsadehayatt06 N Nazlim0634 karapisso kızlar seviyorum sizi eksik olmayın moral oldunuz Allah razı olsun hepinizden
Kuzum bende seni çok seviyorum. Hepinizi çok seviyorumsadehayatt06 N Nazlim0634 karapisso kızlar seviyorum sizi eksik olmayın moral oldunuz Allah razı olsun hepinizden
Hakkımızda hayırlı olaanı yaşayalım inşallah.karapisso sadehayatt06 valla sizi süper anne ilan ediyorum maşallah enerjinize Allah gönlünüze göre versin inşallah 4,5 duyarız sizden hadi bakalım