Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımsın bu yaşadığın imtihanı hamd ile bitirdin. Ahirette hepsinin karşılığını cennet ile alacaksın. Hiçbişey boşuna değil.
Ben annemi kaybettiğimde yeni evliydim.
Bir evladım olsun sabrım artar uğraş olur huzur bulurum dedim. 3 kez kaybettim. Nasıl bir acı anlatamam. Kürtaj olmadım 8 haftalık biri evde düştü en zoru oydu.
Sonra gene gene... çok ağladım çok üzüldüm çok yalnız kaldım... İnsan acı yaşayınca annesini daha çok istiyor.
Öyle çok acılar yaşadımki, şimdi önüne bak üzülmen normal. Herşeyde bir hayır var.
Belki bundan sonra kararın kesin olacak isteyeceksin veya tam tersi...
Biz kaybedince üst üste eşimde benim gibi üçünüde çok istedi.
Hatta kızlarım ilk ayda oldular.
Rabbim sana şifa gönlüne huzur kesene bereket bolluk versin.
Çok çok duacıyım.

Ne kadar üzüldüğümü anlatamam kelimelere dökemiyorum.Yaşadıkların kolay değil.Rabbim sana hayırlı olanı nasip etti .
Biz hep diyoruz seninle aynıyız İnşallah hayallerimiz gerçek olur
Kızlar hastayım eşim korona mı oldun dedi .Grip oldum boğaz ağrısı, halsizlik , vücudum dökülüyor . Çocukları okula göndermedim ne olur ne olmaz kimsenin vebali altına girmeyelim dedik.
Tekrar çok geçmiş olsun balımm.Duadan başka elden başka birşey gelmez. Hakkınızda hayırlısı

Canım neyb kızının elini sorunca geçmişe baktım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın . Şimdi nasıl iyimi

Dilerim nasip olur bizde gelir nasipleriniriz temiz havasından.
Bende yazlık almak istiyorum. Hep hayalimde

Canımm bu ağır bir grip. Ve bulaşıcı. Çocukları okula göndermemekle çok iyi yapmışsın. Çok geçmiş olsun boş su iç. Zencefil bal limon. Ihlamur iç sürekli..ve boğazın için adaçayı birebir. Bende yaşadım 3 güne kalmadı geçti. Ama çocukalr
Canım neyb kızının elini sorunca geçmişe baktım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın . Şimdi nasıl iyimi
Elhamdülillah kırık yoktu. Bir acı yaşadık akşam akşam. Allah beterinden saklasın.
Ah kuzum yaşadığın bu imtihanın içinde benim minik yavrumu düşünüyorsun , sen nasıl bir meleksin öyle
Rabbim o gönlüne gönlüne göre versin.

Merhaba canlar yazılanları okudum önce sevindim sonra üzüldüm çok üzgünüm N neyb canım yaa hem çok şaşırdım ikiz olmasına hem de çok canım sıkıldı, nasılsın toparlandın mı Rabbim yerlerini hemen doldursun inşallah sağlıklı ahlaklı uuzn ömürlü evlatlar versin sana ve eşine. Cocuklar tabiki de içten içe üzülmüştür sana belli etmemek için tepki vermemişlerdir. Ama en güzeli cocuklar cabuk unutuyor bizim gibi değiller. Düşük ya da kürtajdan sonra cok zaman geçmeden sağlıklı gebelik oluyormuş cok fazla okumuştum duymuştum bu forumda. Üzme stres yapma kendini biz bilemeyiz Rabbim en iyisini bilir her ser de hayır vardır diyelim karapisso canım sende inşallah en hayırlı zamanda bu güzel haberi alacaksın eminim demekki zamanı var daha, nasıl heyecanlandım ilk testini görünce, devamını okuyunca üzüldüm testlere de güven olmuyor yaa bu ne yani belirsizlik ne kadar zor, beklemek cok zor var mı yok mu diye kendimden bildiğim için,bence sen esine spiral taktım de korunmayı bıraksın sonra süpriz spiral le kalmışım dersin neybin dediği gibi o neydi gızzz dersin hatta bu arada cocuk istemiyorum artık falan de cok yoruldum de N Nazlim0634 kzuum 4 ay sendromu neymiş ilk kez duydum benimkiler genelde 2 yas sendromuna girer cıkamazlar bir daha N neyb canım sen tekrar ayağını sür ama bana bir 4 sene sonra falan gelsin yavru kuşum büyüsün önce biraz. Hem benimde balatalar çürüdü frenler tutmuyo motor dan ses falan geliyo 30000 bakımım geldi de geçiyo kzuum az güldür im seni

Benimde hayalim yaaa biz de de yok köy falan. Ben şehir olmuş köy olmuş önemsemiyorum ama bahçeli evim olsun etrafı çevrili olsun o alanda çocuklar istedikleri gibi korkmadan rahat rahat oynasınlar topraklara batsınlar, mutlu olsunlar coook istiyorum Rabbim hepimize de nasip etsin inşallah. Evler cok pahalı maalesef

Kız hasta halimle güldürdün beni Allah iyiliğini versin öksürüğe boğuldum gülerken
Aynen balatayı frenleri motoru bırak benim kaporta da gitmeye başladı
Sen 4.yü düşünüyorsun demek helal olsun benim pertim çıktı .
3.istemeyen kocacım 4.istiyor
3 numara pek tatlı geldi
Çok faydası vardır kendilerinin herşey bana bakıyor Güzel güzel sevmeye yarıyor.Ödev yapılmasa öğretmenler beni arar .Otursak saatlerce ödev yapsak her iş kalır
Okul , ödev , temizlik, yemek , bulaşık, çamaşır , ütü, çocuk psikolojisi derken hunileri kafama tenekeleri de totoşuma taktım geziniyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…