Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evliliğin ilk yılları çok çok heyecanlı çok güzel ama dediğin gibi oturana kadar zorlu geçer . Allah'tan benim elti görümce kaynana derdi çekmedim . Eltim bana anne gibi yaklaştı herzaman yanımda oldu çok severim kendisini (ayrıldı hala görüşüyoruz)🥰 Görümcem ne gelir, ne gider,ne karışır 10 senelik evliyim toplasan 10 defa gelmemiştir gerçekten görümcem çok iyi insandır onuda çok severim.Kaynana kaynana işte 🥴
Kız kardeşimin bir kaynanası var düşman başına 😤😤Benim Kaynanam melek😇
Ama kardeşim dişlidir o benim gibi değil ezdirmez kendini . İştee Rabbim dağına göre kış veriyor ☺️
Ayyy bak bu konulardada aynıymışız ben eltimdende görümcemdende baya küçüğüm eşimle aramızda 7 yaş var ve eşim evin küçüğü
eltimde görümcemde anne gibi yaklaştılar ikisinidr çok severim
ama amalarım var tabi eltim her şeyiyle aynı benim gibidir tek konu hariç huyunu suyunu çok severim kafa dengidir ama çok kıskançtır her şeyi herkesi özellikle beni çok kıskanır ve yüzüme yüzümede söyler anlatmıştım daha önce
o da eşinden ayrıldı ama bende görüşüyorum yenisiyle hiç tanışmadık aman kalsın😬
Görümcede aynıymış kız 🤪
benim görümcede kendi derdindedir hep eşi çocukları hep bir telaş halindedir hep bir sorunları vardır değmeyin bana değmeyim sana modundadır gelmez gitmez aramaz sormaZ bi açıdan iyi bi açıdan kötü
Kardeşine Allah yardım etsin ama hakkından gelir diye düşündüm😁

Kızlar merhabalar geçen sene yazın grupta birlikteydik belki hatırlayan okur çook sevindim hepiniz adına meleklerinize kavuşmuşsunuz.Ben ise üçüncü kimyasalımı geçirdim hala uğraşıyorum yok nasibimde yok sanırım.Ovulasyon testi kullanıyorum ama AMH düşük benim sürekli kimyasal oluyor başına gelen var mı çözüm bulabilen oldu mu diye yazmak istedim ❤️

Ayyy bak bu konulardada aynıymışız ben eltimdende görümcemdende baya küçüğüm eşimle aramızda 7 yaş var ve eşim evin küçüğü
eltimde görümcemde anne gibi yaklaştılar ikisinidr çok severim
ama amalarım var tabi eltim her şeyiyle aynı benim gibidir tek konu hariç huyunu suyunu çok severim kafa dengidir ama çok kıskançtır her şeyi herkesi özellikle beni çok kıskanır ve yüzüme yüzümede söyler anlatmıştım daha önce
o da eşinden ayrıldı ama bende görüşüyorum yenisiyle hiç tanışmadık aman kalsın😬
Görümcede aynıymış kız 🤪
benim görümcede kendi derdindedir hep eşi çocukları hep bir telaş halindedir hep bir sorunları vardır değmeyin bana değmeyim sana modundadır gelmez gitmez aramaz sormaZ bi açıdan iyi bi açıdan kötü
Kardeşine Allah yardım etsin ama hakkından gelir diye düşündüm😁
Canooo biz her konuda aynıyız benziyoruz birbirimize 🥰😘 Keşke sizleri çok yakından tanisaydım.
1 haftadır bebeğim ile uğraşıyorum gündüzleri hafif öksürük gece oldu mu başlıyor nefes alamıyor ne yapmam lazım herşeyi denedim fayda etmedi ...
Senin bana önereceğin bir şey var mı canım? Eşim ile ben çok üzülüyoruz herşeyi denedik gece olmasını istemiyoruz 😔 Öksürükten nefes alamıyor 🥺

Canooo biz her konuda aynıyız benziyoruz birbirimize 🥰😘 Keşke sizleri çok yakından tanisaydım.
1 haftadır bebeğim ile uğraşıyorum gündüzleri hafif öksürük gece oldu mu başlıyor nefes alamıyor ne yapmam lazım herşeyi denedim fayda etmedi ...
Senin bana önereceğin bir şey var mı canım? Eşim ile ben çok üzülüyoruz herşeyi denedik gece olmasını istemiyoruz 😔 Öksürükten nefes alamıyor 🥺
Ah yavrum benim bebeğimde aynı. Dün gece sabahı sabah ettik. Öksürük kusma ateş... Bende bilmiyorum ne yapacağız, kantoron yağı sürdüm. Ayağının altına sarımsaklı yağ sürdüm. Bol ılık su. Bir görsen nasıl soldu :KK43:
Rabbim şifa versin bütün hastalara.

Ah yavrum benim bebeğimde aynı. Dün gece sabahı sabah ettik. Öksürük kusma ateş... Bende bilmiyorum ne yapacağız, kantoron yağı sürdüm. Ayağının altına sarımsaklı yağ sürdüm. Bol ılık su. Bir görsen nasıl soldu :KK43:
Rabbim şifa versin bütün hastalara.
Yaaa çok üzüldüm demek senin bebeğin de hasta çok geçmiş olsun canım 🥺 Benim bebeğimde sadece öksürük var boğulur gibi öksürüyor.Bende su kaynatıp buhar yaptım,zeytin yağı ısıtıp sürdüm,bol ılık su veriyorum.Bol bol emziriyorum.Ayağının altına sarımsaklı yağ sürmedim acaba iyi gelir mi? Geçenlerde arkadaşım sür iyi gelir demişti unuttum sen yazınca hatırladım ☺️

Yaaa çok üzüldüm demek senin bebeğin de hasta çok geçmiş olsun canım 🥺 Benim bebeğimde sadece öksürük var boğulur gibi öksürüyor.Bende su kaynatıp buhar yaptım,zeytin yağı ısıtıp sürdüm,bol ılık su veriyorum.Bol bol emziriyorum.Ayağının altına sarımsaklı yağ sürmedim acaba iyi gelir mi? Geçenlerde arkadaşım sür iyi gelir demişti unuttum sen yazınca hatırladım ☺️
5 gün sürülüyor sadece.sür inşallah şifa olsun.
Benimki bugün daha iyi elhamdülillah. Sen nasılsın?
N neyb
Nasılsın görüşmeyeli?

Üstüne eşimde rahatsızlandı dün erken geldi bugün istırhat etti evdeydi. Ona bak bebeğe bak. İnan şimdi kuyruk sokumum belim fena.

Dğn akşamdan yaağa girdi, bende hasta bebek iki evlatla atlattım geceyi. Elhamdülillah uyudu bebeğim geceye doğru ama akşam yeni doğan bebek gibiydi. Unutmuşum bebek bakmayı ya. Nasıl zor :KK43:
Vazmı geçsem 4.den bilemedim.
Test aldım adetşme son 7 gün. Bugün yaptım negatif:KK70:
Ahh ben ben akıllı değilim ya orası kesin.

5 gün sürülüyor sadece.sür inşallah şifa olsun.
Benimki bugün daha iyi elhamdülillah. Sen nasılsın?
N neyb
Nasılsın görüşmeyeli?
Bugün daha iyiyiz bin şükür.Gece öksürüğü olmaz inşallah 🤲🤲
İyiyim çok şükür.Çocuklardan fırsat buldukça mutfağı temizlemeye çalışıyorum.Oğluşum bugün tam 5 aylık oldu teyzesi.Sütüm yeterli değil mama da veriyorum ek gıdaya geçsem diyorum yavaş yavaş.İlk olarak ne verebilirim? 🥰
Sen nasılsın iyimisin neler yapıyorsun? 😘

Bugün daha iyiyiz bin şükür.Gece öksürüğü olmaz inşallah 🤲🤲
İyiyim çok şükür.Çocuklardan fırsat buldukça mutfağı temizlemeye çalışıyorum.Oğluşum bugün tam 5 aylık oldu teyzesi.Sütüm yeterli değil mama da veriyorum ek gıdaya geçsem diyorum yavaş yavaş.İlk olarak ne verebilirim? 🥰
Sen nasılsın iyimisin neler yapıyorsun? 😘
Ya demek obur paşaya yetmiyor süt. Maşallah subhanAllah, etsin yesin büyüsün inşallah.
Sen süt arttırıcı şeyler ye iç umarım sütün daha kaliteli olur ve artar. Ben yapıyordum, sana yaptıklarımı yazayım. Bayada kilo veridiriyor.
sabahları aç karnına bir tatlı veya yemek kaşığı çörekotu yağı, üzerine taze sıkılmış zencefil suyu+kestane balı+ ılık bazen sıcağa yakın su. Bol yeşillik taze meyve. Hurma, rezene, papatya.
İnan bunları ekmek su gibi yedim içtim.

3.de yapamadım sürekli emzirdim ve ek gıdaya geçtiğinde arpa unu ile muhallebi yaptım. 1 yaşına kadar tuz tağ bal vermiyorum.
Mevsim meyvesinin tadına baktırırım.

Dişleri çıkıp çiğneme kıvamına gelene kadar arpa unu az bişey Tarhana ve anne sütü.
Hiç havuç patates vs haşlayıp vermedim.
Nadiren ev yoğurdu verirdim.
Şifa olsun ne ter ne içerse.

Dğn akşamdan yaağa girdi, bende hasta bebek iki evlatla atlattım geceyi. Elhamdülillah uyudu bebeğim geceye doğru ama akşam yeni doğan bebek gibiydi. Unutmuşum bebek bakmayı ya. Nasıl zor :KK43:
Ben geçen sene bebek planları yaparken kahh vazgeçiyordum kahh çabaliyordum ne yaptığımı bende bilmiyordum 🥴ama içimdeki bebek isteğini bir türlü atamiyordum.Grcekten çok zor kolay değil ama değer iyiki olmuş iyiki vazgeçmemişim.Annelik duygusu bambaşka birşey. Ama bana 3 tane yeter 😅😅 Ben daha regl olmadım 😤 son 2 ,3 gündür midem yanıyor,bacaklarım çekiliyor, başım dönüyor bir kaç kezde midem bulandı ufak ufak.Eşim korunuyor (ama güvenmiyorum) Eşime söyledim test yap dedi korkuyorum test filan.Kızımda öylesine test yapmıştım sadece bacak ağrısı olmuştu bir baktım çift çizgiler havada uçuşuyor . Çok ağlamıştım. Araları 18 ay olduğundan çok zorlandım hiç kimsenin yardımı olmadan herşeye yetişmeye çalıştım tek başımaydım hep.Bir gün kvd bıraktım rezil etti beni.O yüzden korkuyorum.

Canım benim Rabbim şifa versin inşallah 🤲 Çok öpüyorum 😘

Ben geçen sene bebek planları yaparken kahh vazgeçiyordum kahh çabaliyordum ne yaptığımı bende bilmiyordum 🥴ama içimdeki bebek isteğini bir türlü atamiyordum.Grcekten çok zor kolay değil ama değer iyiki olmuş iyiki vazgeçmemişim.Annelik duygusu bambaşka birşey. Ama bana 3 tane yeter 😅😅 Ben daha regl olmadım 😤 son 2 ,3 gündür midem yanıyor,bacaklarım çekiliyor, başım dönüyor bir kaç kezde midem bulandı ufak ufak.Eşim korunuyor (ama güvenmiyorum) Eşime söyledim test yap dedi korkuyorum test filan.Kızımda öylesine test yapmıştım sadece bacak ağrısı olmuştu bir baktım çift çizgiler havada uçuşuyor . Çok ağlamıştım. Araları 18 ay olduğundan çok zorlandım hiç kimsenin yardımı olmadan herşeye yetişmeye çalıştım tek başımaydım hep.Bir gün kvd bıraktım rezil etti beni.O yüzden korkuyorum.
Al yap hemen
Bende baya var toplu aldım. Komşu olaydık verirdim bir tane.
Aman kimseden hayır yok. Ama mecbur kalınca kulak tıka bırak. Fazla gurur bizi yoruyor. Ondan eminim.

Al yap hemen
Bende baya var toplu aldım. Komşu olaydık verirdim bir tane.
Aman kimseden hayır yok. Ama mecbur kalınca kulak tıka bırak. Fazla gurur bizi yoruyor. Ondan eminim.
Eczanenin önüne kadar gittim ama cesaret edip alamadım . Korkuyorum test yapmaya. Çünkü kızımda yaşadım ya zor oldu.Hiçbir zaman büyük konuşmak istemem elimden geldiğince dikkat etmeye çalışırım.Öncelikle Rabbim ne derse o olur hakkımızda hayırlısını versin.Ama gerçekten kaldıramam hem vücut olarak hem de psikolojik olarak.Rabbim de biliyor sağlık problemlerim başladı oğlum sürekli kucak istiyor sağ kolum çok ağrıyor özellikle gece olunca .
Kız ne gururu bakmıyor ki bırakıyım .Ayyy hem o baksa ben bırakır mıyım 🙄Allah göstermesin çocukları deli eder atar köşeye.Nasil mı örnek vereyim geçen ayak üstü uğradım çocuklar su içmeye gidiyor.Oturun, niye geziyorsunuz , halının örtüsü bozuluyor, kapıyı kapat, kimildama ,inanki 10 dakika bile durmadık oğlum dediki sus bi babanne sus😁Ondan sonra diyor ki nankör bunlar bana karşı geliyorlar. Ayyyy nerelere gideyim yaa ağlasam mı gülsem mi bilemedim 😭😂

N Nazlim0634 karapisso karapisso kızlqr çok geçmiş olsun siz öyle nefes alamıyor falan diyince ben nefes alamadım resmen kıyamam ben o minnaklara
N Nazlim0634 canım alerjik bir durumu olabilir mi acaba ya ay bilemedimki Bayadır sürüyor dimi öyle bir iki günde geçmedi tatlı oğluşumuza nolmuş yaaa🙁
Kız canooo bişey olmasın kocan seni katakulliye getirmesin😁 baya baya belirti veriyorsun bu adamlara güven yok belli olmaz😂
karapisso karapisso cano sendeki kararlılığa hayranım ya ben seni yerimmmm kendiyle uğraştığı yetmiyormuş gibi banada vazgeçme falan diyor canım benimmm canımmm💜

N Nazlim0634 karapisso karapisso kızlqr çok geçmiş olsun siz öyle nefes alamıyor falan diyince ben nefes alamadım resmen kıyamam ben o minnaklara
N Nazlim0634 canım alerjik bir durumu olabilir mi acaba ya ay bilemedimki Bayadır sürüyor dimi öyle bir iki günde geçmedi tatlı oğluşumuza nolmuş yaaa🙁
Kız canooo bişey olmasın kocan seni katakulliye getirmesin😁 baya baya belirti veriyorsun bu adamlara güven yok belli olmaz😂
karapisso karapisso cano sendeki kararlılığa hayranım ya ben seni yerimmmm kendiyle uğraştığı yetmiyormuş gibi banada vazgeçme falan diyor canım benimmm canımmm💜
Yaaa öyle deme şimdi iyice korktum sabaha kadar uyuyamam 😥
Katakulliye gelirsin diyorsun yani 😬😬
Amannn Rabb'im olmayanlara isteyen hak eden annelere versin inşallah 🤲🤲
Midem cayır cayır yanıyor o korkutuyor beni inşallah regl olurum biran önce 😭
Adamdan köşe bucak kaçar oldum zaten iyice uyuz oldu bana 😂😂

Senin içinde var o niyet ben hissediyorum.
Ben vazgeçtim galiba emin değilim :KK70:
Yaaa öyle deme şimdi iyice korktum sabaha kadar uyuyamam 😥
Katakulliye gelirsin diyorsun yani 😬😬
Amannn Rabb'im olmayanlara isteyen hak eden annelere versin inşallah 🤲🤲
Midem cayır cayır yanıyor o korkutuyor beni inşallah regl olurum biran önce 😭
Adamdan köşe bucak kaçar oldum zaten iyice uyuz oldu bana 😂😂
Allah yardımcın olsun. Bilmiyorum rest uapana kadar aklım sende kalacak haberin olsun.

Senin içinde var o niyet ben hissediyorum.
Ben vazgeçtim galiba emin değilim :KK70:

Allah yardımcın olsun. Bilmiyorum rest uapana kadar aklım sende kalacak haberin olsun.
Kızlar psikolojim hiç iyi değil . Bütün gün midem cayır cayır yandı.Çok korkuyorum çünkü hamileliğin ilk aylarında midem böyle yanıyor o yüzden koşarak gittim test aldım sabah yapacağım ama çok korkuyorum çokkkkkkk 😰😰Birde bacaklarım ağrıyor nasıl anlatsam yaa sanki biri tutmuş aşağıya doğru çekiyor gibi...Ne diyeceğimi bilmiyorum şuan ...Regl olacağımdır inşallah onların belirtisidir..🤲🤲
Bu korkuyla bir daha eşime yaklaşmam herhalde 🥺🥺
Eşim kendinden çok emin.Senin psikolojikdir diyor🤦 Dedimki bir insanın psikolojik olarak bu kadar midesi yanmaz herhalde 😡
Dua edin canlarım sabah hayırlı haberlerle geleyim 🤲🤲Aminnn

Kızlar psikolojim hiç iyi değil . Bütün gün midem cayır cayır yandı.Çok korkuyorum çünkü hamileliğin ilk aylarında midem böyle yanıyor o yüzden koşarak gittim test aldım sabah yapacağım ama çok korkuyorum çokkkkkkk 😰😰Birde bacaklarım ağrıyor nasıl anlatsam yaa sanki biri tutmuş aşağıya doğru çekiyor gibi...Ne diyeceğimi bilmiyorum şuan ...Regl olacağımdır inşallah onların belirtisidir..🤲🤲
Bu korkuyla bir daha eşime yaklaşmam herhalde 🥺🥺
Eşim kendinden çok emin.Senin psikolojikdir diyor🤦 Dedimki bir insanın psikolojik olarak bu kadar midesi yanmaz herhalde 😡
Dua edin canlarım sabah hayırlı haberlerle geleyim 🤲🤲Aminnn
Değildir inşallah, miden baharatlı yediğn için yanıyor olabilirmi?
N Nazlim0634 anlıyorum seni valla bende olsam korkardım canom ama hakkında hayırlısı belli olmaz🤪
karapisso karapisso kız ben bile ne istiyorum bu hayattan bilmiyorum ama sen bilirsin bacım süpersin😁😘
İkinizde yazın bakim batları😛
Bat 25 Kasım. Test yaptım bugün negatif gene gene gene :KK70: :KK43:

X