- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.361
Ayyy bak bu konulardada aynıymışız ben eltimdende görümcemdende baya küçüğüm eşimle aramızda 7 yaş var ve eşim evin küçüğüEvliliğin ilk yılları çok çok heyecanlı çok güzel ama dediğin gibi oturana kadar zorlu geçer . Allah'tan benim elti görümce kaynana derdi çekmedim . Eltim bana anne gibi yaklaştı herzaman yanımda oldu çok severim kendisini (ayrıldı hala görüşüyoruz) Görümcem ne gelir, ne gider,ne karışır 10 senelik evliyim toplasan 10 defa gelmemiştir gerçekten görümcem çok iyi insandır onuda çok severim.Kaynana kaynana işte
Kız kardeşimin bir kaynanası var düşman başına Benim Kaynanam melek
Ama kardeşim dişlidir o benim gibi değil ezdirmez kendini . İştee Rabbim dağına göre kış veriyor
eltimde görümcemde anne gibi yaklaştılar ikisinidr çok severim
ama amalarım var tabi eltim her şeyiyle aynı benim gibidir tek konu hariç huyunu suyunu çok severim kafa dengidir ama çok kıskançtır her şeyi herkesi özellikle beni çok kıskanır ve yüzüme yüzümede söyler anlatmıştım daha önce
o da eşinden ayrıldı ama bende görüşüyorum yenisiyle hiç tanışmadık aman kalsın
Görümcede aynıymış kız
benim görümcede kendi derdindedir hep eşi çocukları hep bir telaş halindedir hep bir sorunları vardır değmeyin bana değmeyim sana modundadır gelmez gitmez aramaz sormaZ bi açıdan iyi bi açıdan kötü
Kardeşine Allah yardım etsin ama hakkından gelir diye düşündüm