Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
N Nazlim0634 canım nasıl oldunuz merak ettim
sadehayatt06 sadehayatt06 karapisso karapisso siz nasılsınız canlar
Fena salgın barmış ishal kusma aman dikkat pöf bıktık şu salgınlardan 🙄
Sorma sorma bu nasıl bir salgındır biri bitiyor biri başlıyor .
Çok şükür iyiyiz canım toparlandım ama hastalığımı eşime sattım ama kendisi kaşındı yaklaşma dedikçe yaklaştı şimdi kendisi hasta ne edem bacılar 🤧🤧
Sen nasılsın toparlandın mı çocuklar nasıl 🥰

Çok şükür iyiyiz canım toparlandım ama hastalığımı eşime sattım ama kendisi kaşındı yaklaşma dedikçe yaklaştı şimdi kendisi hasta ne edem bacılar 🤧🤧
İyiyim cano çok şükür
İyi olmana sevindim bizimkinde öyledir dinlemez bu bile aynıymış😁
Tekrar geçmiş olsun😘

sadehayatt06 sadehayatt06 N Nazlim0634 karapisso karapisso kızlar seviyorum sizi eksik olmayın moral oldunuz Allah razı olsun hepinizden 💜
Senden de Allah razı olsun canım benim ❤️❤️❤️ ben senin hep esprili hallerini seviyorum bu foruma girince yazdıklarını okuyup mutlu oluyorum aman sen üzülme 😌
karapisso karapisso sadehayatt06 sadehayatt06 valla sizi süper anne ilan ediyorum maşallah enerjinize Allah gönlünüze göre versin inşallah 4,5 duyarız sizden hadi bakalım 😁
Amaaan canım valla kızıma bir bacı olur belki ilerde ona çok faydası olur diye düşünüyorum ne kadar kardeşi olursa o kadar gözüm arkada kalmaz 😥 psikolojik olarak eşimle boyle seyler hissediyoruz bize bir sey olursa kardeşleri olsun kuzumun
Kız hasta halimle güldürdün beni Allah iyiliğini versin öksürüğe boğuldum gülerken 🤧😂😂
Aynen balatayı frenleri motoru bırak benim kaporta da gitmeye başladı 😭
Sen 4.yü düşünüyorsun demek helal olsun benim pertim çıktı .🤷
3.istemeyen kocacım 4.istiyor 😬😬
3 numara pek tatlı geldi 🤭
Çok faydası vardır kendilerinin herşey bana bakıyor 😏 Güzel güzel sevmeye yarıyor.Ödev yapılmasa öğretmenler beni arar .Otursak saatlerce ödev yapsak her iş kalır🥺
Okul , ödev , temizlik, yemek , bulaşık, çamaşır , ütü, çocuk psikolojisi derken hunileri kafama tenekeleri de totoşuma taktım geziniyom 🥴🥴
Ayy geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah canım yaaa, bende pertim aslında da akıl yok bende rahatlık batar bana hemen iş çıkarmalıyım kendime 😁😁😆 ödev zaten hiç deme yaptırırken başıma ağrı giriyor
sadehayatt06 sadehayatt06 kız bende hayaller kurdum düşündüm durdum. Ama sonra hooop erkenden yedim kırmızı kartı.
Bu ay olur inşallah.
İyiki erkenden kırmızı gelmiş bir de daha gecikse bekleyip duruyor insan. Olsun canım bakalım sen bir düşün dediğimi korunuyorm de 😆😆
N Nazlim0634 canım nasıl oldunuz merak ettim
sadehayatt06 sadehayatt06 karapisso karapisso siz nasılsınız canlar
Fena salgın barmış ishal kusma aman dikkat pöf bıktık şu salgınlardan 🙄
Evet yaa hastanelerde su an yer yok biliyor musunuz bütün cocuklar hasta rota da cokmuş o yüzden korkuyorum aşısı da yok benim kızçenin

Senden de Allah razı olsun canım benim ❤️❤️❤️ ben senin hep esprili hallerini seviyorum bu foruma girince yazdıklarını okuyup mutlu oluyorum aman sen üzülme 😌

Amaaan canım valla kızıma bir bacı olur belki ilerde ona çok faydası olur diye düşünüyorum ne kadar kardeşi olursa o kadar gözüm arkada kalmaz 😥 psikolojik olarak eşimle boyle seyler hissediyoruz bize bir sey olursa kardeşleri olsun kuzumun

Ayy geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah canım yaaa, bende pertim aslında da akıl yok bende rahatlık batar bana hemen iş çıkarmalıyım kendime 😁😁😆 ödev zaten hiç deme yaptırırken başıma ağrı giriyor

İyiki erkenden kırmızı gelmiş bir de daha gecikse bekleyip duruyor insan. Olsun canım bakalım sen bir düşün dediğimi korunuyorm de 😆😆

Evet yaa hastanelerde su an yer yok biliyor musunuz bütün cocuklar hasta rota da cokmuş o yüzden korkuyorum aşısı da yok benim kızçenin
Sağol canım hepimiz hep gülelim inşallah😘
Allah gönlünüze göre versin bir kızınız daha olur inşallah canım benim kaygılarınızı anlıyorum Allah uzun ömürler versin tüm kardeşler bir birine destek olur ne güzel düşünmüşsünüz💜

Bende bugün dr gittim ultrasonla baktı her şey yolundaymış ilk Regliden sonra hamile kalabilirsin dedi ayyyy aman aman🙄😵😬pataloji sonucu çıkamamış salı ara dedi durumlar böyle🙂

Sağol canım hepimiz hep gülelim inşallah😘
Allah gönlünüze göre versin bir kızınız daha olur inşallah canım benim kaygılarınızı anlıyorum Allah uzun ömürler versin tüm kardeşler bir birine destek olur ne güzel düşünmüşsünüz💜
Bende bugün dr gittim ultrasonla baktı her şey yolundaymış ilk Regliden sonra hamile kalabilirsin dedi ayyyy aman aman🙄😵😬pataloji sonucu çıkamamış salı ara dedi durumlar böyle🙂
Canım benim inşallah hakkında en hayırlı olanı yaşa hayatın boyunca.

Dilerim hakkımda ne hayrılı ise onu versin Mevlam. Ben istiyorum Rabbim biliyor. Hayrılı olanı kalbime versin razı etsin beni.

Öyle yoğun geçiyor günler. Bugun mesajına cevap yazarken devamını getiremedim. Senin kızçene Rabbim şifa versin. Sanada güç kuvvet. İlerisi için istersende Rabbim sana sağlıklı bir evlat nasip etsin. Yormasın seni.
Çocuklarında güzelce derslerini yapsin başarılar diliyorum.

Çok geçmiş olsun toparlayamadınmı daha?
Eşin ne kadar uzak durursa dursun aynı evdesiniz illa bulaşıyor.
Bebeğin nasıl ?
Rabbim korusun esirgesin. Hastalık mevsimi oldu geçmiyor bir türlü.

N neyb Bebeğim nasılsın?
Doktora deseydin hemen hamile kalmak riskli olmazmı? Kürtajdan sonra en az 3 ay geçse daha sağlıklı olursun. Gene sen bilirsin :KK66:

Çok geçmiş olsun toparlayamadınmı daha?
Eşin ne kadar uzak durursa dursun aynı evdesiniz illa bulaşıyor.
Bebeğin nasıl ?
Rabbim korusun esirgesin. Hastalık mevsimi oldu geçmiyor bir türlü.
Toparlandım çok şükür sadece sesim düzelmedi 🥴
Maalesef bebeğimin burnu tıkalı buda gece sürekli uyanmasına sebeb oluyor çok öksürüyordu öksürüğü hafifledi.
Oğlumun öğretmenin testi pozitif çıkmış bugün🥺 2 hafta karantinaya girdiler
Bizde durumlar böyle sen nasılsın yavruların nasıl 🥰

Canım benim hakkında hayırlısı artık .
Tabiki zor hamilelik sürecinden geçtin hastalıklarla boğuştun resmen psikolojin alt üst oldu böyle düşünmen çok normal
Belki ilerde bir evladın daha olur senin hakkında hayırlı olur biz bilemeyiz Rabbim bilir.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

Toparlandım çok şükür sadece sesim düzelmedi 🥴
Maalesef bebeğimin burnu tıkalı buda gece sürekli uyanmasına sebeb oluyor çok öksürüyordu öksürüğü hafifledi.
Oğlumun öğretmenin testi pozitif çıkmış bugün🥺 2 hafta karantinaya girdiler
Bizde durumlar böyle sen nasılsın yavruların nasıl 🥰
Uuuuuuwww 2 hafta evde kolaylıklar diliyorum.
Benimde sesim uzun süre gelmedi. Baya kırılmıştı. Bir kaşık z.yağı iç. Bebeğine de içir bir çay kaşığı. Ben verirdim. Banyo sonrası sırtına göğsüne kantaron yağı sür. Benim çocuklara çok iyi geliyor bu yöntem. Rahat nefes alıyorlar uyuyorlar o zaman.

Burda hava 20 derece bugün piknik yapmayı düşünüyoruz nasipse.
Sabah kahvaltıdan sonra oğlumun ödevleri bitecek isler güçler. Rabbim korusun nazarlardan saklasın hepimizi. Sağlık olsun gerisi geliyor kör topal idare ediyoruz , çocuklu anneler böyle boş durmak yok. Zaten Rabbimizde ayette diyor yorulunca başka işe geç. Boş durmak insan ruhuna aykırı.
Günlük Kuranı Kerim okumalarımı devam ettirmeye çalışıyorum. Birde kitap okumam lazım.
Yaz boyu gez park bahçelerde elime fırsat geçmedi. Kış ayları bu konuda çok iyi oluyor insan kendine zaman ayırabiliyor.

Uuuuuuwww 2 hafta evde kolaylıklar diliyorum.
Benimde sesim uzun süre gelmedi. Baya kırılmıştı. Bir kaşık z.yağı iç. Bebeğine de içir bir çay kaşığı. Ben verirdim. Banyo sonrası sırtına göğsüne kantaron yağı sür. Benim çocuklara çok iyi geliyor bu yöntem. Rahat nefes alıyorlar uyuyorlar o zaman.

Burda hava 20 derece bugün piknik yapmayı düşünüyoruz nasipse.
Sabah kahvaltıdan sonra oğlumun ödevleri bitecek isler güçler. Rabbim korusun nazarlardan saklasın hepimizi. Sağlık olsun gerisi geliyor kör topal idare ediyoruz , çocuklu anneler böyle boş durmak yok. Zaten Rabbimizde ayette diyor yorulunca başka işe geç. Boş durmak insan ruhuna aykırı.
Günlük Kuranı Kerim okumalarımı devam ettirmeye çalışıyorum. Birde kitap okumam lazım.
Yaz boyu gez park bahçelerde elime fırsat geçmedi. Kış ayları bu konuda çok iyi oluyor insan kendine zaman ayırabiliyor.
Herzaman diyorum ya sana mükemmel annesin😘İnan ki senin tavsiyelerine uyuyorum 👍
Akşam çocuklarla bizde plan yaptık parka gideceğiz oyuncakları alıp toprakta oynayacaklar ☺️
Bebeğimin burnu tıkalı zor nefes alıyor sabah erkenden uyandık.Aynen canım sağlık olsun da kör topal idare ediliyor hep bir yanımız eksik kalıyor ama şükür edilecek büyük bir nimetimiz sağlığımız var herşey hal olur çocuklarımız iyi olsunlar da gerisi tefaruat .
Sabah erkenden çamaşır ayırt ettim bir posta attım onu serdikten sonra bir daha onuda sererim hop bir posta daha🥴
Bitmez bacılar bitmez 😬 İşler güçler son hızla devam 💪💪💪

Kızlar bu sabah test yaptım çok ince silik bir çizgi görüyorum bi bakar mısınız sizde. Kuruma çizgisi dedikleri bu mu? Umutlanmalı mıyım?

Eklentiler

• 024A78AD-E347-40D6-9574-5575D01B9195.jpeg
    024A78AD-E347-40D6-9574-5575D01B9195.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 21
  • 16B89F86-AFFE-4A23-9DF4-DF6243591D6E.jpeg
    16B89F86-AFFE-4A23-9DF4-DF6243591D6E.jpeg
    40,1 KB · Görüntüleme: 21
X