-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.121
Haftaya cuma gitcem canım aslında pazartesiden itibaren her hangi bir gün gidebilirim ama cuma müsaittim hem o zaman tam 7+0 oluyor sanırımAynen öyle aradan baya zaman geçince hatırlanmıyor bacım
Rabbim yardımcın olsun tez zamanda biter inşallah
Ama sana bir sır vereyim mi 3.ler acayip tatlı oluyor haberin olsunIsırıp yersin yer yer
Benim 12 haftaya kadar sürmüştü ondan sonra baya baya azalmıştı
Hatta Kızımda da mide bulantısı oldu ama çok şiddetli değildi.Bunda dibine kadar yaşadım hamileliğimi .Hatta midem bulanınca dediler kesin buda kızHalbuki mide bulantısıyla cinsiyetin alakası yok .
Canım benim midem de acayip yanıyordu ona da çareyi canım kocacım buldu (sade kefir) çok iyi geliyorOndan da bulanmıştım
Bu arada kalp atışı için ne zaman gideceksin canım haber ver bize
Demek bizim oğlanın arkası kızTemizlik ve düzen benimde en büyük takıntım her şey yerinde olcak gel görki öyle mi asla sürekli dağıtıyırlar ısrarla topluyorum
hiç bir konuda rahat bir insan olamadığım gibi bu konudada çok pis eziyet ederim kendime
Ne hakkı kız saçmalama neyse onu söylemen hoşuma gidiyor nelerle karşılacağımı bilmek isterim
Ben o minnoşu yerim kaderide kendi gibi güzel olur inşallah arkası kesin kız bu oğlanın
Ah canom bizdede durum aynı hadi oğlum hadi kızım
Aslında ders başarılarında sıkıntı yok şükür ama akılları fikirleri tablet oyunlarında
Bide ergenim var malum ayyyyy bu zamanın ergenleri çok zor ben size diyim mumla arayacaksınız küçüklüklerini
Ben aynı anda bir ergene bir çocuğa bir bebeğe yetişmeye çalışacam üç farklı evrede olan
hangi Totoma güveniyorsam
He bi de büyük çocuğumu kocayı unuttum onu hangi katagoride değerlendirsem acaba
Artı ev işler yemek bulaşık oh oh oh
Ayyy bu kocalar neden çocuk gibiler acabaTemizlik ve düzen benimde en büyük takıntım her şey yerinde olcak gel görki öyle mi asla sürekli dağıtıyırlar ısrarla topluyorum
hiç bir konuda rahat bir insan olamadığım gibi bu konudada çok pis eziyet ederim kendime
Ne hakkı kız saçmalama neyse onu söylemen hoşuma gidiyor nelerle karşılacağımı bilmek isterim
Ben o minnoşu yerim kaderide kendi gibi güzel olur inşallah arkası kesin kız bu oğlanın
Ah canom bizdede durum aynı hadi oğlum hadi kızım
Aslında ders başarılarında sıkıntı yok şükür ama akılları fikirleri tablet oyunlarında
Bide ergenim var malum ayyyyy bu zamanın ergenleri çok zor ben size diyim mumla arayacaksınız küçüklüklerini
Ben aynı anda bir ergene bir çocuğa bir bebeğe yetişmeye çalışacam üç farklı evrede olan
hangi Totoma güveniyorsam
He bi de büyük çocuğumu kocayı unuttum onu hangi katagoride değerlendirsem acaba
Artı ev işler yemek bulaşık oh oh oh
Canım kıyamam yaa tez zamanda geçer inşallah çok rahat hamilelik geçirirsinHaftaya cuma gitcem canım aslında pazartesiden itibaren her hangi bir gün gidebilirim ama cuma müsaittim hem o zaman tam 7+0 oluyor sanırım
Kefir içiyorum bende ama yanmayada bulantıyada pek etki etmedi
Madensuyu içiyorum limonlu eh işte bi yarım saat rahatlatıyor gibi gibi
Bir an önce 12. Haftaya geleyim o zaman ben
Arada ceee de olsa ses ver kızKızlarrr selamlar ben geldim arada ce eeee yapıp gidiyormuş gibi hissettim kendimiN neyb canım yaa hep aklımdasın vallahi ne güzel yapmışsınız oyle cok sevindim bu 3 numaralar daha şirin daha tatlı oluyo annem bana çok sevme diğerlerinin yanında diyo düşün artık bir gün dışarıda bağıra çağıra sevmişim herkes dönüp bize bakmış ben farkında bile değilim olsada cok umrumda değil Rabbim bana oyle bir sevgi nimet verdi ki huyum suyum değişti sakinlik geldi huzur geldi bize bir de hasta olmasak tadından yenmez hastanede yatıyoruz kızlar bu ara enfeksiyon kaptı minik kuşum. Onun haricinde bende evde oğluşlarıma okul - ödev - uyku kısır döngü içindeyim. Hiç bir işim yetişmiyor, bazen bırakın bakımı falan totom koltuk yüzü görmüyor yaşadıklarınızı okudum çok üzüldüm. Ama kendi yuvalarımız huzurlu mutlu bereketli bir yastıkta ömürlük olsun inşallah.
Yok canım daha söylemedim kalp atışı falan her şeyin yolunda gittiğini bilmeden söylemek istemedim valla muhtemelen bir sıkıntı çıkmazsa cumadan sonra söylerim kardeşime ve anneme ama eşimin tarafına uzun süre söylemeyi düşünmüyorum açıkçası garip tepkiler kıskançlıklar bilemem neler çekmemem yaCanım kıyamam yaa tez zamanda geçer inşallah çok rahat hamilelik geçirirsin
Annenlere söyledin mi hamile olduğunu ?
Söylediysen nasıl bir tepki aldın ?
Bence iyi düşünmüşsünYok canım daha söylemedim kalp atışı falan her şeyin yolunda gittiğini bilmeden söylemek istemedim valla muhtemelen bir sıkıntı çıkmazsa cumadan sonra söylerim kardeşime ve anneme ama eşimin tarafına uzun süre söylemeyi düşünmüyorum açıkçası garip tepkiler kıskançlıklar bilemem neler çekmemem ya
Canım hoşgeldinKızlarrr selamlar ben geldim arada ce eeee yapıp gidiyormuş gibi hissettim kendimiN neyb canım yaa hep aklımdasın vallahi ne güzel yapmışsınız oyle cok sevindim bu 3 numaralar daha şirin daha tatlı oluyo annem bana çok sevme diğerlerinin yanında diyo düşün artık bir gün dışarıda bağıra çağıra sevmişim herkes dönüp bize bakmış ben farkında bile değilim olsada cok umrumda değil Rabbim bana oyle bir sevgi nimet verdi ki huyum suyum değişti sakinlik geldi huzur geldi bize bir de hasta olmasak tadından yenmez hastanede yatıyoruz kızlar bu ara enfeksiyon kaptı minik kuşum. Onun haricinde bende evde oğluşlarıma okul - ödev - uyku kısır döngü içindeyim. Hiç bir işim yetişmiyor, bazen bırakın bakımı falan totom koltuk yüzü görmüyor yaşadıklarınızı okudum çok üzüldüm. Ama kendi yuvalarımız huzurlu mutlu bereketli bir yastıkta ömürlük olsun inşallah.
Yaaa çok yorgunummmm yazacak zamanım yokk. Okuyamadım bile geçmişi. Sizi çok seviyoreeeeeemmmm N Nazlim0634karapisso piiiiişşşşt
Kucaktan inmez sende kucakla işin gücün neCanım hoşgeldin
Arada sırada da olsa habersiz bırakma bizi
Benim oğlan 4 aylık oldu teyzesi çok çok tatlı bal bal . Rabbim yavrularımıza uzun ömürler versin.Bizim yavrucak kucaktan indirme beni diyorSağ kolum tutmuyor
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah
Ahanda aynı fikirdeyim. Ben 3 numrede kimseye söylemedim inanın herkese sürpriz oldu. Hele sezeryandan sonra normal doğum düşündüğümü asla asla söylemedim. Ölürsün bebeğe yazık falan filan.....Bence iyi düşünmüşsün
Kesinlikle senin morelini bozacak insanlara söyleme duymalarına da gerek yok zaten
Söyleme kuzum. Eskilerde ayıptı ama ayıbın dışında onlar çok ince fikirliydi. Kıskanan gözü kalan lafını bilmeyen bu hassas dönemde üzmesin seni. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Yok canım daha söylemedim kalp atışı falan her şeyin yolunda gittiğini bilmeden söylemek istemedim valla muhtemelen bir sıkıntı çıkmazsa cumadan sonra söylerim kardeşime ve anneme ama eşimin tarafına uzun süre söylemeyi düşünmüyorum açıkçası garip tepkiler kıskançlıklar bilemem neler çekmemem ya
Bizde seni çok seviyoruzYaaa çok yorgunummmm yazacak zamanım yokk. Okuyamadım bile geçmişi. Sizi çok seviyoreeeeeemmmm N Nazlim0634sadehayatt06
Aminnn seninde mevlidin mübarek olsunMevlidi şerefiniz mübarek olsun canlar
Rabbim Peygamber efendimizin yolunda muvaffakiyetler nasip etsin hepimize.
Kucaktan inmez sende kucakla işin gücün ne
7/24 sağkolumna kuvvet
Ben tezgeha indirip yemek yapardım 3 numreeeee bize kök söktürdü.
O Zaman senin ilk ikisi sezeryan 3 numara normal doğum doğrumu?Ahanda aynı fikirdeyim. Ben 3 numrede kimseye söylemedim inanın herkese sürpriz oldu. Hele sezeryandan sonra normal doğum düşündüğümü asla asla söylemedim. Ölürsün bebeğe yazık falan filan.....