-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.141
Ooooooo bizde sizin hayranınız canım. Yerim sizi.Bizde seni çok seviyoruz
Laf aramızda senin gizli hayranınım
Görmeden sevdiklerim can arkadaşlarım
Evet nasip olursa .O Zaman senin ilk ikisi sezeryan 3 numara normal doğum doğrumu?
Şimdi bir daha doğum yapsan normal mi olacak ?
Valla öyle çok isterimki. Dua niyetine amin diyim benİşim gücüm neeee
Oturabilse tezgaha otuttururum iyi olur. Kucaktan bırakınca çok zoruna gidiyor bey'imizin sanki bir yerini bükmüşsün gibi vıyaklıyorKucakta çok mutlu
Senin 3 numaranı hepimiz tanıyoruz
4. Çok çok sakin olur inşallah
Kız aklıma ne geldi şimdi sende hamile olsan neyb ile beraber doğururdun
Keşke normal rengi ile yollasan.
Kandilleştik tekrar tekrarkarapisso tekrar kandilleşelim mi
N Nazlim0634 Allahım oturmak mı nasıl ya yerim onu ben oturmalara yaklaştı resmen sonrada emekledi yürüdü konuştu ayyy zaman ne çabuk geçiyor
karapisso nun emzirdiği zamanları biliyoz
Ooooooo bizde sizin hayranınız canım. Yerim sizi.
Evet nasip olursa .
Valla öyle çok isterimki. Dua niyetine amin diyim ben
Keşke normal rengi ile yollasan.
Evet yaa zaman su gibi akıp gidiyor bizlerde yaşlanıyoruzkarapisso tekrar kandilleşelim mi
N Nazlim0634 Allahım oturmak mı nasıl ya yerim onu ben oturmalara yaklaştı resmen sonrada emekledi yürüdü konuştu ayyy zaman ne çabuk geçiyor
karapisso nun emzirdiği zamanları biliyoz
Dünyanın en tatlı annesine günaydınKandilleştik tekrar tekrar
Emzirdiğim zamanlar geçti gitti. Yenisi gelsin
Adamı kandıracaummmmm sonunda.
Şaka bir yana. Biliyorum benim için en hayırlısını nasip edecek Rabbim.
Ayy beni hem güldürdün hem mutlu ettin dünyanın en şiirin en pozitif annesi.Dünyanın en tatlı annesine günaydınRabbim senin hakkında hayırlısını versin .
Kandır artık kocacığını bacım
Sende bu istek varken kocan bile hayır diyemiyecek
Anne olmak için gelmişsin dünyaya nasıl hayır desin ki
Ses veririm arada kuzum tabiki miden nasıl ben doğurunca rahatladım ama rahatlayın a da kilo aldık kız hamileyken almadığım kiloları doğumdan sonra aldım keşke soyle bir spor yapabilsem ah ahArada ceee de olsa ses ver kız
Canım benim çok geçmiş olsun
Ay sevilmez mi evlat bide küçük tabi Allaaaahhh
Sakinlik gelmesi iyi olmuş büyük şans
Kısır döngü hepimizde aynı valla Allah kolaylık versin tüm annelere
Hoşbuldum canım benimmm ay maşallah yaa az kalmış bağımsızlığını ilan etmeye emeklerse görürüm seni keşke kucağımda otursa daha iyiydi dersinCanım hoşgeldin
Arada sırada da olsa habersiz bırakma bizi
Benim oğlan 4 aylık oldu teyzesi çok çok tatlı bal bal . Rabbim yavrularımıza uzun ömürler versin.Bizim yavrucak kucaktan indirme beni diyorSağ kolum tutmuyor
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah
Bende bende hepinizi kocaman seviyorummmmYaaa çok yorgunummmm yazacak zamanım yokk. Okuyamadım bile geçmişi. Sizi çok seviyoreeeeeemmmm N Nazlim0634sadehayatt06
Amiin inşallah canım bizi öteki dünyada dost eylesin RabbiimmMevlidi şerefiniz mübarek olsun canlar
Rabbim Peygamber efendimizin yolunda muvaffakiyetler nasip etsin hepimize.
Çok çok güzel haber maşallah pıtpıt atan kalbineSelam canlar
Cuma günü randevumu bugüne almam gerekti biraz erken gitmiş oldum ama neyse
Kalp atışları görüldü lamba gibi yanıp yanıp sönüyordu ama ses gelmedi alttan bakmaya gerek yok dedi dr 4 hafta sonra diğer kontrolmüş bende durumlar böyle
sadehayatt06 dişlerimi kaşınıyor yaaa kıyamammm
karapisso sen ikna edersin bacım hepimiz inanıyoruz sana
N Nazlim0634 evet ya bende bunda kendimi yaşlı hamile olarak hissediyorum hep beyaz saçlı yaşlı başlı hamileler görürdüm şaşırdım niye şaşırıyorsam o da ayrı bir konuda
gerçi beni gören herkes çok küçük gösteriyorsun diyor kaportada sıkıntı olmasada motor arıza veriyor balatalar bitik
Kuzum Rabbim size bağışlasın... dişleri kolayca gelsin. Nasılsın durumlar ne alemde. İyiki okullar açık birde evde canlı ders olaydı ayvayı yerdik.Ses veririm arada kuzum tabiki miden nasıl ben doğurunca rahatladım ama rahatlayın a da kilo aldık kız hamileyken almadığım kiloları doğumdan sonra aldım keşke soyle bir spor yapabilsem ah ah
Hoşbuldum canım benimmm ay maşallah yaa az kalmış bağımsızlığını ilan etmeye emeklerse görürüm seni keşke kucağımda otursa daha iyiydi dersintehlikeler düşmeler dağıtmalar o zaman başlıyor. Benim kız da dişleri nasıl kaşınıyor tüm gün eli ağzında. Amin canım aminnn
Bende bende hepinizi kocaman seviyorummmm
Amiin inşallah canım bizi öteki dünyada dost eylesin Rabbiimm
Sağol canım arkadaşımmmmmÇok çok güzel haber maşallah pıtpıt atan kalbine❤ ne yaşlısın amma ne yaşlı. Kız dur daha hayatının en güzel yıllarındasın. Hep birlikte yaşanacağız bu topikte inşallah. Nene olacağımız günlerde görelim inşallah inşallah.
Kuzum Rabbim size bağışlasın... dişleri kolayca gelsin. Nasılsın durumlar ne alemde. İyiki okullar açık birde evde canlı ders olaydı ayvayı yerdik.
Ayyy canlı ders deme tüylerim ürperiyor yeminle nefret ettimÇok çok güzel haber maşallah pıtpıt atan kalbine❤ ne yaşlısın amma ne yaşlı. Kız dur daha hayatının en güzel yıllarındasın. Hep birlikte yaşanacağız bu topikte inşallah. Nene olacağımız günlerde görelim inşallah inşallah.
Kuzum Rabbim size bağışlasın... dişleri kolayca gelsin. Nasılsın durumlar ne alemde. İyiki okullar açık birde evde canlı ders olaydı ayvayı yerdik.
Tatlişkom çok sevindimSelam canlar
Cuma günü randevumu bugüne almam gerekti biraz erken gitmiş oldum ama neyse
Kalp atışları görüldü lamba gibi yanıp yanıp sönüyordu ama ses gelmedi alttan bakmaya gerek yok dedi dr 4 hafta sonra diğer kontrolmüş bende durumlar böyle
sadehayatt06 dişlerimi kaşınıyor yaaa kıyamammm
karapisso sen ikna edersin bacım hepimiz inanıyoruz sana
N Nazlim0634 evet ya bende bunda kendimi yaşlı hamile olarak hissediyorum hep beyaz saçlı yaşlı başlı hamileler görürdüm şaşırdım niye şaşırıyorsam o da ayrı bir konuda
gerçi beni gören herkes çok küçük gösteriyorsun diyor kaportada sıkıntı olmasada motor arıza veriyor balatalar bitik
Sanki babalar tüm gün peşinde koşuyorlarAyy beni hem güldürdün hem mutlu ettin dünyanın en şiirin en pozitif annesi.
Valla daha d0n gece ciddi ciddi konuştuk şimdilik no no no diyor . Ama inanıyorum günü gelince olacak.dua beklerim.
Amin kuzum Amin. Eşim diyor ikimizde tahammülsüzüz son zamanlarda. Arada bir şarteller herkeste atar bana göre çocuklarımız mutlumu hayatlarından memnunlarmı bunlar önemli. Öteki türlü olsa bende istemem. Mutsuz anne mutsuz baba olsak çocuklarımızda mutsuz olur. Yani öne sürdüğü bahane bu. Bana göre arada oluyorsa sıkıntı değil ama gel gör hergün hergün olsa zaten bende istemem. Hayırlısı olsun. Elbet zamanı var herşeyin.Sanki babalar tüm gün peşinde koşuyorlar
İlgilendikleri 5 dakika hemen ufff puff
Kız erkekler neden sıkıntıya gelemiyorlar anlamıyorum hemen bir bunalma daralma
8 yaşındaki oğlumdan tutunda 4 aylık bebeğim bile aynı
Senin bu kadar çok istemene karşı yok diyor. Belkide düşündüğü yerler farklıdır bilemeyiz ama gerçekten sen çok isteklisin maşallah sübhanallah sana.
Sizin hakkınızda hayırlı ise Rabbim eşinin içine istek versinAminn Amin