- 26 Nisan 2020
- 1.301
- 1.441
- 36
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.081
Bu arada eltinin kaç çocuğu var . Senin hamile olduğunu öğrenince dikkat ette kıskançlıktan delirmesinAh ben o oğlanı yerim buranın kuzusu onlarEvet ya hiç gelmezdi aklıma
Valla ikimizde kız istiyorduk ama kızda oğlanda olunca dediğin gibi çok fark etmiyor
Ben genelde başkalarının bebeklerini acayip iyi tahmin ederim
Kendimdede durum hep öyle olmuştur
Kızıma hamileyken herkes oğlun olacak derdi hatta kıskanç eltim daha yeni hamileyken senin oğlan şöyle olur senin oğlanla böyle yaparsınız modundaydı daha cinsiyeti belli değilken
bu arada kayınvalidemin tüm torunları erkektir
eltime cinsiyeti öğrendiğimde kız dediğimde tüüüüh demişti suratımaneyse herkes bana oğlan oğlan derken siz istediğiniz kadar oğlan diyin benim kızım olacak hissediyorum derdim içimden öylede oldu
Oğlana hamileykende herkes kız kız dedi yine içimden yok erkek bu diyordum
Gelelim buna kız ben bunun gerçek olduğuna bir inansam olaydan o kadar uzaklaşmışımki kafa olarak konsantre olamıyorum o yüzlen en ufak bir fikrim yok
Minicik bir farkla kız olmasını isterim ama iş ciddiye binince gerçekten ama gerçekten farketmiyor sağlıklı olsunda gerisi hikaye
Hadiiii yaaa o kadar büyüdümü ya daha dün neler konuşuyorduk şimdi neler maşallah Paşa’yaKıskanç elti
Daha önceden konuşmuşmuyduk bilmiyorum ama bizim kayınvalidenin tüm torunları da erkek bir kız bizde var
Bugün oğlum değişik sesler hareketler yapmaya başladı mesela beni görünce babasını görünce baya baya kıkırdıyor değişik sesler çıkarıyor heyecanlanıyoryüzümüzü elliyor onunla vakit geçirmek o kadar güzel ki eşim diyor ki
Hayatımızda en doğru en güzel yaptığımız şey ArasRabbim iyiki vermiş diyor.Ben 3. Çocuk istediğimi söylediğimde 2 evladımız var boşver demişti
Kız canoo sen bana kızın olacak demiştin hatta kesin demiştin hatırlıyor musun? Bende erkek diye yazdığım da çok şaşırmıştın hatta iyi hissederim diye o zaman da söylemiştin
Aynen dediğin gibi canım gerçekten hiç ama hiç farketmez kız yada erkek sağlıklı olması herşeyden önemli
Sende artık hamilelik moduna gir bacım
Çocuklar sevindiler mi nasıl tepki verdiler ?
Yerim ben onları
Teyzesi 9 gün sonra tam 4 aylık oluyoruz evet canım yaa daha dün neler konuşuyordukHadiiii yaaa o kadar büyüdümü ya daha dün neler konuşuyorduk şimdi neler maşallah Paşa’ya
Bizdede tek kız bizde
Ve eşlerinde tepkisi aynı olmuş cano bende ilk olsun dediğimde 2 tane var boşver demişti
Ay evet ya kız diye hissetmiştim sen erkek diyince aslında hep tuttururum şaşırdım demiştim çok iyi hatırlıyorum
Çocuklar aşırı şaşırdılar hele kızım şok oldu ama çok sevindi oğlan azcık bozuldu papuç dama psikolojisi sanırım bana çok düşkün beni paylaşmak fikri hoşuna gitmedi ilk söylediği şeyde e nereye koycaz onu yer yok dedi
Elti olayını hiç sorma idda ediyorum dünyanın en kıskanç eltisine sahibimdir kaç defa suratıma seni kıskanıyorum demiştir sayısını bilemem tek çocuğu var cano o da Allah’ın bir mucizesi olmuş dr.lar kesinlikle çocuğun olmaz demişler ama sadece çocuk olayını değil en ufak şeyi bile kıskanır düşman başına
Ahahaha koptum ya kıyamam ben ona işte ne olursa olsun kıskanıyorlar benimkiler büyük kız 11 oğlan 8 he yaşları büyük ama hala bebek gibilerTeyzesi 9 gün sonra tam 4 aylık oluyoruz evet canım yaa daha dün neler konuşuyordukBazen şaka gibi geliyor, oğluma bakıyorum çok tuhaf hissediyorum ne ara oldu ne ara büyüdü zaman su gibi akıp gidiyor daha dün test yapıyordum
Allah sana sabırlar versinSenin yüzüne karşı seni kıskanıyorum nedir Allah aşkına Nasıl insanlar var yahu gerçekten senin eltinde kvlde düşman başına
O kendini senin yanında eksik gördüğü için seni kıskanıyor
Senin çocuklar kaç yaşındaydı canım?
Kıyamam yaa koyacak yerimiz yok dedi demek
Benim oğlan bugün ne dedibugün annem geldi küçük oğlanı seviyordu büyük oğlan dedi ki zaten o sevilmeye bizde azar işitmeye gelmişiz dünyaya o kadar güldük ki
Ders konusunda beni sinir sinir ediyor çat diye çatlıyacağım Vallahi
Ders yaparken başında duruyorum hadi hadi ile çalışıyor ve herşey bana bakıyorO beni çok zorluyor.
Benim kaynım ile eltim de boşandı .Ahahaha koptum ya kıyamam ben ona işte ne olursa olsun kıskanıyorlar benimkiler büyük kız 11 oğlan 8 he yaşları büyük ama hala bebek gibiler7/24 kavga modundalar ders konusundada aynıyız hadi hadi hadiii delircem bi gün
Elti konusunu sorma ya aslında boşandılar ama biz Eltimle görüşüyoruz yenisiyle hiç karşılaşmadım bile kaynımla yıllarca gizli aşk yaşadığı içim yuvasını yıktığı için yenisini hiç görmedim yeni dediğimde 4,5 yıl olmuştur aman garip hikayeler işte.
Allah herkesi kıskanç insanların nazarından korusun benim çocuğum dahi olmasaydım kimse için kötü düşünüp kıskanmazdım sadece özenirdim heralde tiniyet meselesi bizim kızlar yok
Kk yı açınca uzun uzun okurlar artık ne kaynatmışız
Eltimin kıskançlık olayı dışında tüm huylarını severim zaten o yüzlen görüşüyorum ama görüşsem bir dert görüşmesem bir dert bu konudada aynıymışızBenim kaynım ile eltim de boşandı .
Bende eltimle görüşüyorum ama kıskanç değil iyi bir insan severim kendisini
Bebişimizin kalp atışlarını duyunca mutlaka yaz ayyy çok heyecanlı
Eşin seviniyor mu ? Eşinle birlikte mi gideceksin? Canomm kusura bakma çok soru soruyorum bende heyacan yapıyorum ne edemm
Rabbim isteyen hak eden herkese evlat nasip etsin
Bugün benim aklıma da geldiler nerede bizim kızlar
Oğlum 10 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğim de ağlayarak eşimi aradım hamileyim deyip çok kızmıştım seni çok iyi anlıyorumEltimin kıskançlık olayı dışında tüm huylarını severim zaten o yüzlen görüşüyorum ama görüşsem bir dert görüşmesem bir dert bu konudada aynıymışız
Eşime kızarak haber verdim
Sen dikkat etmiyor musun ben yine geciktim bıktım kimyasal durumlardan kesin yine öyle bişey oldu tüm dengem bozuldu cart curt adam bozuldu dikkat ediyorumdur heralde dedişimdi gülüyorum ama ilk zaman çok kızdım sanki geçen sene isteyen ben değilmişim gibi ama banada hak verirsin cano artık yılmıştım
Ay haber vermez miyim vericem tabi canım benim
Eşimle gitmem gidemem çok yoğun benim eşim işi gereği gecesi gündüzü yok maalesef izin alması sıkıntı çocukları okula gönderip gönderip ben gittim hep kan vermeye ultrasona falan
Şimdilik çocuklar ve eşim dışında kimse bilmiyor ama anneme söylerim heralde midem fena ondan destek almam lazım yemek konusunda her şeyden midem bulanıyor maalesef ben hamileliklerinde aşırı bulananlardanım
Eşimin tarafına bir şey söylemeyi düşünmüyorum açıkçası doğduktan sonra götürürüm dermişim
Bende öyle merak edip soruyordum hatırlıyorsan ne güzel çok mutlu oluyorum canım benim tatlişkom sağol varol
Kızlardan elbet çıkar bir ses aşırı yoğun hatunlar
Hahhahaaa demek nereye koyacaksınız bebeği. Ay çok hoşuma gitti yorumu. Kıskanç çatlasın.Hadiiii yaaa o kadar büyüdümü ya daha dün neler konuşuyorduk şimdi neler maşallah Paşa’ya
Bizdede tek kız bizde
Ve eşlerinde tepkisi aynı olmuş cano bende ilk olsun dediğimde 2 tane var boşver demişti
Ay evet ya kız diye hissetmiştim sen erkek diyince aslında hep tuttururum şaşırdım demiştim çok iyi hatırlıyorum
Çocuklar aşırı şaşırdılar hele kızım şok oldu ama çok sevindi oğlan azcık bozuldu papuç dama psikolojisi sanırım bana çok düşkün beni paylaşmak fikri hoşuna gitmedi ilk söylediği şeyde e nereye koycaz onu yer yok dedi
Elti olayını hiç sorma idda ediyorum dünyanın en kıskanç eltisine sahibimdir kaç defa suratıma seni kıskanıyorum demiştir sayısını bilemem tek çocuğu var cano o da Allah’ın bir mucizesi olmuş dr.lar kesinlikle çocuğun olmaz demişler ama sadece çocuk olayını değil en ufak şeyi bile kıskanır düşman başına
Ahaha bak bunuda aynı yaşamışız ama 10 aylıkken çok zordur ya atlattın şükürOğlum 10 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğim de ağlayarak eşimi aradım hamileyim deyip çok kızmıştım seni çok iyi anlıyorum
Mide bulantısına gelince ilk ikisinde yaşamadığım hamileliği bunda yaşadım öldüm öldüm dirildim
İlk ikisinde güzel hamilelik geçirdim bunda da öyle olacak sanmıştım malesef öyle olmadı tiksinti, tiksinti,herşey kokuyordu, uyku hali, halsizlik en üst safhadaydı
Başından tutta sonuna kadar zorlandım
İnşallah sende dersinki bunda hiç zorlanmadım.
Bizim babanne olayını yazmıştım hatırlıyor musun?Bende söylemiyecektim ama bizimkilerin çenesi durmadıAllah'tan oda hiç karışmadı .
Yanlış hatırlamıyorsam senin kvd de karşıydı (sanki kendileri bakıyorlar) söyleyince nasıl tepki verecek bakalım
Sorma kıskandı çünkü annesinin küçüğü modunda ve aşırı düşkün bana aşırı herkesin ilgisini bile çeker düşkünlüğü düşün o derece başıma gelecek varHahhahaaa demek nereye koyacaksınız bebeği. Ay çok hoşuma gitti yorumu. Kıskanç çatlasın.
Cano ben ya batta yakın ya sattan sonra hamile kalıyom bende anlamadım gittiKızlar çok hoşsunuz. N neyb Sağmsalim kucağına alırsın inşallah. Demek bata 2 gün kala gebe kaldın. Bende sat bitimi kalsam ne güzel olur nasip kısmet.
N Nazlim0634 yazık kız oğluna üzüldüm. Demek diyorki bebek sevilmeye biz azar işitmeye geldik. Ne güzel duygularını ifade etmiş.
Azarlama kız. Sev severek anlat, yapar derslerini paşadır o akıllıdır , erkekler kızlardançok ilgi sevgi bekler, kızlar kendini sevdirir erkekler fıtrat olarak hep anneye muhtaç sevgi ilgi yönünden
. Allah size bize bağışlasın hepsini.
Ben hasta oldum ağır grip. İş güç derken toplarlanmam uzun sürdü.
Oğlum bir hafta okula gitmedi evde ders yaptık , canlı derslerin olduğu zamanlar aklıma geldi ne zor aylardır.
Okulda derslerini yağıp geliyor eve az bir ödev veriyor öğretmeni.
Kızlar aklıma ne geldi. Ben spiral taktırdım deyip kandırsammı eşimi
Vslla başka türlü ikna olacak gibi değil. Birde sat sonrası bat öncesi korunmuyor. Hele bir mucizede bana denk gelse sağlıkla bir baksam çift çizgi.
Haaa son olarak kıskanç elti konusu. Benim 3 numaraya doktor erkek dedi. Eltim hasetinden küstü bizimle. İkinci oğlum olacak diye. Sonra kızımız oldu elhamdülillah çok şükür. Dilerim neden haset ediyorsa onunla hep sınansın, önüne çıksın hep. Kına yollamak icab ederdi ama terbiyeme sığmadı. Daha beteri varımdır bilmiyorum.
Kızzz nokta koydum yazarken , konu ayrı anlaşılırım diye. Oğluna kıyamam. Kıskanç çatlasın derken elti kişisini kastettim.Sorma kıskandı çünkü annesinin küçüğü modunda ve aşırı düşkün bana aşırı herkesin ilgisini bile çeker düşkünlüğü düşün o derece başıma gelecek var
Kına yakması lazımdı işte o bakımdan. Kız eski yöntem bizim iş. Bende istiyorum pat diye hamile kalmak. Maşallah bacıma. Rabbim korusun seni. Sen bu sevinci bu hediyeyi hak ettin çoktanCano ben ya batta yakın ya sattan sonra hamile kalıyom bende anlamadım gitti
Çok geçmiş olsun okul konusunda hepimiz kilit durumdayız
Kız Allah seni o nerden geldi aklına kim korunuyor sizde
Ah bu eltiler küsmek ne ya sinir oldum bak sonra kız olduğunu duyunca göbekte atmıştır o
Bende tam ortada kalıyorum, yalnız 3 numrede bata yakın gebe kaldım.Cano ben ya batta yakın ya sattan sonra hamile kalıyom bende anlamadım gitti
Çok geçmiş olsun okul konusunda hepimiz kilit durumdayız
Kız Allah seni o nerden geldi aklına kim korunuyor sizde
Ah bu eltiler küsmek ne ya sinir oldum bak sonra kız olduğunu duyunca göbekte atmıştır o
Canım hiç sorma çok zor büyüdüler canım çıktıAhaha bak bunuda aynı yaşamışız ama 10 aylıkken çok zordur ya atlattın şükür
Diğerlerinde bulantı yaşamaman büyük şansmış demek bizim oğlanda full yaşadın son aylara kadar yaşadığını bilmiyordum kız
Sizin Babaanne olayını hatırlıyorum
Valla bizimki kesin laf sokar kesiiin
Bende üzülüyorum ama gerçekten ders yapmak istemiyor öğretmeni iki defa aradı millet yazıyor seninki sulukla oynuyor yazdiramadım dediKızlar çok hoşsunuz. N neyb Sağmsalim kucağına alırsın inşallah. Demek bata 2 gün kala gebe kaldın. Bende sat bitimi kalsam ne güzel olur nasip kısmet.
N Nazlim0634 yazık kız oğluna üzüldüm. Demek diyorki bebek sevilmeye biz azar işitmeye geldik. Ne güzel duygularını ifade etmiş.
Azarlama kız. Sev severek anlat, yapar derslerini paşadır o akıllıdır , erkekler kızlardançok ilgi sevgi bekler, kızlar kendini sevdirir erkekler fıtrat olarak hep anneye muhtaç sevgi ilgi yönünden
. Allah size bize bağışlasın hepsini.
Ben hasta oldum ağır grip. İş güç derken toplarlanmam uzun sürdü.
Oğlum bir hafta okula gitmedi evde ders yaptık , canlı derslerin olduğu zamanlar aklıma geldi ne zor aylardır.
Okulda derslerini yağıp geliyor eve az bir ödev veriyor öğretmeni.
Kızlar aklıma ne geldi. Ben spiral taktırdım deyip kandırsammı eşimi
Vslla başka türlü ikna olacak gibi değil. Birde sat sonrası bat öncesi korunmuyor. Hele bir mucizede bana denk gelse sağlıkla bir baksam çift çizgi.
Haaa son olarak kıskanç elti konusu. Benim 3 numaraya doktor erkek dedi. Eltim hasetinden küstü bizimle. İkinci oğlum olacak diye. Sonra kızımız oldu elhamdülillah çok şükür. Dilerim neden haset ediyorsa onunla hep sınansın, önüne çıksın hep. Kına yollamak icab ederdi ama terbiyeme sığmadı. Daha beteri varımdır bilmiyorum.
Rabbim çoçuklarında yardımcısı olsun.. iç dünyalarında neler yaşıyorlar bilmiyoruz.Bende üzülüyorum ama gerçekten ders yapmak istemiyor öğretmeni iki defa aradı millet yazıyor seninki sulukla oynuyor yazdiramadım dedi
Sürekli tavlıyorum kolay kolay kızmam eğer kalplerini kırmışsam o gece yatamam odalarına gelip gidip öperim çok özlerim içim yanar ama 3.sinif oldu kendi derslerini kendi yapması lazım sorumluluk bilmiyor nasıl olacak bilmiyorum benim de sabrım kalmıyor herşey bana bakıyor
Gerçekten çok doğru erkek çocukları anneye muhtaç ve ilgiyi biraz daha fazla bekliyorlar kızımdan çok oğlum bana karşı daha ilgilidir gelir gider öper canım annem, gül annem ,
Canım gerçekten senin hakkında birşeyi çok merak ediyorum bunu da büyük bir hayranlıkla soruyorum
4.bebegi aşırı istiyorsun senin çocuklar da küçük hiç mi zorlanmıyorsun ?Ben çocukları o kadar çok seviyorum ki arkadaşlarım derki senden en az 5 tane bekliyoruzTamam gerçekten çok güzel evlat sevgisi bambaşka birşey ama anne yıpranıyor. Yetişemiyorum yardım edenim hiç yok tek başınayım herşeye tek başıma yetişmeye çalışırken artık bitkin düştüm.
Sen nasıl yetişebilir musun? Nasıl cesaret ediyorsun 4.ye
Çatlasın ama azcık ötede çatlasınKızzz nokta koydum yazarken , konu ayrı anlaşılırım diye. Oğluna kıyamam. Kıskanç çatlasın derken elti kişisini kastettim.
Allah gönlüne göre versin arkadaşımKına yakması lazımdı işte o bakımdan. Kız eski yöntem bizim iş. Bende istiyorum pat diye hamile kalmak. Maşallah bacıma. Rabbim korusun seni. Sen bu sevinci bu hediyeyi hak ettin çoktan
Onca kimyasala sabrettin , Rabbim seni böyle mükafatlandırdı.