-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.101
Ayyy o kramplarda vardı dimi haydaaaa şimdi hatırladım çok fena olurdu gece uykuda fakan mahvolurdumCanım hiç sorma çok zor büyüdüler canım çıktı
Kız bulantıyı sonuna kadar yaşamadım ilk üç ay oldu ondan sonra başka şeyler şeylerrrrr analık kolay değil ama bambaşka birşey şu anda bana bakıp bakıp gülümsüyor sıpaaa
Bacak Krampları beni çok zorladı son aylarda ağlıyordum gece oldumu daha çok başlıyordu zonk zonk ediyordu ağladığımı biliyorum gündüz hiç dinlenme şansım olmuyordu gece oldumu başlıyordu ağrılar mide yanmasııı offfffayyy boşver yazarken bile bacaklarıma kramplar girdi midem yandı
Heee senin kvd de çene çok sokar kesin
Allah bilsin boşver
Sana birşey desem inanır mısınkarapisso canım senin kalabalık aile isteğini o kadar iyi anlıyorum ki canım benim bende maalesef anne babası ayrı bir ailenin çocuğuyum ve benimde kalabalık ailem olsun çok istiyordum ama cesaret edemiyorumdum asla 3.çocuk ihtimali vermiyordum kendime kendimi iyi bildiğim için pek sıkıntıya gelemem ben
Helal olsun sana maşallah Allah gönlüne göre versin
N Nazlim0634 cano ben kesin senin gibi olurum anladığım kadarıyla sende yorgunluğa gelemiyon olmadı hunileri takarız kafaya bılap bılap
Canım benim Rabbim senin hakkında hayırlısını verir inşallahRabbim çoçuklarında yardımcısı olsun.. iç dünyalarında neler yaşıyorlar bilmiyoruz.
Aşkolsun yorulmaz olurmuyum çok hemde.
Ama bu yaşta yaptım yaptım yapmadım ilerde çok zorlanırım. Rabbim Sağlıklı bebekler nasip etsin isteyen herkese.
Evim küçük mesela çabuk dağılıp çabuk toparlanıyor.
Birde ben yalnız bir çocukluk yaşadım hep hayal ettim kalabalık ailem olsun diye. Elhamdülillah üçünü misler gibi büyüttük dilerim bir tane daha nasip olur.
Benşm kızım 2.5 yaşında artık bağımsız benden şükürler olsun . Yemesi içmesi düzene girdi seneye ortancam ilkokullu olacak.
Neden bir tane daha düşünmeyelim , en çok emek veren yorulan ben ama istemeyen eşim.
Aman Allahım. Biz üçümüz aynı kaderi paylaşıyoruz desene. Anne baba ayrı...Canım benim Rabbim senin hakkında hayırlısını verir inşallah
Sen kaç yaşındasın canım söylemişsindir ama ben unuttum
Kendin de o gücü bulabiliyorsan tabiki olsun mükemmel olur
Ben kendimden bahsedecek olursam hiç bir şeye yetişemiyorum o beni üzüyor sanki anneliğim eksik gibi geliyor , çocuklarıma tam olarak yetemiyorum yada yetişmeye çalışırken kendimi baya bir hırpalıyorum ,kendime bakımı saymıyorum bile
Mesela şöyle bir örnek vereyim haftaya kız kardeşimin düğünü var birçok şeyde yanında olmamı istedi ama ben olamadım kuaföre sende gel abla dedi nasıl giderim 3 çocukla kimse bakmaz ki vs.vs.
Eşine gelecek olursam bence istiyor ama zamana ihtiyacı var
Ben 7 yaşındaydım... sonra annemde evlendi babasından büyük biriyle... sonra adam rezilin teki çıktı. Herkes hesabını verecek Yüce RabbimeSana birşey desem inanır mısınbenim de annem ile babam da ayrı ama ben küçüklüğü mü annem ve babam ile birlikte geçirdim yani şöyle ben 22 yaşındaydım ayrıldıkların da çok zor oldu hala da çok zor babam üzüntüsünden hastalandı çok çekti babam neyse kızlar anliyacaginiz bu bacınız da dert çok ama binlerce kere şükürler olsun halimize
Bende yorulmaya pek gelemiyorum
Kız ben hunileri çoktan taktım
Can arkadaşım nerelerdesin 2 gündür uğramıyorsun miden mi bulanıyor aklım sende kaldı haber verirsen sevinirim canomkarapisso canım senin kalabalık aile isteğini o kadar iyi anlıyorum ki canım benim bende maalesef anne babası ayrı bir ailenin çocuğuyum ve benimde kalabalık ailem olsun çok istiyordum ama cesaret edemiyorumdum asla 3.çocuk ihtimali vermiyordum kendime kendimi iyi bildiğim için pek sıkıntıya gelemem ben
Helal olsun sana maşallah Allah gönlüne göre versin
N Nazlim0634 cano ben kesin senin gibi olurum anladığım kadarıyla sende yorgunluğa gelemiyon olmadı hunileri takarız kafaya bılap bılap
Çok haklısın canım arkadaşım iyiki varsınız iyiki tanımışım siziAman Allahım. Biz üçümüz aynı kaderi paylaşıyoruz desene. Anne baba ayrı...
Kuzum bak bebeğin daha çok küçük bu duyguları yaşaman çok doğal. Benimki büyüdü elhamdülillah çok şükür. Emme yok yatak ayrı. Ben gece rahat uyuyorum hastalık dışında.
Yemek temizlik herşeyim rayına oturdu.
Eksik hissetme nolur. Herşey zamanla yerine oturacak.
İnşallah dediğin gibi eşimde zamanla bana uyar. İçimi rahatlattın.
Kız kardeşine mutluluklar diliyorum.
Cano seninle ruh ikiziyiz resmen yaşadıklarımız bile bizimkiler ayrıldığında bende 16 yaşındaydım ben babasına kızgın olanlardanımSana birşey desem inanır mısınbenim de annem ile babam da ayrı ama ben küçüklüğü mü annem ve babam ile birlikte geçirdim yani şöyle ben 22 yaşındaydım ayrıldıkların da çok zor oldu hala da çok zor babam üzüntüsünden hastalandı çok çekti babam neyse kızlar anliyacaginiz bu bacınız da dert çok ama binlerce kere şükürler olsun halimize
Bende yorulmaya pek gelemiyorum
Kız ben hunileri çoktan taktım
Canım benim zaten hepimizin bilinç altında aile eksikliği olmasa bu başlıkta buluşmazdık ya bir tane yapar kariyer falan takılırdık ya da 2 de tamam derdik hoş demedimde sayılmaz ama çaktırmaAman Allahım. Biz üçümüz aynı kaderi paylaşıyoruz desene. Anne baba ayrı...
Kuzum bak bebeğin daha çok küçük bu duyguları yaşaman çok doğal. Benimki büyüdü elhamdülillah çok şükür. Emme yok yatak ayrı. Ben gece rahat uyuyorum hastalık dışında.
Yemek temizlik herşeyim rayına oturdu.
Eksik hissetme nolur. Herşey zamanla yerine oturacak.
İnşallah dediğin gibi eşimde zamanla bana uyar. İçimi rahatlattın.
Kız kardeşine mutluluklar diliyorum.
MerhabaMerhabalar herkese. Biz de kalabalık aile yolunda ilerliyoruz. 2 kızımız var, nasip olursa bir de oğlumuz olsun istiyoruz. Birkaç bilimsel olmayan sorum olacak. 1. Si bazı insanlarda adet bir ay yoğun ve ağrılı bir ay az ve ağrısız geçiyor. Ağrılı ve yoğun adetten sonra hamile kalınırsa erkek olurmuş, sizce doğrumu? 2. Si kadında enfeksiyon varsa y spermleri ölüyormuş ve kız oluyormuş, sizce doğru mu? Bunlar dışında Yumurta takibi, tek ilişki vs bunlar erkek bebek ihtimalini arttırıyor, bunları biliyorum . Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Geldim yavruuu kız sorma öyle böyle değil çok fenayım ilk ikisinden beter geçiyor ne zaman bitiyordu bu bulanma işi anacım 9 sene ara verince hiç bişeyide hatırlamıyonkiCan arkadaşım nerelerdesin 2 gündür uğramıyorsun miden mi bulanıyor aklım sende kaldı haber verirsen sevinirim canom
Rabbim yar ve yardımcın olsun
O senin içine su serperken sen benim yüreğime öküz oturttunÇok haklısın canım arkadaşım iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi
Mesela çocuklar acıktım diyorlar bebekte durmuyor bazen onları aç bekletince haksızlık oluyor gibi vijdan yapıyorum
Tabiki herşey böyle kalmaz büyür benim kuzucugum da
Aklıma ne geldi kız geçen sene hatırlıyor musun senin en küçüğün sana yapışık yaşıyordu ne zordu o günler sen vazgeçmiştin o zaman demek artık rahatladın benim içime de su serptin
İkinci üçüncü birinci fark etmez kim olursan ol gelBen içkiyi ucu felan düşünüyorum da şimdi bir tane var hamile değilim hamile olunca mi giriyoz
Memnun oldum 4 çocuk istiyorum Allah nasip ederseİkinci üçüncü birinci fark etmez kim olursan ol gel
YaaaaaO senin içine su serperken sen benim yüreğime öküz oturttun
Aynen öyle aradan baya zaman geçince hatırlanmıyor bacımGeldim yavruuu kız sorma öyle böyle değil çok fenayım ilk ikisinden beter geçiyor ne zaman bitiyordu bu bulanma işi anacım 9 sene ara verince hiç bişeyide hatırlamıyonki
Temizlik ve düzen benimde en büyük takıntım her şey yerinde olcak gel görki öyle mi asla sürekli dağıtıyırlar ısrarla topluyorumYaaaaa
Canomm sen bana bakma ben biraz temizlik ve düzen olayını abarttığım için böyleyim .Seni etkilediysem hakkını helal et . Bütün samimiyetimle söylüyorum geçen seneye dönebilsek fikrim değişmez yine isterdim hemde çok hergün Allah'a şükür ediyorum iyiki olmuş eşim benden daha çok şükür ediyorAynısını sende söyleyeceksin
Benim sıkıntım büyük oğlumdan dolayı yoksa bu kadar zor değil.Bugün öğretmeni aradı yazı yazmak istemiyor zıtlaşıyor benimle teneffüse çıkmama yasağı koymuş dinlememiş çıkmış bir baktım koridorda diyor .Bende evde yaptıramıyorum dedim .O yüzden yoruluyorum, yıpranıyorum
Saatlerce başında oturup dürtüklüyorum
Bu sefer her işim kalıyor