Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_20211018_144946.jpg

Bizde seni çok seviyoruz 🥰
Laf aramızda senin gizli hayranınım 🤭
Görmeden sevdiklerim can arkadaşlarım 🤗
Ooooooo bizde sizin hayranınız canım. Yerim sizi.
O Zaman senin ilk ikisi sezeryan 3 numara normal doğum doğrumu?
Şimdi bir daha doğum yapsan normal mi olacak ?
Evet nasip olursa .
😂😂 İşim gücüm neeee 😅
Oturabilse tezgaha otuttururum iyi olur. Kucaktan bırakınca çok zoruna gidiyor bey'imizin sanki bir yerini bükmüşsün gibi vıyaklıyor 😬 Kucakta çok mutlu 😊
Senin 3 numaranı hepimiz tanıyoruz 😚
4. Çok çok sakin olur inşallah
Kız aklıma ne geldi şimdi sende hamile olsan neyb ile beraber doğururdun 😁
Valla öyle çok isterimki. Dua niyetine amin diyim ben 🥰😘
Keşke normal rengi ile yollasan.

karapisso karapisso tekrar kandilleşelim mi😬😁
N Nazlim0634 Allahım oturmak mı nasıl ya yerim onu ben oturmalara yaklaştı resmen sonrada emekledi yürüdü konuştu ayyy zaman ne çabuk geçiyor
karapisso karapisso nun emzirdiği zamanları biliyoz😂
Kandilleştik tekrar tekrar 😄😅
Emzirdiğim zamanlar geçti gitti. Yenisi gelsin:KK70:
Adamı kandıracaummmmm sonunda.
Şaka bir yana. Biliyorum benim için en hayırlısını nasip edecek Rabbim.

karapisso karapisso tekrar kandilleşelim mi😬😁
N Nazlim0634 Allahım oturmak mı nasıl ya yerim onu ben oturmalara yaklaştı resmen sonrada emekledi yürüdü konuştu ayyy zaman ne çabuk geçiyor
karapisso karapisso nun emzirdiği zamanları biliyoz😂
Evet yaa zaman su gibi akıp gidiyor bizlerde yaşlanıyoruz 😬
Yavrularımızın emeklediğini, yürüdüğünü, ilk kelimeleri o şirin hâlleri ballar 🍯Ne büyük nimet herzaman düşünürüm dünyadaki en büyük nimetlerden biri.Şükür sebeblerimiz evlatlarımız Elhamdülillah 🤲

Kandilleştik tekrar tekrar 😄😅
Emzirdiğim zamanlar geçti gitti. Yenisi gelsin:KK70:
Adamı kandıracaummmmm sonunda.
Şaka bir yana. Biliyorum benim için en hayırlısını nasip edecek Rabbim.
Dünyanın en tatlı annesine günaydın 🥰 Rabbim senin hakkında hayırlısını versin .
Kandır artık kocacığını bacım 😁
Sende bu istek varken kocan bile hayır diyemiyecek 🥰
Anne olmak için gelmişsin dünyaya nasıl hayır desin ki 🤷😊

Dünyanın en tatlı annesine günaydın 🥰 Rabbim senin hakkında hayırlısını versin .
Kandır artık kocacığını bacım 😁
Sende bu istek varken kocan bile hayır diyemiyecek 🥰
Anne olmak için gelmişsin dünyaya nasıl hayır desin ki 🤷😊
Ayy beni hem güldürdün hem mutlu ettin dünyanın en şiirin en pozitif annesi.
🥰😘
Valla daha d0n gece ciddi ciddi konuştuk şimdilik no no no diyor . Ama inanıyorum günü gelince olacak.dua beklerim.

Arada ceee de olsa ses ver kız
Canım benim çok geçmiş olsun
Ay sevilmez mi evlat bide küçük tabi Allaaaahhh😍
Sakinlik gelmesi iyi olmuş büyük şans😊
Kısır döngü hepimizde aynı valla Allah kolaylık versin tüm annelere
Ses veririm arada kuzum tabiki miden nasıl ben doğurunca rahatladım ama rahatlayın a da kilo aldık kız hamileyken almadığım kiloları doğumdan sonra aldım keşke soyle bir spor yapabilsem ah ah 😌😌
Canım hoşgeldin 😘
Arada sırada da olsa habersiz bırakma bizi 🥰
Benim oğlan 4 aylık oldu teyzesi çok çok tatlı bal bal . Rabbim yavrularımıza uzun ömürler versin.Bizim yavrucak kucaktan indirme beni diyor 😰 Sağ kolum tutmuyor 😖
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inşallah
Hoşbuldum canım benimmm ay maşallah yaa az kalmış bağımsızlığını ilan etmeye emeklerse görürüm seni keşke kucağımda otursa daha iyiydi dersin 😆 tehlikeler düşmeler dağıtmalar o zaman başlıyor. Benim kız da dişleri nasıl kaşınıyor tüm gün eli ağzında. Amin canım aminnn
Yaaa çok yorgunummmm yazacak zamanım yokk. Okuyamadım bile geçmişi. Sizi çok seviyoreeeeeemmmm N Nazlim0634 sadehayatt06 sadehayatt06
Bende bende hepinizi kocaman seviyorummmm
Mevlidi şerefiniz mübarek olsun canlar 🥰🥰🥰
Rabbim Peygamber efendimizin yolunda muvaffakiyetler nasip etsin hepimize.
Amiin inşallah canım bizi öteki dünyada dost eylesin Rabbiimm

Selam canlar🥰
Cuma günü randevumu bugüne almam gerekti biraz erken gitmiş oldum ama neyse
Kalp atışları görüldü lamba gibi yanıp yanıp sönüyordu ama ses gelmedi alttan bakmaya gerek yok dedi dr 4 hafta sonra diğer kontrolmüş bende durumlar böyle🤍
sadehayatt06 sadehayatt06 dişlerimi kaşınıyor yaaa kıyamammm😍
karapisso karapisso sen ikna edersin bacım hepimiz inanıyoruz sana 🤪
N Nazlim0634 evet ya bende bunda kendimi yaşlı hamile olarak hissediyorum hep beyaz saçlı yaşlı başlı hamileler görürdüm şaşırdım niye şaşırıyorsam o da ayrı bir konuda 😁
gerçi beni gören herkes çok küçük gösteriyorsun diyor kaportada sıkıntı olmasada motor arıza veriyor balatalar bitik😂

Selam canlar🥰
Kalp atışları görüldü lamba gibi yanıp yanıp sönüyordu ama ses gelmedi alttan bakmaya gerek yok dedi dr 4 hafta sonra diğer kontrolmüş bende durumlar böyle🤍
N Nazlim0634 evet ya bende bunda kendimi yaşlı hamile olarak hissediyorum hep beyaz saçlı yaşlı başlı hamileler görürdüm şaşırdım niye şaşırıyorsam o da ayrı bir konuda 😁
gerçi beni gören herkes çok küçük gösteriyorsun diyor kaportada sıkıntı olmasada motor arıza veriyor balatalar bitik😂
Çok çok güzel haber maşallah pıtpıt atan kalbine 😍❤ ne yaşlısın amma ne yaşlı. Kız dur daha hayatının en güzel yıllarındasın. Hep birlikte yaşanacağız bu topikte inşallah. Nene olacağımız günlerde görelim inşallah inşallah.
Ses veririm arada kuzum tabiki miden nasıl ben doğurunca rahatladım ama rahatlayın a da kilo aldık kız hamileyken almadığım kiloları doğumdan sonra aldım keşke soyle bir spor yapabilsem ah ah 😌😌

Hoşbuldum canım benimmm ay maşallah yaa az kalmış bağımsızlığını ilan etmeye emeklerse görürüm seni keşke kucağımda otursa daha iyiydi dersin 😆 tehlikeler düşmeler dağıtmalar o zaman başlıyor. Benim kız da dişleri nasıl kaşınıyor tüm gün eli ağzında. Amin canım aminnn

Bende bende hepinizi kocaman seviyorummmm

Amiin inşallah canım bizi öteki dünyada dost eylesin Rabbiimm
Kuzum Rabbim size bağışlasın... dişleri kolayca gelsin. Nasılsın durumlar ne alemde. İyiki okullar açık birde evde canlı ders olaydı ayvayı yerdik.

Çok çok güzel haber maşallah pıtpıt atan kalbine 😍❤ ne yaşlısın amma ne yaşlı. Kız dur daha hayatının en güzel yıllarındasın. Hep birlikte yaşanacağız bu topikte inşallah. Nene olacağımız günlerde görelim inşallah inşallah.

Kuzum Rabbim size bağışlasın... dişleri kolayca gelsin. Nasılsın durumlar ne alemde. İyiki okullar açık birde evde canlı ders olaydı ayvayı yerdik.
Sağol canım arkadaşımmmmm💙❤️🧡💛💚💜🖤🤍🤎

Ayyy canlı ders deme tüylerim ürperiyor yeminle nefret ettim 😡
Aynı şekilde çocuklarda istemiyor canlı manlı ders 🙄

Selam canlar🥰
Tatlişkom çok sevindim 😁Demek kalp atışlarını gördün pıt pıt gözün aydın bin kere maşallah.
Sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲
Kendi ilk gidişim geldi gözümün önüne
Doktor keşke biraz daha bekleseydin görünmez ama bi bakalım 2 hafta sonra tekrar gelirsin demişti . Baktı aaaa filan dedi gülerek ekranı bana çevirdi bak bak kalp atışı diye göstermişti o kadar küçüktü ki iyice eğilerek bakmıştık doktorla birlikte
Şuan emziriyorum duygulandım 🥺
Yaşlı mı hissediyorsun 😫
Bizim yaşımızdakiler daha bekâr geziyor
Gerçi bende kendimi çok genç hissetmiyorum 🙍

Ayy beni hem güldürdün hem mutlu ettin dünyanın en şiirin en pozitif annesi.
🥰😘
Valla daha d0n gece ciddi ciddi konuştuk şimdilik no no no diyor . Ama inanıyorum günü gelince olacak.dua beklerim.
Sanki babalar tüm gün peşinde koşuyorlar
İlgilendikleri 5 dakika hemen ufff puff
Kız erkekler neden sıkıntıya gelemiyorlar anlamıyorum hemen bir bunalma daralma
8 yaşındaki oğlumdan tutunda 4 aylık bebeğim bile aynı 😓
Senin bu kadar çok istemene karşı yok diyor. Belkide düşündüğü yerler farklıdır bilemeyiz ama gerçekten sen çok isteklisin maşallah sübhanallah sana.
Sizin hakkınızda hayırlı ise Rabbim eşinin içine istek versin 🤲🤲 Aminn Amin

Sanki babalar tüm gün peşinde koşuyorlar
İlgilendikleri 5 dakika hemen ufff puff
Kız erkekler neden sıkıntıya gelemiyorlar anlamıyorum hemen bir bunalma daralma
8 yaşındaki oğlumdan tutunda 4 aylık bebeğim bile aynı 😓
Senin bu kadar çok istemene karşı yok diyor. Belkide düşündüğü yerler farklıdır bilemeyiz ama gerçekten sen çok isteklisin maşallah sübhanallah sana.
Sizin hakkınızda hayırlı ise Rabbim eşinin içine istek versin 🤲🤲 Aminn Amin
Amin kuzum Amin. Eşim diyor ikimizde tahammülsüzüz son zamanlarda. Arada bir şarteller herkeste atar bana göre çocuklarımız mutlumu hayatlarından memnunlarmı bunlar önemli. Öteki türlü olsa bende istemem. Mutsuz anne mutsuz baba olsak çocuklarımızda mutsuz olur. Yani öne sürdüğü bahane bu. Bana göre arada oluyorsa sıkıntı değil ama gel gör hergün hergün olsa zaten bende istemem. Hayırlısı olsun. Elbet zamanı var herşeyin.

X